Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Najsłabsza karta z rodziny Pascal ma mieć 6tflopow i 6gb pamięci na pokładzie, dodatkowo za dwa lata mają wejść nowe standardy pamięci, a AMD też nie śpi i kombinuje nad nowymi prockami i kartami Polaris więc nawet jak konsole będą wychodzić co dwa lata po 400 dolcow to zawsze będą w (pipi)e. Już nie wspomnę że już teraz GTX 970 z 3.5 GB ramu jest VR ready więc takie pascale z 6gb na dzień dobry spokojnie pozwolą na komfortowe granie z goglami na głowie i to w takiego Skyrima czy nawet NMS na modach, a nie gierki z androida na PSVR.

I te kable XDDDDD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Niny podobne praktyki nie przeszkadzają sprzedawać milionów konsol. Nie jest to ani niemoralne, ani jakieś nieuczciwe, w końcu kupiliście bardzo tani sprzęt do grania, więc czego się spodziewaliście, że wystarczy na tak samo długo jak wcześniejsza generacja droższa o 50%?

Ale ta nowa generacja to nie starczyla nawet na 2 miesiace xD GTX 960 nie wymyslili chyba 2 lata temu ? Nawet na rynku PC jest stagnacja od lat. Ok - na PS4 to jeszcze ja zobaczylem/zobaczymy przez wewnetrzne studia, ale przyznam szczerze, ze nie spodziewalem sie "nextgen" - np. MS bedzie wyswietlal gry w tej samej rozdzielczosci i tylu samych fpsach jak wysluzona 360tka!

Ale to nie koniecznie chodzi o nowe bebechy, tylko wciśnięcie jakichś gadżetów, np. wrzucenie pudełka od VR itd. 

Z tymi Pascalami i 6GB RAMu to jest plotka. Na razie potwierdzono tylko najmocniejsze karty za grubą kapuchę, a te dostępne dla zwykłego zjadacza chleba wyjdą raczej w przyszłym roku.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

No PS4 domyślnie wyposażone w to pudełko VR ma sens, premiera mogłaby się zbiec z wypuszczeniem gogli, opcjonalne są też bundle. W mocniejsze bebechy nie ma sensu wierzyć i na ten temat dywagować.

Opublikowano

QB w 720p a fpsy powiedzmy że stabilne
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-hands-on-with-quantum-break

FHD w menu :yao: Rozumiem wszystko, ale nie wyciągnięcie natywnego 900p to jawny strzał w pysk :frog:

M$ ma szczęście, że Sony przesunęło premierę Nathana na maj, bo chyba by zostali zniszczeni technologicznie   :reggie:

Curiously, the paper also states Xbox One's final output is 1920x1080, and that's where there is some confusion - as we've yet to see evidence of full HD 1080p gameplay in close analysis - barring the title's HUD elements and menus. In every scene tested so far, a native resolution of 720p is the consistent result found in each pixel count test - so while there's every possibility of individual render targets operating at higher resolutions, basic geometry that we're able to measure hands in a 720p result as things stand.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Szybko xboty musicie napisać że rozdzielczość nie ma znaczenia i na ps3 było tak całą generację :kaz:

Opublikowano

Preoder cancelled. 

Opublikowano

no ja wiedziałem, że na pc będzie można zagrać w lepszą wersję, ale nie wiedziałem, że boty zostaną wyruchane aż tak mocno :dynia:

Opublikowano

Jaka żenada. Spodziewałem sie 900p bo nie chciało mi się wierzyć, że taką oprawę z taką ilością efektów dadzą radę zrobić w 1080p na Xbonie, ale to jest już jest przesada. Nie dziwie się teraz, że dorzucają za friko wersje na PC - bedzie można pograć po ludzku, a nie jak zwierze.

Opublikowano

chyba dorosłem do wersji na pc'ta.  Miałem na xbox one kupwać aby po przejściu sprzedać ale teraz sam już nie wiem :D

Opublikowano

Preoder cancelled. 

jesteś moralnym karłem

milcz januszzeo, bo grasz w same crapy

Opublikowano

No to musieli użyć jakiś niezłych sztuczek skoro kilkudziesięciu dziennikarzy grających miesiąc wcześniej tego nie zauważyło, heh.

Opublikowano

Co za żal, preorder anulowany, poczekam na opinie.

No ale jakiś progres jest, w końcu udało im się dobić do 720 lol

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

:dynia:

To jawne ruchanie xboxa w doope przestało być zabawne już dawno temu

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

222242-624super_retard_orig.jpg

X-TACZER W NATARCIU, 720p... JAK ZWIERZĘTA xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Patrzcie robaki, jak wyglądają gry w Full HD na Nadkonsoli, powtarzam FULL HD, wiecie jaka to jest różnica w pikselach między tym waszym 720p z 2005 roku?

http://gifyu.com/images/Uncharted4blueocean.gif

http://static3.gamespot.com/uploads/original/140/1403302/2670801-7985711881-Drive.gif

:banderas::fsg:

Knur pięknie was wydymał , nie dość, że zero eksów, to jeszcze standardy graficzne jak z przed 10 lat, (pipi)a, jakim ulungiem trzeba być aby kupic tego x-taczera. A co do PS4K, boty tak trzepią, jakby zapomnieli, że to u was już zostało potwierdzone przez samego Knura, co nie dziwi, skoro microsyf wydał konsole z mocą obliczeniową przypominającą smartfona, różnica jest taka, że te smartfony mają gry w 1080p, a nie w 720p.

HAHAHAHHAHA, 2016 i HD ready.

hd-ready-tv1.jpg

:dynia::yao:

Opublikowano

Ja perdole XDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

I tak z tej gry nic ciekawego by nie było. Nudny pif paf dla gimbusów, klapy na pewno by się tam świetnie odnalazły. 

Pieniążki pójdą na jedyną prawilną premierę w kwietniu - Dark Souls III. :xboss: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.