Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jest jakieś większe forum o konsolach? Gdzie?

Swoją drogą jak ktoś pisze o dwóch latach gwarancji dzięki Unii Europejskiej, to ja nie wiem czy się śmiać, czy płakać :yao:

Edytowane przez Lem

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Z ta gwarancja to rzeczywiście beczunia, ale z drugiej strony trzykrotna awaria sprzętu jest juz lekka przesada.

Opublikowano

Xbox na złomie, a PlayStation? PlayStation na Plutonie.

Sonda New Horizons dotarła do celu po trwającej dziewięć lat podróży. Na dowód przesłała pierwsze wysokiej jakości zdjęcia powierzchni Plutona. To wielki wyczyn inżynierów NASA. Tym bardziej imponujący, że możliwy dzięki technologii w świecie gier wideo od dawna przestarzałej.
Sondę kosmiczną napędza bowiem procesor z rodziny R3000 firmy MIPS Computer System. Za tymi cyferkami i literkami kryje się kawałek krzemu, który w roku 1994 trafił do konsoli PlayStation.

A głupole się śmiały, że PS2 może sterować rakietami :pawel:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Yebac playstation, Pluto na Plutonie to dopiero mindfuck XD

ndDJkti.jpg

Opublikowano

Lemonka juz ktorys raz zmienia temat gdy zostal zmasakrowany. :pawel:

Opublikowano

Lem wkleil posta Jurasa. Wspolpraca na IRCu idzie w najlepsze.

Opublikowano

Ja to w sumie podziwiam Sutka tutaj 6475(6730 jezeli liczyc z postami z tej edycj ktore sie nie naliczaja)postow,na forum nikogo 12445 nabitych postow. Ciekawe czy na forum polygami i neogaf tez ma konto.

Opublikowano

Na długo przed tym forum. Sprawdzone info.

:Coolface:
Opublikowano

Ja to w sumie podziwiam Sutka tutaj 6475(6730 jezeli liczyc z postami z tej edycj ktore sie nie naliczaja)postow,na forum nikogo 12445 nabitych postow. Ciekawe czy na forum polygami i neogaf tez ma konto.

Na nikogo byłem aktywny od 2010 chyba dopóki nie dostałem bana na początku roku. [*]

Tam akurat mało ludzi więc taka suma to żaden wyczyn. 

Na starym forum poly też mam konto, ale piszę tam zaledwie w 2-3 tematach. 

Tak co do tematu to Batman skończony, kurzenie się konsoli czas rozpocząć. :obama:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dla większości forum to było skupisko przyjaciół(xD), a dla mnie to była od zawsze zabawa. Pewien osobnik nie mógł tego znieść, że mam na ten temat inne zdanie, a drugi dał mi bana za prowokacje. 

:reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Na nikogo byłem aktywny od 2010 chyba dopóki nie dostałem bana na początku roku. [*]

Tam akurat mało ludzi więc taka suma to żaden wyczyn. 

Na starym forum poly też mam konto, ale piszę tam zaledwie w 2-3 tematach. 

Na starym forum poly tez mialem konto, ale tam sie blacharnia rozpanoszyla zdecydowanie ponad miare, wiec stamtad wybylem...

Opublikowano

No ja tam nie piszę w tematach growych, bo mi się nie chce. Tylko w "Po godzinach". 

Opublikowano

Dacie blacharzom trochę miejsca, to zalęgną się jak prusaki. Będą naganiać na najgorszą platformę do grania, żeby złagodzić poczucie własnej naiwności. Potem jakiś niewinny janusz to przeczyta, pobiegnie do vobisu po jakiegoś pieca, dokupi kodzik na jakąś premierową gierkę, odpali w domu i <odgłos pierdnięcia>, a jakiś rycerz będzie się wtedy chichrał że aż z taboretu zleci.

Nie no panowie, nie pozwalajmy na takie rzeczy...

Opublikowano

Dacie blacharzom trochę miejsca, to zalęgną się jak prusaki. Będą naganiać na najgorszą platformę do grania, żeby złagodzić poczucie własnej naiwności. Potem jakiś niewinny janusz to przeczyta, pobiegnie do vobisu po jakiegoś pieca, dokupi kodzik na jakąś premierową gierkę, odpali w domu i <odgłos pierdnięcia>, a jakiś rycerz będzie się wtedy chichrał że aż z taboretu zleci.

Nie no panowie, nie pozwalajmy na takie rzeczy...

2w2pxcx.jpg

Opublikowano

Mendrka już odwłok boli od twardego taboretu z pokoju rodziców

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Lemonka juz ktorys raz zmienia temat gdy zostal zmasakrowany. :pawel:

Podciąganie być może ciut za głośnego wiatraczka pod awaryjność nazywasz zmasakrowanie? :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

być może ciut za głośnego wiatraczka

<gif sugerujący żebyś w trybie pośpiesznym wyszedł i zamknął za sobą drzwi>

Opublikowano

Wiadomo lemonczello, tylko ciut ludzi przywitało sie z RRODem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.