Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

nie rozumiem narzekania na czas gry w qb skoro możemy go w każdej chwili zatrzymać dzięki czemu wydłużamy czas rozgrywki

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No ale wtedy gra robi sie za długa, też niedobrze

Opublikowano

Zawsze można też olać grę i obejrzeć sam serial. :problem:

Opublikowano

Można.

Opublikowano

No ale wtedy gra robi sie za długa, też niedobrze

Na szczęście już za rogiem uncharted. 6 godzin strzelania z kapiszonów i skakania jak małpa potem gra do żyda i można odhaczyć w kalendarzyku klapa kolejny rok dominacji sony :banderas:

Opublikowano

Hahaha, znów was rzeczywistość przekopie, już 10.05 :banderas:

PS. A może oni serio w to wierzą, tak jak wierzyli, że QB będzie lepszy od U4? :yao: hahaha

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Dopiero teraz mam czas napisać: 78, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :dynia:

A tyle było hajpowania ze strony zielonych przegrywów. Kłantum FAKIN 720p 78MC 6h Brejk :dynia: A to ma niższą średnią niż takie Until Dawn, Tearaway Unfolded i Remaster Gravity Rush. Nie ma co, zielony mesjasz i najlepsza gra pierwszego półrocza :yao:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Nawet Kalimba ma wieksza srednia XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Remedy [*]

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Tearaway unfolded i gravity rush remastered xddddddddd przecież to jest gó,wno nie gry, ale wiadomo jak sie nie ma własnego gustu to patrzeć na średnią ocen xD

Opublikowano

Nawet Kalimba ma wieksza srednia XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Remedy [*]

A głupi MS zamknął studio, które zrobiło Kalimbe XDDDDDDDDDDD

Powinni kupić Remedy i ich zamknąć XDDDDDDDD

Opublikowano

Kubson, jak tam postęp w mesjaszu generacji BB? Pamiętaj, że musisz zmazać plamę z botów, po tym nieszczęsnym pistolecie.

:dynia:

Opublikowano

A kiedy ty zmażesz plamę po zakładzie? 

Opublikowano

ejjjj ale nie zmieniajcie tematu - QUANTUM FUCKING BREAK, loda tej grze robil tlou2 i hl2 - daddy tak i mazzeo pisali, a ja im wierze

Opublikowano

Kubson, jak tam postęp w mesjaszu generacji BB? Pamiętaj, że musisz zmazać plamę z botów, po tym nieszczęsnym pistolecie.

:dynia:

Trochę mnie biją ale jest swietnie, jak mesjasz od Remedy nie przyjdzie jutro to weekend spędzę z BB

Opublikowano

Właśnie sprawdziłem jak wygląda rozstrzał z ocenami na MC:

Oceny

10 - 2
9 - 15
8 - 29
7 - 11
6 - 7
5 - brak
4 - 2 (to one rozłożyły średnią)

Całkiem całkiem. No ale klapeczki mokre mają już majteczki.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nie tłumacz się.

Opublikowano

te dwie oceny na cztery to pewnie od fanka i yetiego

Opublikowano

Dla Yetiego zamówienie 1886 z gorszą średnią ta gra na 8 więc u mnie QB ma 10-  :reggie:

I to tylko pokazuje, że te niebieskie ameby potrafią równać tylko w jedną stronę, średnia ma znaczenie tylko wtedy gdy gra jest na XBOX'a jeżeli mówimy o PS4 to wszystkie gry na 6-7 to mesjasze i super gry. 

gardzę nimi.

Opublikowano

Crap na 7, 7h gry, rozdzielczość 720p, a boty jeszcze próbują walczyć :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.