Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

a mogli zrobic nowego motorstorma w klimatach jedynki/dwojki, to nie, sony chcialo bezplciowego arcade racera z 5 trasami :kaz: 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No tedsy po to, ze na sonke nie ma żadnych innych wyścigów.

Opublikowano

Evolution Studios zamknięte. A już liczyłem na drugą część killera Forzy.

Opublikowano

MS powinien ich przygarnąć teraz, żeby klapkom dupska eksplodowały

Opublikowano

I żeby pomogli tworzyć Horizona 3 :fsg:

Żeby stał się bezpłciowy? No chyba nie.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

MS powinien ich przygarnąć teraz, żeby klapkom dupska eksplodowały

Żeby robili dema racerów za 60$ i później farmili na season passach? Microsoft, don't do It!!

Opublikowano

Przecież nie mówiłem, że mają tam coś robić

Opublikowano

Za Liverpool i teraz evolution wielki (pipi) w dupe japonczykom. Juz lepiej bylo te miernoty z Geurilla games zamknac.

Opublikowano

Evolution zamkniete? Ksztuszę się rzygowinami z beki! :dynia:  :dynia:  :dynia:

Kto nastepny? Studio Santa Monica? :Coolface:

Opublikowano

Ms póki co biedę klepie, konsola bez ex, większa moc konsoli poszła na keczup w Quantum, kosztem rozdzielczości dla zwierząt.

Nawet ich nie było stać na polonizacje. Tną koszty gdzie się da, nie dziwię się za tak pakuja taczera w rynek pc..

Opublikowano

Co się dziwić, drivecrap to padaka jakich mało.

Opublikowano

Haha beka, ale tak się kończy jak nie umieją wypuścić przyzwoitej gry tylko wieczny early access

Opublikowano

Spodziewalem sie,ze bedzie mozna wydac hajs na SP 2,a pozniej SP 3,a tutaj taka smutna wiadomosc.

Opublikowano

A pamiętacie te screeny z sequela w śniegu? Szczerze, to trochę smutno, obok Horizon najlepsze arcadowe wyścigi tej generacji :(

Opublikowano

Drivevlub zaorał pięknie forze, grafika wybijala oczy, jak grałem wieczorem i te błyskawice me oczy widziały plus pięknie ociekajacy deszcz po przedniej szybie, z wrażenia trzeba było coś łyknąć, bo mózg roz(pipi)any.

Forza może i miała otwarte tereny, ale tam wyścigi w kukurydzy i gnojowniku nikogo, przy drivevlub emocje gwarantowane, poślizgi, drifty pośród pięknych krajobrazów i ćwierkających ptaków...

Opublikowano

Najbardziej bede tesknic za pancernymi furami oraz niewidzialnymi scianami. W dodatku wszystko bylo pieknie uzasadnione fabularnie.

Opublikowano

Wygląda na to, że większość z tych 2 mln sprzedanych sztuk pochodziło z koszów caritasu. Inaczej by chyba nie zamykali.

Tak czy siak beka z PS4, konsoli bez jakichkolwiek widoków na klasowego racera.

Opublikowano

ehh a miałem kupic ps4 dla tej gry, no trudno, szkoda

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.