Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Rozumiem Ficek, że po wypłacie lecisz po Bołna? No bo ile jeszcze panczy na twarz od Sony zniesiesz. Zamknęli deva od Twojej ulubionej gry, za którą oddałbyś płuco i pół wątroby ;)

MS zamyka studio po którym nikt nie płacze bo nic sensownego przez 6 lat nie zrobili.

Sony zamyka deva, który zrobił najlepiej zpaczowaną grę na PS4  :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ta zniewaga xboxa wymaga

Opublikowano

Jak ficek kupi coś innego niż plejstejszon to nagram jak(pipi) łajosowi na twarz

Opublikowano

z trzech ukochanych wewnetrznych devow sony juz dwoch mi zamkneli

no nie powiem, serce klapa dzis zabolalo, musze jakis wieczorny browarek strzelic

oczywiscie, ze po wyplacie nie polece bo bonera, jakby wyprac mi umysl z klapa i spojrzec na to co na przestrzeni ostatnich dwoch lat dzieje sie w naszej branzy to na logike jedynie jest jedno wyjscie - zastanowic sie gdzie na kawalerce zmiesci mi sie stacjonarka

Opublikowano

Jak ficek kupi coś innego niż plejstejszon to nagram jak(pipi) łajosowi na twarz

i choy z twoich marzeń :/ 

Opublikowano

Ficek pożycz coś i wstaw w ZG. dostaniesz milion plusików, strolujesz pół forumka, a bluber z rayosem będą mieli zabawę :>

Opublikowano

Bluber na pewno, Rayos już chyba mniej.

Opublikowano

da sie pochytac ;)

Opublikowano

ej ale ten driveclub moze beka ale z tego co klapy pisaly nie byl zly, jakies tam multi, zrzucali sie na nagrody zeby byl sens oplacac plusa, ficus w koncu mial jakies wytłumaczenie dla którego przechustał połowe ślubnego na trójnoga

Gdybyś miał tylko PS4 i tylko jedne ekskluzywne wyścigi, też byś mówił że Driveclub jest niezły. Brak soundtracku uznawałbyś za plus, warunki pogodowe po premierze za wielki gest Evolution czy połowę wyje.banej gry w postaci DLC za wielkie wsparcie po premierze. No, ale Ciebie to nie dotyczy, bo masz możliwość zagrania w np. Horizon 2. Grę kompletną na premierę, z zayebistym soundtrackiem, świetnym modelem jazdy i trasami zawartymi w genialnych lokacjach. Na dodatek możesz kupić DLC, które wprowadza zupełnie nowe doświadczenie w całkowicie nowej lokacji. A jeśli Cię nie jara arcadowa jazda to masz DWIE części symulacyjnego Motorsporta. Do wyboru do koloru, tylko na One.

Opublikowano

Mysza nie wywoluj Project Cars z lasu.

Opublikowano

Bardzo dobra decyzja sony i nie wiem czemu takie hejty w ich strone lecą.

Opublikowano

Czarku SEGA potwierdziła To w Europie:

Dobrze wiem gdzie się teraz dotykasz

2z6ugjm.jpg

Opublikowano

Cieszyłbyś się jakby zamknęli Naughty Dog? 

Opublikowano

W Project Cars to boty sobie mogą pograć, które mają kierownice. No chyba, że są klapy które kupiły kiere dla takiego tytułu jak PC nie mając przy tym żadnej alternatywy to xDD.

W sumie znam djuda który kupił kiere do PS4 dla... Farming Simulator XD

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Naughty partacze? Powinni być zamknięci z 10 lat temu bo te ich gry to :kaz:

Opublikowano

Cieszyłbyś się jakby zamknęli Naughty Dog? 

Tylko że Naughty Dog robi konkretne gry które za każdym razem są zaje.biste, a Evolution wydało dobrą gre z zaje.bistą grafiką, ale gó.wno rzucone w naszą twarz w trakcie premiery nie zostało zapomniane, nie wspominając o tym że dc miał byc w ps plus przez pierwszy rok od premiery która miała być w 2013 razem z konsolą, tak wiec :reggie:

Opublikowano

Bluber, nie wiedziałem, że masz fantazje erotyczne ze mną :blush:

Opublikowano

Mazzeo jaki podniecony nagle czyta temat Gafa, no tak, eksajcik ze zlych newsow o Sony to i gafowe obrazki nagle nie przeszkadzają xDDD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mazzeo jaki podniecony nagle czyta temat Gafa, no tak, eksajcik ze zlych newsow o Sony to i gafowe obrazki nagle nie przeszkadzają xDDD

Figaro jaki posmutniały nagle przestał czytać Gafa, no tak, smuteczek ze złych newsów o Sony to i nie leci jak kot pęcherzem do CW z linkami do tweetów i obrazków.

Opublikowano

Akurat sytuacja jest bardzo cywilizowana. W tym samym okresie klapy zrobiły już pierdyliard stron dramy o Lionhead, ale widać los nawet słabego deva MS bardziej im leży na sercu. To tylko świadczy o tym jak beznadziejnych dev'ów ma Sony, nawet psychofani Sony specjalnie po Evolution nie płaczą. Widać podłoga MS to sufit Sony :P 

Opublikowano

figar jak ból dupy ale jak zamknęli Liona to 50 tweetów/obrazków wklejał z GAFa na temat studia/serii która go kompletnie nie interesowała :)

Z evolution ten sam problem co z lionem, tu od czasu motorstorma2 nie zrobili dobrej gry, tu od czasu fable2. 

Nintendo pod koniec roku podobno kończy z produkcją swojej tabletowej porażki, czyli co kolejne miliony fanów wyruchane w dupkę, jeszcze paper mario który nikogo xD.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.