Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A w oczekiwaniu na te killery, SFV, Firewatch, Witness czy Sal and Sanctuary (te dwie ostatnie z taką średnią, że QB musiałby dostać jeszcze kilka 10/10 aby do niej dobić).

te wszystkie tytuły do ogrania na windows 10 ecosystem razem z qb, girsami, scale, ori czy tr - i to w najlepszej jakości na rynku

Opublikowano

a poza tym do ogrania na laptopie to są te gówna

No, wszystkie eksy z x-taczera.

Według Remedy długość QB, to 7-8h, hahahhaha, czyli jakieś 6h gry, dobrze że wrzucili ten serial, to do przejście w dwa wieczory, a nie jeden.

Boty, kiedy kolejny "eks", bo beka jest dobra :kaz:

Opublikowano

Już sami użytkownicy xone, piszą że połączenie gry z serialem ten tego nie pasuje.

Sa też słuchy, że wyszedł im dobry serial przeplatany sekcjami growymi.

Sądząc po całym hype i jakże groźbach, fanów xone że co ta gra nie pokaże,trochę jestem zaskoczony że wyszła po prostu zwykła dobra gra..

Opublikowano

a poza tym do ogrania na laptopie to są te gówna

No, wszystkie eksy z x-taczera.

Według Remedy długość QB, to 7-8h, hahahhaha, czyli jakieś 6h gry, dobrze że wrzucili ten serial, to do przejście w dwa wieczory, a nie jeden.

Boty, kiedy kolejny "eks", bo beka jest dobra :kaz:

ale serio grałeś w ten symulator strażaka, czy tylko wypisujesz ten tytuł na "obszernej" liście "exów" sony, bo nic innego nie ma? Jak bardzo ci się podobał?

debil czy prowo?

Edytowane przez gekon

Opublikowano

obejrzał na yt i struga kozaka 

Opublikowano

Ciekawe jak rozwiążą kwestie chłodzenia, no bo tyle mocy 3,52Tflopa trzeba jakoś schłodzić

Opublikowano

po co chłodzić, spłonie to klap poleci po drugą konsole

Opublikowano

moge im to moczem schłodzić, bo na nic więcej to guwno obesrane nie zasługuje

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Mamy gwarancje!

Opublikowano

Ten symulator strażaka ma prawie taką samą średnią jak Quantum FUCKING 720p Break. Jeszcze nie grałem, gra razem z Salt and Sanctuary (tu już średnia o której QB może pomarzyć) czeka w kolejce, bo to nie x-box zero, gdzie nie ma w co grac, tylko PS4.

NIE DOŚĆ ŻE CRAP NA 7 W 720P DO OGRANIA NA LAPTOPIE, TO JESZCZE NA 6H, HAHAHHA :dynia:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Nah, już po trailerach było widać ze to genericowy pif paf bez polotu, ot pirządna dobra gra na 7, do kupienia za 40 pln po pół roku. Nie wiem jaki beton trzeba było mieć na oczach by spodziewać się rewolucji. Taką grę mógłby uratować multiplayer.

A fakt że boty z bonka przerzucają się na pee-see, to tak jakby ofiara gwałtu uciekła od oprawcy do burdelu, "bo tam jest trochę lepiej". Zero instynktu samozachowawczego i wspieranie patologii niszczących naszą branżę...

Opublikowano

Jaranie się byle gównem, bo na PS4 posucha od czasów premiery BB do premiery U4. Dopiero po 3 latach konsoli wychodzą na nie jakieś sensowne eksy.

Zero instynktu samozachowawczego i wspieranie patologii niszczących naszą branżę...

Przecież nie kupiłem tego raka od Sony. Szanuję sam siebie. Moje graczowe jestestwo to świątynia, a Twoje i YETIego to dół etc.

Edytowane przez Wezyriusz

Opublikowano

Jaranie się byle gównem, bo na PS4 posucha od czasów premiery BB do premiery U4. Dopiero po 3 latach konsoli wychodzą na nie jakieś sensowne eksy.

Na x-szrocie jeszcze żaden się nie pojawił i na to się nie zapowiada :kaz:

Opublikowano

tylko chory człowiek jak mendrek mógł konsolowe wojny porówynywać do ofiar gwałtu 

Opublikowano

Nah, już po trailerach było widać ze to genericowy pif paf bez polotu, ot pirządna dobra gra na 7, do kupienia za 40 pln po pół roku. Nie wiem jaki beton trzeba było mieć na oczach by spodziewać się rewolucji.

remedy>>>>>>>>>>>>>>>>>naughty dog, tak pisali :yao:

Opublikowano

remedy>>>>>>>>>>>>>>>>>naughty dog, tak pisali :yao:

Dobrze pisali, wszystko się zgadza.
Opublikowano

tylko chory człowiek jak mendrek mógł konsolowe wojny porówynywać do ofiar gwałtu 

nie byles ofiara gwaltu jak mendrek to nie oceniaj

Opublikowano

Myślę że akurat Mendrek nie musi się obawiać, że ktoś zechciałby go zgwałcić. :problem:

Opublikowano

kazdą potwora znajdzie swojego amatora 

:shotgun:

Opublikowano

kazdą potwora znajdzie swojego amatora

:shotgun:

Przecież jego nawet własna ręka nie chce zgwałcić. :reggie:
Opublikowano

Nawet black ops 3 ma wyższą średnią xDD Ale ta gra musi być ścierwem :kaz:

Edytowane przez Pawcio

Opublikowano

nie wiem czemu cisniecie xbotow o qb, przeciez to multiplatforma

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.