Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nosz qurwa, rozprawiacie o tych nowych sprzętach, gdybacie o tym kiedy, co mogłoby wyjść i co zmienić, ale jakoś nikt nie wspomina o samych grach, jedynie blacharski bełkot o rozdziałce i klatkach. Nie o takie community walczę.

Branża [*]

Gracze [*]

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No ja rozumiem jeszcze klapy, ale że niektóre boty tak debatują.

Opublikowano

O czym tu rozmawiać? O kolejnej części wakacyjnych kapiszonów i QB w którym główny bohater jest tak nijaki, że połowa botów pewnie już nie pamięta jak on wygląda? Było kilka stron temu, nie wracajmy do tego, proszę.

To ja zaczne o gierkach.

Dryga mi na myśl o tym, że w tym roku wychodzi Torment i nowe RPG Obsidian. 

A pod koniec 2016 konsolowcy mogą przygotować się na beke z blachy bo Star Citizen będzie zepsuty. Zły silnk wybrali żeby to chodziło tak jak trzeba i pomimo ogromu włożonej pracy czuje lipe.

Ostrzegam tak tylko bo do końca roku już pewnie 80% forumka będzie grało na PC więc żebyście nie preorderowali SC  :newell:

Opublikowano

A blacha jak zwykle wypyerdala z gierkami, które tylko ich jarają.

Opublikowano

Na myśl o nowym Rpg od Obsidian robi mi się ciepło.

Opublikowano

ps5 to wreszcie full hd i 60 klatek

Wierzę !

To przestań bo developerka na konsolach i tak będzie wolała 60fps poświęcić na rzecz grafiki

Opublikowano

60fps nie widać na screenach i materiałach reklamowych, a to przeważnie ładny obrazek sprzedaje gry

Opublikowano

3lata to sporo czasu w tej branzy, trudno powiedziec, ale raczej TAK

btw dx12 mial byc rewolucja na platformie PC, 40% wieksza wydajnosc, a w testach syntetycznych na 3 grach roznica od 2 do czasami 10klatek, ładne rzeczy

http://pclab.pl/art68785-24.html

To żebyś się nie przeliczył skoro obecne konsole nie pozwalają nawet na komfortowe granie w 1080p/30. Cięcie efektów, korytarzyki, minimalna fizyka. Nie potrzeba nam mocniejszego sprzętu skoro i tak branża stoi w miejscu. Nadzieja w PC + Nintendo.
Opublikowano

A blacha jak zwykle wypyerdala z gierkami, które tylko ich jarają.

Chyba ty.

Opublikowano

SmugOblongAtlanticspadefish.gif
A NA EKSBOKSIE CO?!

Opublikowano

Nie do końca chce mi się wierzyć w PS4K, która miałaby lepszą grafikę od PS4. W ogóle dziwi mnie zachowanie Sony. Jasne, mają darmowe badanie rynku i opinii (i w miarę bezpieczne, skoro mogą w każdej chwili zdementować i nikt nie pomyśli że nawet próbowali), ale z drugiej strony nadchodzą wielkie hity na PS4, i nie do końca chce mi się wierzyć że te z II-III kwartału będą już przystosowane pod nowe dev-kity. I tu jest problem - bo te hity mają sprzedawać konsole, szczególnie bundle. A kto kupi PS4 gdy za chwilę "ponoć" zapowiedzą PS4K?

Faktycznie od razu pewnie poszedłbym po PS4K, skoro cena będzie zbliżona (~1700). Chyba, że graficznie nie będzie jakoś większego przełomu i będzie to pic na wodę, to wtedy tanią PS4 będzie można też wyrwać. Mimo wszystko stawiam jedynie na nową wersję napędu niż na mocniejsze bebechy.

PC nadal pozostaje plagą patologii, więc nie rozumiem jak niektórym te ploty o PS4.5K rzucają różowe okulary na pee-see do grania czekania na patche i wyprzedaże. PS4.5K to choć niewątpliwie chamski skok na kasę i trochę krzywdzenie piękna konsol, ale i tak to wielokrotnie lepszy wybór niż prowizorka pod biurkiem...

Opublikowano

Dziennikarze WSJ zapowiadają:

„Sony planuje sprzedać mocniejszą wersję PlayStation 4 do obsługi bardziej zaawansowanych gier.”

Warto jednocześnie dodać, że zespół potwierdza wczorajsze wieści dotyczące korzystania z produkcji:

„Będzie trzeba nabyć nowy model, by w pełni korzystać z ulepszonej grafiki i mocy

Czekamy na knura i jego przecieki..

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Z PPE

Co z obecnymi właścicielami PS4? Otrzymają darmowy upgrade czy może za dopłatą Sony wymieni im kartę graficzną w konsoli? 

PS4 to moja pierwsza konsola, kupiłem ją specjalnie aby uniknąć problemów sprzętowych i cieszyć się płynnością gier. A tu robią mi taki figiel. Co mam o tym myśleć?

RAyos jaka odpowiedź xD

Rayos do krzyhuudodano: 29.03.2016, 13:40 #30
co masz myśleć? że dałeś się naciąć :)

Edytowane przez Starh

Opublikowano

każdy kto ma konto na ppe i tam się udziela powinien być tutaj zbanowany :D

ładnie ludzie tam czuja sie oszukani "jak tak zrobia sprzedam moje ps4" :D

tam ppe, obczajcie jak Mroku zaorał pięknie w zakupach growych, 2 raki i gierka która nikogo XD

Opublikowano

Trochę beczka bo po nowy tel. za 3klocki latają jak głupi, a już 1,5-2 tys co 3 lata wydać na sprzęt do grania (czy to nowa konsola czy smok) w swoje często główne hobby to już w ogôle dramat i end of world.

Opublikowano

Dla mnie i lepiej jak wyjdzie nowa wersja PS4,5 . Chcialbym zeby gry chodzily lepiej i wygladaly lepiej, jestem za.

Opublikowano

Trochę beczka bo po nowy tel. za 3klocki latają jak głupi, a już 1,5-2 tys co 3 lata wydać na sprzęt do grania (czy to nowa konsola czy smok) w swoje często główne hobby to już w ogôle dramat i end of world.

No ale to własnie wyróżnia konsole od patologii telefonicznej. Wolisz zalew guwna na psnie, źle zoptymalizowane gry na starym sprzęcie etc? Nonsens.

Opublikowano

juz lepiej jakby wydali ps5 za rok, 4letnia generacja jako przejsciowa, a nie jakies polowki, pewnie bedzie ps4+ xD

Opublikowano

dla mnie wydawanie co 2-3 lata mocniejszej wersji konsol bo sie "starzeją" czyni je gorszym (pipi) od blachy w czasach x360

gdyby nie masterrace pewnie przerzuciłbym sie na zawodowstwo w ping pongu podwodnym na szczęście nie muszę :gaben:

20140727_113949.jpg

il_570xN.677705991_ttbr.jpg

Opublikowano

To nie walka z patologią smartfonową, a patologią blacharską IMO :reggie:

Nie po to x czasu temu spyrtoliłem z tego blacharskiego rynsztoka, zeby teraz ponownie do niego zanurkować :bad:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.