Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

w por. z analogicznym drugim rokiem ps3 w Europie to padaka. wspomniany Wipek, Valkyria, Resistance 2, Pacific Rift, MGS4, LBP. tak samo powinien wyglądać line up 2015 do końca roku. co bardziej ogarmnięte boty zresztą tez nie mają się z czego jarać bo od jesieni do jesieni w stanie hibernacji, albo już dawno przesiadka na pisi.  :cool:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 992,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Elite: Dangerous, o ja (pipi)ie, jaki soczysty szpil :obama:

Chyba 2 godziny w samouczku siedzialem i jakies 30 minut rozkminiajac wszystkie controlsy (ordera bym juz pewnie z 2 razy ogral trzymajac galke do przodu :yao:), ale jak juz usiadziesz za sterami swojego kosmicznego mysliwca to...

:banderas:

:banderas: :banderas: :banderas:

Xboty kupujcie koniecznie te gierke, ja gram na PC ale z tego co widzialem jest juz wersja bonerska na jakims XBL, goraco polecam.

Opublikowano

Satoru Iwata nie żyje ;( Nawet nie wiedziałem, że był chory.

k-medium.gif

Nic tylko czekać jak jakiś plebstejszonowy zyeb będzie sobie żarciki strzelać ...

Cały czas nie dowierzam =/

Opublikowano

Satoru Iwata nie żyje ;( Nawet nie wiedziałem, że był chory.

Nic tylko czekać jak jakiś plebstejszonowy zyeb będzie sobie żarciki strzelać ...

Cały czas nie dowierzam =/

Wiedziałem, że był chory, ale nie sądziłem że było z nim aż tak źle :(

tumblr_inline_mhmpbfR0V01qz4rgp.gif

satoru-iwata-quote-video-games-are-meant

Szkoda, że niektórzy twórcy o tym aktualnie zapominają.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ciekawe teraz w ktora strone Nintendo pojdzie, czy walczyc z Sony/Microsoft czy dalej swoimi szlakami samotnosci

Opublikowano

Oby to nie była droga Iwaty czyli droga słabych konsol za wygórowaną cenę z przekombinowanymi kontrolerami.

Opublikowano

bardzo smutna wiadomość :(

Opublikowano

Elite: Dangerous, o ja (pipi)ie, jaki soczysty szpil :obama:

Xboty kupujcie koniecznie te gierke, ja gram na PC ale z tego co widzialem jest juz wersja bonerska na jakims XBL, goraco polecam.

trial ograny, efekty jak podlatujemy za blisko słońca i jego grawitacja nas wciąga przy okazji paląc całą elektronikę wewnątrz statku - :obama:

kupi się

Opublikowano

Fakt, ale rozwesele was.

Poza tym DriveClub i Killzone w multi to bardzo dobre pozycje ze świetnym wsparciem #4ThePlayers :)

Zapomniałeś o uśmieszku!

przecież w drive(pipi)e nie działa prywatne lobby a multi w killzonie to syf dla fanów coda z legalnym wall hackiem, no ale 4thefrajers :hi:

Opublikowano

Nie no te 71 na mc i 5.9 user rating to jest wina xbockiego lobby. 

Opublikowano

To w takim wypadku Forza Horizon zasługuje na 12/10

Opublikowano

na xboxie jak w jakiejs grze jest multi / coop to ludzie sie nawet tym nie jarają

na ps4 jak wyjdzie gra z coopem / multi z miejsca dostaje 2 punkty do oceny koncowej wyzej

a gierka sprzed 4 lat z plusa ps3 co nikt kijem wtedy nie ruszał teraz okazała się mesjaszem, taka maja biede na tym trójnogu xd

Opublikowano

13 milionów parapetów, Sunset Overdrive do miliona nawet się nie zbliżył, a Swery65 musiał na twitterze żebrać o kupowanie D4, żeby mieć na chleb :yao: :yao: :yao:

Opublikowano

O Lemonka kolejny po amsterdamie wyskakuje ze sprzedaza sunseta.

Chcialbym w koncu zobaczyc zrodlo skad wziales ze sunset nie dobil do miliona.

Ofc nie liczymy vgchartz, ktory nie wlicza cyfrowek.

Czekam.

Opublikowano

Spytaj się kolegi skąd wziął sprzedaż Bloodborne.

screwyou.png

Opublikowano

Skad? Przeciez sony oficjalnie podawalo wyniki sprzedazy. XDDDDD

Ty nawet nie wiesz co sie dzieje w twojej kochanej firmie. XD

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.