Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nintendo dla pedalow, oficjalne info :mocking:

Powiedział typ podniecajacy się mokrym Drakiem xD

ks1gvqlzeb5ss7pw8p6x.png

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 995,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

mokry Drake - "niszczator swiatow"  :banderas:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Niszczatorem światów to jest nowe 18 minut UC4

DependableCleverAsianlion.gif

połacie terenu bardziej otwarte niż Quantum Srejk i Anal Wake razem wzięte plus ten klimat przygody :banderas:

Opublikowano

No, i zagrasz za 10 lat :banderas:

A to już zależy kiedy będzie premiera nowej generacji aka PS4K :banderas:

Opublikowano

Ależ będzie grane w maju. :fsg: 

Opublikowano

Ja nawet nie jestem w stanie obejrzeć 2 minutowego gameplayu z tej gry, a co dopiero kupić to za 250zł i grac. :niedobrze:

Opublikowano

https://youtu.be/_ZnfervRAgE

eh sony jednak ora, jak w końcu wyjdą te gry na ps4 to bedzie super

Opublikowano

Amplitude, Witness, Salt and Sanctuary, Street Fighter 5, Nioh, Uncharted 4, Persona 5, Shadow of the Beast, Ratchet Clank, Last Guardian, Horizon, Alienation, No Mans Sky... I Bóg wie co jeszcze pominąłem. To się nazywa konkretny rok dla PS4 :)

Nie przejmujcie się fani Xboxa, Quantum Break na 77 i dziesiąte Girsy to też zawsze coś ;)

Opublikowano

Alienation, Ratchet, Uncharted 4, NiOH, Nier, Perosn 5, The Last Guardian, Horizon, Bloodborn 2 w 60fps na PS4K, a na x-padaczce co? kłantum fucking 720p na 6h breik do ogrania na laptopie. Co za dominacja, zupełnie jak za czasów PS2 :banderas:

Kaz-laughing-580x364.png

PS. Ten nowy gameplay U4... nadchodzi GOTY 2016 :fsg:

Opublikowano

Uncharted GOTY. :dynia:

Wystarczy mi CW na dziś.

Opublikowano

Uncharted to będzie pewnie top5 gier całej generacji!

Opublikowano

Amplitude, Witness, Salt and Sanctuary, Street Fighter 5, Nioh, Uncharted 4, Persona 5, Shadow of the Beast, Ratchet Clank, Last Guardian, Horizon, Alienation, No Mans Sky... I Bóg wie co jeszcze pominąłem. To się nazywa konkretny rok dla PS4 :)

Pominąłeś to, że nie masz ps4. 

Opublikowano

no na PS4 na pewno, pośród BB, DLC do BB i najmocniejszego 7/10 w historii :kaz: 

Opublikowano

Czyli oficjalnie najgorsza generacja :kaz:

Opublikowano

Pomijając to, że lubię kapiszony od ND to myślę że nie będzie :cool:

Ale wśród Januszy jarających się graficzką to pewnie tak :lapka:

Opublikowano

Ja tylko czekam na recenzje U4, kiedy okaże się, że wąski korytarzyk, kapiszony to już przeszłość dla tej serii, a 7h o którym majaczą boty, jak to wy ich wypadku będzie tylko jednym z efektów mocarza.

Ale najpierw Alienation i Ratchet :banderas:

Opublikowano

Ale po co te spory? Przecież od dawna widomo, że ND, wyciska piękne rzeczy z konsol, Quantum miał być takim killerem dla xone, jednak nie do końca się udało. Technologicznie widomo było, że Quantum, nie dorówna pod względem wizualnym U4. Mocniejsze podzespoly ps4 plus studio które potrafi z gówna bata ukręcić i mamy killera ze stajni sony.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Uncharted 4 to bedzie gra generacji, tak jak Uncharted 2.

Opublikowano

Każdy post klapka w tym temacie utwierdza mnie w przekonaniu, że dobrze robię grając na platformach wszystkich producentów. No bo jak dla kogoś jakiekolwiek Uncharted jest grą generacji, to tylko człowiek ma ochotę beczkę z pagórka sturlać  :reggie:

Przecież ta seria bez grafiki by nie istniała, o czym najlepiej świadczy fakt, że jedynka w sumie bez większego echa przeszła, heh.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Każdy post klapka w tym temacie utwierdza mnie w przekonaniu, że dobrze robię grając na platformach wszystkich producentów. No bo jak dla kogoś jakiekolwiek Uncharted jest grą generacji, to tylko człowiek ma ochotę beczkę z pagórka sturlać :reggie:

Przecież ta seria bez grafiki by nie istniała, o czym najlepiej świadczy fakt, że jedynka w sumie bez większego echa przeszła, heh.

Jedynka właśnie robiła największe wrażenie, bo wówczas było to nowe IP i początki PS3, kiedy masa osób się przesiadala z PS2. Wtedy przeskok jakościowy był ogromny. Dwójka, mimo że była bigger and better, już takiego efektu nie zaoferowała.
Opublikowano

Uncharted 4 to bedzie gra generacji, tak jak Uncharted 2.

Najlepsze ze to nie troling :banderas:

Opublikowano

NiOh potwierdzony w tym roku w Europie :banderas:

Nawet mi nie żal zielonych robaków bez eksów, a jak już coś wyjdzie to... wyższy poziom przeciętności :yao:

Opublikowano

Prawie 7 milionów sprzedanych sztuk - przejście bez większego echa.

BOTY XDDD

Opublikowano

Każdy post klapka w tym temacie utwierdza mnie w przekonaniu, że dobrze robię grając na platformach wszystkich producentów. No bo jak dla kogoś jakiekolwiek Uncharted jest grą generacji, to tylko człowiek ma ochotę beczkę z pagórka sturlać  :reggie:

"Uncharted 2: Among Thieves zdobyła ponad 300 nagród, w tym ponad 200 tytułów Gry Roku 2009 w prestiżowych magazynach i portalach o grach komputerowych[7]."

Kiedy wy dostaliście taką grę? Wasze eksy nawet nie mieszczą się do top 5 roku, co pokazał 2015,a ten rok będzie taki jak poprzedni :yao:

XBOX - WYŻSZY POZIOM PRZECIĘTNOŚCI

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.