Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

15:46

poproszę jeden solidny argument przemawiający a tym, że ci przeciwnicy są zaznaczeni na czerwono

Time Vision pozwala głównemu bohaterowi dostrzec zmiany w czasie w postaci zawirowań czasoprzestrzeni, dlatego widzi, gdzie dane zagrożenia/przedmioty/wrogowie byli/są/będą (w tej dziedzinie czasu ciężko stwierdzić). Dla wygody gracza, wrogowie są zaznaczani innym kolorem niż reszta, ale oczywiście nasz główny bohater swoimi oczami widzi tylko to, że tam była/jest/bedzie dana postać/przedmiot/pułpaka :lapka:

Wyjaśniłem, czy mam pięściami wytłumaczyć? :[

Ależ to będzie mesjasz, szkoda, że wychodzi w tym samym miesiącu co DkS3, QB będzie musiało zaczekać na inny dzień...

Edytowane przez Rayos

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No - gamplay urywa dupe!

Troche takie The Division, tylko zamiast do czarnych w koncu strzelamy do bialych !

(rzuca plastikiem w monitor)

Opublikowano

oproszę jeden solidny argument przemawiający a tym, że ci przeciwnicy są zaznaczeni na czerwono

może są zombie-grzybami, a głównym bohaterem jest Joel?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

@Rayos

Przecież do czasu DkSIII zdążysz przejść QB i sprzedać jak na cebule przystało. :lapka: 

Opublikowano

@Rayos

Przecież do czasu DkSIII zdążysz przejść QB i sprzedać jak na cebule przystało. :lapka:

Nie jestem cebulą jak klapki :lapka: 

Opublikowano

musza byc zaznaczeni na inny kolor bo w 720p w goownie rozmazanym zlaliby sie z tym szaroburym otoczeniem

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Widzę, że przegrańcy życiowe z poziomu, "720p? kpina, anuluje preordera", są obecnie na etapie wzajemnego pocieszania się i zakrzywiania rzeczywistości. "720p? to tylko rozdzielczość, gierka na pewno będzie super wyglądała na moim hd ready". Cudownie jest patrzeć jak się taplacie w tym zielonym szambie, wmawiając sobie że to perfumeria.

No dokładnie gra niszczy szrota4 ze swoimi gierkami jak unch3.1 900p wystarczy poczytać opinie i testy, efekty nieosiągalne dla ps4 więc nic dziwnego że Sorry robi 4.5   :)

Ten to już jest dokładnie przećpany, a jego posty są tak głupie, że aż mi go żal. Nie wiem co gorsze, posty daddego, czy osoby plusujące te wypociny.

Opublikowano

Ten to już jest dokładnie przećpany, a jego posty są tak głupie, że aż mi go żal. Nie wiem co gorsze, posty daddego, czy osoby plusujące te wypociny.

Ja za to wiem:twoje posty

Opublikowano

Czyli wreszcie wiesz jak połowa forum czuję się czytając Twoje posty Yeti

Opublikowano

Jaka animacja biegania w tym QB, ten główny bohater to pedał? Może to bot? Pasowałoby, wydymany przez microsoft.

"Mamy kapitalny disajn miejscówek" hahahahah, biega po jakimś budynku, te boty to serio niezłe wybryki natury. Dalej jest równie śmiesznie, bo nie wiem czy oglądać?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

yA32jX2.jpg

Nie ma to jak animacja w grach ND. :kaz: 

Opublikowano

odliczanie do premiery GTA V :fsg:

Opublikowano

Powiem tak rzucałem mięsem w m$, ale po zobaczeniu gameplay u zeratula muszę przyznać, że quantum wygląda jednak b.dobrze. Boli tylko ta animacja postaci, która jest nieco sztywna.

Opublikowano

yA32jX2.jpg

Nie ma to jak animacja w grach ND. :kaz:

Wybacz suttek, ale animacja nathana z u3 tj. to jak dotyka ścian, opiera się o przedmioty, przechodzi obok npctow (bazar), po prostu truchta to nadal top topow, a gra wyszła xyz lat temu... Wystarczy włączyć prolog u2 i zobaczyć jak postać ma zanurzone nogi w śniegu i czuć po prostu każdy ruch. Akurat ND robią bardzo naturalna animacje ruchów postaci. Ostatnio widziałem dopiero coś takiego w najnowszej larze.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Animacja jest OK, szukacie dziury w całym, wystarczy tylko sprawdzić jak ruszał się Alan, porównajcie sobie to z ruchami gościa który użyczył swojej postaci, jota w jotę! Ludzie mówili, że Alan jakoś dziwnie się rusza a w efekcie ruszał się tak jak gość którego Remedy żywcem przeniosło do swojej gry.

PS IMO animacja wspinania daje radę, warto zobaczyć czas 26:50

Proponuję sprawdzić jak biega gościu w nioh, tam to dopiero jest dramat  :kaz:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

poproszę jeden solidny argument przemawiający a tym, że ci przeciwnicy są zaznaczeni na czerwono

Chca zachecic do gierki posiadaczy ps4?
To niech zrobią najpierw FullHD ;-)
Opublikowano

Chca zachecic do gierki posiadaczy ps4?
To niech zrobią najpierw FullHD ;-)
No ale to już ustalone że xbone jest słabszy więc muszą inaczej kombinować. Widzenie przez ściany, auto aim, kapiszony zamiast kul i może jakieś p2w w multi skusi fanów marki sony
Opublikowano

Powiem tak rzucałem mięsem w m$, ale po zobaczeniu gameplay u zeratula muszę przyznać, że quantum wygląda jednak b.dobrze. Boli tylko ta animacja postaci, która jest nieco sztywna.

A maz kolezanki jak uwaza?

Opublikowano

Jaka animacja biegania w tym QB, ten główny bohater to pedał? Może to bot? Pasowałoby, wydymany przez microsoft.

W porównaniu z animacją czołgających się dałnów z multi Kapiszonczarted 4 to i tak górna półka :Coolface:

Opublikowano

A maz kolezanki jak uwaza?

To zależy czy jesteś mężem koleżanki 

Opublikowano

lSV5GTh.gif

720p? Zawsze szanowalem.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Wystawiałem już na olx sporo gier, głównie starocie z ps3, powiedzmy takie trochę ambitniejsze produkcje, rpg i tego typu rzeczy. Zawsze full kulturka była. Tak mi wygodniej jak koleś sam wpada po grę, nawet na pocztę nie muszę iść.

Wczoraj wieczorem wystawiłem Division, co dziś na skrzynce miałem za plejadę szprotek biznesu i ameb umysłowych to głowa mała. Czuję się brudny, że kupiłem tego raka, widzę jaki jest target tego typu pozycji, to była moja ostatnia gra od ubisoftu. Połączenie fanów playstation i ubisoftu to jest coś przerazajacego.  Idę się odchamić w jakiegoś indyka na stem.

Edytowane przez Shen

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.