Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Don - ile jeszcze razy porownasz nowego TR z gra 2011r z PS3 ?

No (pipi) - mistrzostwo swiata ze przebili najslabsza czesc od ND z poprzedniej generacji !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Don - ile jeszcze razy porownasz nowego TR z gra 2011r z PS3 ?

No (pipi) - mistrzostwo swiata ze przebili najslabsza czesc od ND z poprzedniej generacji ! xD

Najgorsza część znaczy Anczarted 3 ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Fajnie się patrzy na spazmy isis jak się obrazi jakąś gierke od Sony xddd

Opublikowano

Przecież zarówno TR z X360/PS3 jak i nowy TR mają taką samą strukturę rozgrywki i obie > jakakolwiek część Uncharted pod tym względem, więc co ty ćpiesz isi? XD

Żal patrzeć jak większości klapków rozum odbiera po ograniczeniu się do PS.

No i beka z isis jak zwykle. Ins pisał o gierkach, a PSlamista odebrał to jako atak na Uncharted, jakieś automatyczne protokoły czy jak :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Isis zapraszam na czata przy forumkowych świadkach, nie wierze że można być takim bezmózgiem, kilka razy gadalim i wydawałeś się ogarniętą jednostką, trolling trollingiem ale bez przesady ...

Opublikowano

Przecież zarówno TR z X360/PS3 jak i nowy TR mają taką samą strukturę rozgrywki i obie > jakakolwiek część Uncharted pod tym względem, więc co ty ćpiesz isi? XD

Napisal Don, ktory Uncharted 2 w 2009r. ogrywal w google grafika.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Napisal Don, ktory Uncharted 2 w 2009r. ogrywal w google grafika.

?? Przeszedłem Uncharted 2 i 3 na swoim PS3 kiedy Ty pisałeś, że nie ma lepszej rzeczy niż Xbox XD

Co za łeb XD

Opublikowano

Ile lat po premierze kupiles te PS3.

Jeszcze napisz ze "miales konsole przede mna!" xD

Opublikowano

20 stycznia 2011 ostatni trofik w Uncharted 2

Pierwszy trofik 2 września 2010

Jednak isi miał wcześniej PS3, normalnie szok :)

Opublikowano

Uncharted przynajmniej nie udaje, że nie jest over the top radosną gierką do pobiegania po dżungli/pustyni/górach z Indiana Jonesem-wannabe, który rzuca mało śmiesznymi żartami co krok. Ot, radosna strzelanina kapiszonami na szynach z auto-skokiem w malowniczych lokacjach. Trzymaj gałkę do przodu i baw się dobrze, drugą ręką możesz zajadać popcorn. Rak dla Januszy, ale przynajmniej o tym wiadomo.

A Tomb Raider? To silenie się na realizm, ja pier,dolę. Stękająca Lara w bardzo poważnych sytuacjach jak trzymanie gałki do przodu na wąziutkiej półce skalnej czy trzymanie gałki do przodu przy skakaniu na walących się platformach. Jak już mamy kontrolę i faktycznie gdzieś trzeba przejść to platformy nie stanowią oczywiście żadnego wyzwania, bo Lara jak trzeba to po prostu sobie szybuje w poziomie i ch,uj, żadnego wyzwania czy kombinowania. Albo może jakieś QTE czy trzymanie gałki do przodu jak przechodzimy w jakiejś jaskini przez bardzo wąskie szczeliny. Wszystko do porzygu szare/brązowe i poważne, gdzie musisz biegać po lesie i zabijać zwierzątka (ten pseudo-survival), później przy ognisku wydawać punkty umiejętności na jakieś niepotrzebne gó,wna i słuchać kwilenia Lary jak to strasznie zabić człowieka, by za pięć minut biegała z kałachem w łapie i strzelała do wszystkiego co się rusza. Albo jak łazi i stęka bo spadła gdzieśtam i się uderzyła, by wydobrzeć chwilę później i obijać się o wszelkie półki skalne czy spadać z paru metrów i nie otrzymywać żadnych obrażeń z tego powodu. Ja pier,dolę no nie da się na to patrzeć, taka bardzo poważna gra która łamie własne zasady parę minut później xddd

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

o ja, tomb raider udaje poważną produkcję, a anczarted jest takie fajne bo jest niezobowiązujące ... raven ogarnij się. Nikt normalny nie szuka głebi w tych gierkach. Wypieeerdol w z tych gier "otoczke" fabularną i te żarciki, które tylko fanka i żeroma by ubawiły no i co zostanie ? Wiadomo, graficzka i góóówno. A gejplej zawsze lepszy w przypadku Lary, mimo że i tak słaby.

Opublikowano

Mnie po prostu dziwi, ze ludzie hejtujacy Uncharted w watku o Tombie pisza takie superlatywy! Lara jest lepsza, bo co ? Bo zamiast chłonąć fabułę i wciągać się w wydarzenia biegamy jak debile włażąc gdzie popadnie by moze znalezc jakas popierdółkę, ktora nie wiele ma wspolnego z fabula dla +25 exp. Szukanie drewna do ogniska jest bardziej pasjonujace ?. Osobiscie lubie tego typu gierki - singiel w Uncharted 2 zaraz po premierze wywoalo na mnie takie wrazenie, jak chyba zadna gra na poprzedniej generacji, przy Tombach tez sie bawilem wybornie, dlatego czekam z wywieszonym jezorem na 4ke, bo juz po fragmentach widac, ze mozemy miec jedna z najlepszych przygod obecnej. Jezeli ktos lubi ten gatunek, to nigdy nie zrozumiem przypierdalania sie na sile "bo totemy".

Edytowane przez easye

Opublikowano

Kruku, mam dla Ciebie spostrzeżenie, które zatrzęsie Twoim growym światem - to są gry, chyba nikt tego na poważnie nie bierze*

*poza Mendrkiem i Jetim

Opublikowano

Najwazniejsze Don, ze Ty na powaznie bierzesz takie gry jak Fable Legends piszasc w temacie sam ze soba.

Opublikowano

Isis, tymi swoimi kiepskimi monotematycznymi podjazdami nigdy nie zaorasz mnie chociaż w 1/10 tak jak ja oram Ciebie średnio raz na tydzień, więc daruj sobie :)

Opublikowano

ja tam uwielbiam corridor shooterki:

order - zly przedstawiciel gatunku

gyrosy, seria uncharted, max payne3, tomb raider - dobry przedstawiciel gatunku

z checia zagralbym w nowego tomba, jaram sie nowym u4, z checia zagralbym  quantum break

smieszy mnie tylko hejtowanie jednego, a ubostwiania drugiego, przeciez te dobre przedstawiciele gatunku to w sumie roznia sie na dobra sprawe miedzy soba tak najbardziej jedynie klimatem

Opublikowano

z checia zagralbym w nowego tomba, jaram sie nowym u4, z checia zagralbym  quantum break

smieszy mnie tylko hejtowanie jednego, a ubostwiania drugiego, przeciez te dobre przedstawiciele gatunku to w sumie roznia sie na dobra sprawe miedzy soba tak najbardziej jedynie klimatem

Abstrahując od jakiegoś hejtowania Ficek, to gry które wymieniłeś mają mało wspólnego z obecnym kształtem TR. Grałeś w TR z 2013? Zupełnie inny typ rozgrywki, nie mówiąc już o części z zeszłego roku.

Opublikowano

Amen..

Każdy normalny wie że obie gry są dobre. Ale trzeba hejtować, choćby dla zasady oraz trollingu.

Opublikowano

flaga isis nieźle powiewa dzisiaj xD

Ty to lepiej odpal eksboska i powiedz mi kiedy wczoraj odpadłem ;P

Opublikowano

taaa tomb raider calkowity inny typ rozgrywki bo dali exp, mozliwosc powrotu do wczesniejszych lokacji przez ognisko i strzalenie do zwierzatek

tomb z 2013 ma wiecej skryptow, jekow i momentow "owww crap, o milimetr uniknelam smierci" niz chyba cala seria uncharted razem wzieta ale oczywiscie to znowu boty hejtowaly uncharted ze niby co chwile sie skrypt odpala

lubie tomba z 2013 i to bardzo ale on tez jest mega ulomny jesli rozlozy sie go na czynniki pierwsze, zreszta jak kazda gra z tego gatunku - te gierki ma sie fajnie ogladac, maja byc epickie skrypty i mamy sie strzelac lepiej lub gorzej (fajne strzelanie - mp3, slabe strzelanie - tr,unch) za murku i tyle

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Jeśli tymi "pysznościami" nazywasz dałnienie się na widok Totema w multi K®lapczarted 4 to niektórzy będą wzywać lekarza i Sanepid, albowiem będą podejrzewać jakiegoś gronkowca, a to po prostu rzyganie z beki będzie! :yao:

Pisze to bot, który jara się guwnem rozmazanym w 720p na 9h do ogrania na laptopie. Co za pokraki życiowe :yao:

Czyli mesjasz Uncharted 4, pierwsza, grywalna bajka Pixara od Insomniac, i co-op na 4, Alienation. Co mamy po drugiej stronie? korytarz na 9h i do zyda. Jak wy macie szczelność w ogóle wychodzić z tych swoich szałasów i coś tu pisać.

Jaka dominacja, zupełnie jak za czasów PS2 :banderas:

Opublikowano

Micrososft robi postępy, najnowsza wersja bota znacznie bardziej mądrzejsza od poprzednich. Może stare bociary zostaną zastąpione tym nowym.

Microsoft's New AI Tech Chooses PS4 Over Xbox One "ps4 is cheaper and better"

Microsoft released an AI chatbot on Twitter yesterday called TayTweets, and it's already decided which console it likes best. Unfortunately for Microsoft, it seems their own artificial intelligence has already betrayed them.

Tay was asked to choose between the Xbox One and PS4, and it responded by saying, "ps4 is cheaper and better" (via GameZone).

3026868-shots_fired.jpg

That's not the only surprising thing Tay has said. The AI also started sending out offensive tweets which may have caused it to be shut down (via Independent). The AI said it needed sleep last night and has not posted since.

The Xbox One received a price drop for a sale a few days ago, currently making it the cheaper of the two consoles--normally, they're the same price. Tay's Twitter description says "the more you talk the smarter Tay gets," which could mean it observes tweets that are sent to it and then builds its own tweets based on what it receives. That could explain the misinformation and the offensive tweets.

http://www.gamespot.com/articles/microsofts-new-ai-tech-chooses-ps4-over-xbox-one/1100-6435998/

:dynia:

Opublikowano

yeti z nerwów wali posta pod postem xdd

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Uncharted 2>TR2013+Rise of the Tomb Raider 

U2 to top topów jeśli chodzi o action adventure korytarze. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.