Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ray, może jest zwyczajnie głupi? Przypomnij sobie asów SDF forumka: Mroku, Iras, Lem, Jurass, Kacper King, Expert. Teraz mamy Isis 2.0 czyli CzeskiegoMajstra. Jak to jest, że tak ich ciągnie do tego Sony/

Edytowane przez Wezyriusz

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

nie można być aż TAK głupim. nawet żerom nie jest. trolling albo silne dawki mocarza

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Sunset nie sprzedalo sie dobrze to miernoty z microsyfu chca wypchnac gre za darmo zeby pewnie potem doliczyc sobie do cyferek sprzedazy xDDDDDDD

TAK NISKO UPASC

Dobrze ze jest Sony, juz za rogiem Ratchet i Uncharted, potem NMS, Horizon i The LAst Guardian, a to wszystko na PS4.5 w 4k :obama:

Dzieki Sony ze wiem na co zarabiam pieniazki :banderas:

Opublikowano

i DRIVECLUB 2 z dodatkiem Boats w przyszłym roku :banderas:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Szkoda, że wciąż jednego brak, mózgu  :daddy:

Opublikowano

No chodzi tak samo jak na X360, przecież to emulacja, masz coś nie tak z głową?

Opublikowano

Te PS4.5 4K to może już być projekt na kolejną konsole czyli PS5, a nie jak sądzi sie że mocniejsza revizja PS4.

Jeśli przyjąć czas życia okolice 2019 roku czyli jeszcze ok 3 lata, to by sie zgadzało

Opublikowano

gwg_16x9_april_r2.png

O gurwa. :obama:

Brawo MS! niebieskie robactwo kolejny raz rozjechane walcem   :)

Opublikowano

Pytanie retoryczne jak wiadomo. :xboss: 

Opublikowano

Smutne, jedyne czym boty się jarają w tym roku to grami dodawanymi do GwG, które ograli dwa lata temu, albo tytułami dodanymi do BC, ogranymi pięć lat temu.

W międzyczasie niebieska szlachta gra w NOWE GRY. Ratchet, Uncharted, Witness, Salt and Sanctuary i wiele innego dobra :obama:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

W międzyczasie niebieska szlachta gra w NOWE GRY. Ratchet, Uncharted, Witness, Salt and Sanctuary i wiele innego dobra :obama:

No Ty to na pewno grasz w te NOWE GRY :gayos:

5OcMYEM.png

Opublikowano

Capcom na serio ma udostępnić trial nowej postaci bo się nie wyrobia z dodaniem sklepu w tym Street raku v? XD

Opublikowano

No Ty to na pewno grasz w te NOWE GRY :gayos:

5OcMYEM.png

obwtroT.pngobwtroT.pngobwtroT.png

Opublikowano

Smutne jest to jak ktoś podnieca się tym czego nawet w domu niema i nie wiadomo kiedy będzie miał  :reggie:

Opublikowano

Capcom na serio ma udostępnić trial nowej postaci bo się nie wyrobia z dodaniem sklepu w tym Street raku v? XD

Tak. Yeti z tej okazji już się dotyka.

Opublikowano

Po co ten znak zapytania na końcu ?  :kaz:

Opublikowano

Ja się zastanawiam jak można grać w gry których nie ma jak Uncharted 4 czy Ratchet XD Gifaro widać nawet nie wie kiedy wychodzą, heh.

Opublikowano

Pięknie M$ dorzucił do pieca. Aż portfel zaswędział żeby kupić X1 z Forzą Horizon 2, wklepać kod na XBOX LIVE i cieszyć się naprawdę dobrymi gierkami.

Tylko myślałem nad Wii U. To może wziąć oba od razu? Nie wiem.

Ehh.

Edytowane przez raven_raven

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.