Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

PS4 dominacja jak za czasów PS2 i totalne oranie konkurencji

ludzie w temacie obok wypowiadają się jak to sprzedali PS4 i ogrywają dalej PS3 xDDDD

konsola ciśnie już trzeci rok a na horyzoncie prawie nic ciekawego nie ma, PS2 w tym momencie swojego życia srało dobrymi grami na lewo i prawo, nawet na PS3 nie było źle (nie mówiąc o X360, który szczególnie w pierwszej połowie życia ostro dawał do pieca)

i co robi Sony?

:rotfl: zapowiada ulepszoną wersję swojej "nadkonsoli" :rotfl:

to nie są dobre czasy dla konsolomaniaków

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dobrze że Pascale nas wybawia :banderas:

Opublikowano

ale raven zapominasz, ze czas produkcji gier zacznie sie wydluzyl niz w erze ps2

teraz to sa setki roboczo godzin w painshop pro i 3dmax studio + sesje motion capture

kazda duza gra idzie w jakosc, kiedys to tyle czasu nie zajmowalo

a w przyszlosci ten czas bedzie sie pewnie jeszcze wydluzal

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

O czym tu rozmawiać? O kolejnej części wakacyjnych kapiszonów i QB w którym główny bohater jest tak nijaki, że połowa botów pewnie już nie pamięta jak on wygląda? Było kilka stron temu, nie wracajmy do tego, proszę.

To ja zaczne o gierkach.

Dryga mi na myśl o tym, że w tym roku wychodzi Torment

mój high-endowy laptop z biedronki czeka. niech fabularnie i systemowo będzie choć w połowie taki sztos jak pierwowzór, a będzie to mój pierwszy pudełkowy zakup na blachę od czasu...

od czasu zakupu ostatniego cd-action somewhere in 2008 :pawel:

Opublikowano

Dobrze że Pascale nas wybawia :banderas:

Ja dalej czekam na coopa w salt&sanctuary na plejstejszon :lapka:

Opublikowano

:yao: Jakie niby masz alternatywy na konsolach skoro największą popularnością cieszą się (wydawane w najlepszych wersjach na PC) tytuły multiplatformowe?

tak, bo gracze przestaną sie jarać exami na max 1 mln sprzedanych kopii bo multiplatforma od Activision :sleep:

Opublikowano

W ogóle konsole powinny być droższe na starcie (2,5-3 tys) ze znacznie lepszymi bebechami. Dzięki temu nie byłby przestarzałe w momencie, no i kupiło by je znacznie mniej sebixów aby popyksać w fifkę. PSX, PS2, a nawet PS3 były znacznie droższe na starcie i żaden przypadkowy janusz nie kupował aby leżały pod szafeczką rtv w kolrze wenge bo modne i tanie.

Edytowane przez balon

Opublikowano

W życiu nie wydam 2,5-3k na konsolę Sony jeśli będzie wykonana w tak chuyowy sposób. W dodatku tylko rok gwary. Toż to samobójstwo. 

Opublikowano

Nie pamietacie już jak sony wyje.bało się na ich wiernych fanów i sprzedawali w pewnym okresie PS2 FAT (pierwsze modele) który nie czytał płyt dual layer i w takiego God of Wara 1&2 czy Gran Turismo 4 to sobie mogłem pograć ku,rwa na yt (no dopiero stawiał pierwsze kroki więc też nie) no i musiałem kupić slimke :reggie: 

Opublikowano

Cos w tym jest :P

Opublikowano

lulz ps3 na dzień dobry chodziło za 2400 z pierwszym motorstormem i resistance i co? i (pipi). wolałem ogrywać backlog i kupić ją za 1400 w połowie 2008 niż płacić jak jakiś lamus. no i kiepsko im się to odbiło finansowo na początku

Edytowane przez nobody

Opublikowano

W życiu nie wydam 2,5-3k na konsolę Sony jeśli będzie wykonana w tak chuyowy sposób. W dodatku tylko rok gwary. Toż to samobójstwo.

No ja mam PS3 fat praktycznie od premiery. Piękne wykonanie, prawie jak dobry fortepian xD do tego prawie 9 lat perfekcyjnego działania bez żadnego serwisu na ale na premierę nie kosztowała jak h ujowy telefon.

Niestety jak chce się sprzedawać na starcie konsolę za ok 1,5 kapcia i na tym zarabiać to na czymś to się musi odbić.

Opublikowano

Nie pamietacie już jak sony wyje.bało się na ich wiernych fanów i sprzedawali w pewnym okresie PS2 FAT (pierwsze modele) który nie czytał płyt dual layer i w takiego God of Wara 1&2 czy Gran Turismo 4 to sobie mogłem pograć ku,rwa na yt (no dopiero stawiał pierwsze kroki więc też nie) no i musiałem kupić slimke :reggie:

Ale mnie wtedy dupa piekła niemiłosiernie, całe szczęście kolega miał slima to ograłem mesjasze.

Opublikowano

lulz ps3 na dzień dobry chodziło za 2400 z pierwszym motorstormem i resistance i co? i (pipi). wolałem ogrywać backlog i kupić ją za 1400 w połowie 2008 niż płacić jak jakiś lamus. no i kiepsko im się to odbiło finansowo na początku

ale zaraz potem latała za 1999 z takim samym zestawem i czymś tam jeszcze no nie wiem nikt tego nie kupował oprócz zatwardziałych betonów bo od ponad roku x360 latał z bioshockiem, mass effectem, gearsami i pgr4 w przedziale od 800 do 1500 złoty zależnie o wersji, dopiero jeden ziomek kupił jak wyszedł mgs4 ale jak zobaczyłem murzyna z małpą to tak zaje.bałem smiechem że się kapciami zakryłem, jeszcze ten resistance wygladający jak z psx'a i rozczarowanko motorstormem bo oczywiscie porównywałem do e3 zwiastunu, no nie najlepiej się sony zachowało 

No ja mam PS3 fat praktycznie od premiery. Piękne wykonanie, prawie jak dobry fortepian xD do tego prawie 9 lat perfekcyjnego działania bez żadnego serwisu na ale na premierę nie kosztowała jak h ujowy telefon.

Niestety jak chce się sprzedawać na starcie konsolę za ok 1,5 kapcia i na tym zarabiać to na czymś to się musi odbić.

Fakt Fat jest bardzo ładnie wykonany ale chyba jesteś jednym z nielicznych ludzi na świecie, którym ta konsola żyje xD

Opublikowano

Nobody nie wiem gdzie za tyle chodziła PS3 z dwoma grami na start. 2499 to kosztowała w dniu premiery ale bez gierek i nie było takich bundly z tego co pamiętam.

Bluber mało tego dalej czasami coś tam na niej ogram z plusa lub w Buzza pogram :)

Opublikowano

nie czytaly oficjalnie dual layer czy mialy wielki problem z ich odczytem? bo pamietam afere ze przez dlugi czas fatki mialy klopot z dwuwartowymi ale by wyszla jakas partia z premedytacja bez takiej opcji to nie kojarze

balon - pierwszy model ps3 to przeciez byla bomba z opoznionym zaplonem, chyba garsrtce ludzi na swiecie one jeszcze dzialaja, niby tak szybko nie padaly jak pierwsze x360 ale ostatecznie i tak prawie kazda sztuke dopadl ylod

Opublikowano

Ale mnie wtedy dupa piekła niemiłosiernie, całe szczęście kolega miał slima to ograłem mesjasze.

I tak narodził się pawciokratos. :obama: 

Opublikowano

nie czytaly oficjalnie dual layer czy mialy wielki problem z ich odczytem? bo pamietam afere ze przez dlugi czas fatki mialy klopot z dwuwartowymi ale by wyszla jakas partia z premedytacja bez takiej opcji to nie kojarze

balon - pierwszy model ps3 to przeciez byla bomba z opoznionym zaplonem, chyba garsrtce ludzi na swiecie one jeszcze dzialaja, niby tak szybko nie padaly jak pierwsze x360 ale ostatecznie i tak prawie kazda sztuke dopadl ylod

znajomy po dziś dzień ma pierwszą wersję PS3 fat ze wsteczną kompatybilnością z PS2 i ciora na niej ostro bez najmniejszych problemow :lapka: a potrafi chodzić wiele godzin dziennie 

Opublikowano

No ja nie brałem całkowicie na premiere, trochę się zapędziłem z tym tekstem. Jakoś rok po, model 80 giga bez wstecznej. Brałem bundla z Ratchetem ToD i Motorstormem ale wtedy mnie te gry ro z(pipi)iły, mimo że miałem już xboxa360.

Opublikowano

Nobody nie wiem gdzie za tyle chodziła PS3 z dwoma grami na start. 2499 to kosztowała w dniu premiery ale bez gierek i nie było takich bundly z tego co pamiętam.

Bluber mało tego dalej czasami coś tam na niej ogram z plusa lub w Buzza pogram :)

widziałem takie oferty na reklamach w PE w 2007. ceny premierówki nie pamiętam, ale widzę że była jeszcze bardziej wesoła

Opublikowano

I tak narodził się pawciokratos. :obama:

Ja yebie już przeszło 10 lat używam tego krępującego nicku xD

Opublikowano

Nie wiem czy oficjalnie w tamtych czasach mój dostęp do internetu był ograniczony a God of Wara na piracie skończyłem z skompresowanymi filmikami tak aby zmieścił się na jednym DVD. Dopiero przy dwójce kupiłem slima i tam już smigało jak pan jezus powiedział. 

widziałem takie oferty na reklamach w PE w 2007. ceny premierówki nie pamiętam, ale widzę że była jeszcze bardziej wesoła

Premierowo konsola kosztowała 2399 w PL 

Opublikowano

No ja nie brałem całkowicie na premiere, trochę się zapędziłem z tym tekstem. Jakoś rok po, model 80 giga bez wstecznej. Brałem bundla z Ratchetem ToD i Motorstormem ale wtedy mnie te gry ro z(pipi)iły, mimo że miałem już xboxa360.

Łeee, a wszyscy myśleli, że masz 60GB. I swoją drogą mam tę samą wersję PS3 z identycznego bundla. Choć chętnie bym przygarnął slimkę ze względu na matową obudowę i fabrycznie większy dysk, zainstalowałbym w końcu tego GOWa z plusa :reggie:

Opublikowano

Nie wiem czy oficjalnie w tamtych czasach mój dostęp do internetu był ograniczony a God of Wara na piracie skończyłem z skompresowanymi filmikami tak aby zmieścił się na jednym DVD. Dopiero przy dwójce kupiłem slima i tam już smigało jak pan jezus powiedział.

przerobione grube ps2-ójki faktycznie miały problem z odczytem dual layerów, natomiast mój nieprzerobiony fat v9 odczytuje je bez problemu do dziś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.