Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Widzę, że pierwszy błazen FPE trzyma formę. 

Z nim jest jak z Yetim, udaje, że go nie ma, ostatnio Yeti chciał coś zmienić i zobaczyć jak to jest odpisać lecz został w deptany w ziemię przez Soul'a, teraz wie, że to nie ma sensu łatwy zobaczył jakie są skutki odpowiedzi na proste pytania, to woli siedzieć cicho.

:pawel:

To chyba efekt pomieszania mocarza z kłantum fucking 77%, 720p, 6h brejk do ogrania na laptopie.

Ciekawe co będzie się działo w dalszej części roku jak PS4 będzie otrzymywać killer za killerem, a botom zostanie tylko mocarz i najgorsze wersje multiplaform i "exów" :rotfl:

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 995,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Widzę, że pierwszy błazen FPE trzyma formę. 

Z nim jest jak z Yetim, udaje, że go nie ma, ostatnio Yeti chciał coś zmienić i zobaczyć jak to jest odpisać lecz został w deptany w ziemię przez Soul'a, teraz wie, że to nie ma sensu łatwy zobaczył jakie są skutki odpowiedzi na proste pytania, to woli siedzieć cicho.

czemu piszesz o sobie w trzeciej osobie? :notsure: 

Opublikowano

xDDDD Soul jak zawsze - naucz sie w koncu, ze to mozemy oceniac my! Chocbys 100 razy jeszcze napisal o tym "jak Soul wdeptuje ludzi w ziemie", chocbys nie wiem jak bardzo chcial, to Twoj iloraz inteligencji jest na to po prostu za niski...  :(

Edytowane przez easye

Opublikowano

oho teraz okazuje sie, że isis do mensy wstąpił xd

Opublikowano

Ciekaw jestem o co chodzi z tym Quantum Break, że dalej nie ma go w Windows Store :P

Porażka z tym sklepem.

Opublikowano

Trzeba bedzie poczekac na tragiczne wyniki sprzedazy i wyladowanie gry na steamie

Opublikowano

Złe traktowanie stworków.

Opublikowano

Trzeba bedzie poczekac na tragiczne wyniki sprzedazy i wyladowanie gry na steamie

Ciekawe czemu nie chwalą się wynikami sprzedaży GoW UE i Killer Instinct poprzez W10 Store xD 

Oby ta platforma zdechła jak najszybciej, a xboxowe gierki pojawiły się na Steamie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Polygon 7 dla DS3 czyżby brak w grze miłości homoseksualnej i źle traktowane są czarnoskóre kobiety?

W grze jest bardzo dużo walki co ewidentnie zachęca do bicia kobiet i dzieci

Ins, GoW Ultimate już dawno bym dawno z chęcią kupił, ale za tą ich polityke wydawnicza to niech sie piahdolą, to samo z QB. Zeby tylko nie skazili tych gier czyms podobnym do games for windows, takie gta IV do tej pory ma tego raka

Opublikowano

Polygon 7 dla DS3 czyżby brak w grze miłości homoseksualnej i źle traktowane są czarnoskóre kobiety?

Ile można klepać w ciągle to samo?

Opublikowano

Mój iloraz i tak jest wyższy od poziomu który Ty reprezentujesz na tym forum, choćbyś nie wiem jak bardzo się starł nic tego nie zmieni byłeś i jesteś błaznem  :frog:

Kolejny do nominacji, Yeti człowiek bez honoru który nawet nie potrafi odpowiedzieć na proste pytanie. :pawel:

Opublikowano

W grze jest bardzo dużo walki co ewidentnie zachęca do bicia kobiet i dzieci

Ins, GoW Ultimate już dawno bym dawno z chęcią kupił, ale za tą ich polityke wydawnicza to niech sie piahdolą, to samo z QB. Zeby tylko nie skazili tych gier czyms podobnym do games for windows, takie gta IV do tej pory ma tego raka

Dokładnie, gdyby te gierki były na Steam...

A tak to nie chce nawet patrzeć w kierunku tego całego Windows Store, ale QB to niestety mocna karta przetargowa :/

Opublikowano

Aha czyli że stema już dobrze ale ze sklepu ms już nie xddd

Ekosystem kurtyzany. To są gry MS i będą sobie je dawać gdzie im się podoba, a że nie ściąganie bo "nie podoba mi się polityka" to już wasza strata. Przecież w całej unifikacji nie chodzi o wrzucanie gierek gdziekolwiek na PC ale właśnie stworzenie i rozwijanie uniwersalnego MS Store który działa na wszystkich Windows Device.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

No to niech ogarną to swoją zyebaną platformę bo na chwile obecną nie zostawię tam nawet złotówki. Przecie to jest gorsze of tej kupy GFWL. Tak samo z chęcią bym kupił PCtową wersję Gearsów, no ale nie ma bata że będę ładować kasę w coś tak spjerdolonego.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ekosystem kurtyzany. To są gry MS i będą sobie je dawać gdzie im się podoba, a że nie ściąganie bo "nie podoba mi się polityka" to już wasza strata. Przecież w całej unifikacji nie chodzi o wrzucanie gierek gdziekolwiek na PC ale właśnie stworzenie i rozwijanie uniwersalnego MS Store który działa na wszystkich Windows Device.

Ziom, ale tu nie chodzi o jakiś podział, że Steam, czy WS - chodzi o samą platformę WS, tak jak Ins podkreślił - jest maksymalnie zje*ana, jak Microsoft nie potrafi czegoś ogarnąć dobrze, nie powinien się za to w ogóle zabierać.

Opublikowano

Dokładnie tak to wygląda.

No ten QB to wielka strata, rzeczywiście  :yao:

Co do reszty posta to chyba wszyscy wiedzą dlaczego MS nie daje gierek na STEM, nie musisz tego nikomu tłumaczyć. Chodzi o to, że MS nie potrafi w komputery, wygląda na to, że niczego się nie nauczyli i nie mają obok Steama czego szukać. Mówisz, że chcą rozwijać swoją platformę a tymczasem wygląda to jakby znów chcieli cofać PC gaming w rozwoju.

Opublikowano

Ziom, ale tu nie chodzi o jakiś podział, że Steam, czy WS - chodzi o samą platformę WS, tak jak Ins podkreślił - jest maksymalnie zje*ana, jak Microsoft nie potrafi czegoś ogarnąć dobrze, nie powinien się za to w ogóle zabierać.

Tylko nie ziom klapie.

Opublikowano

Najlepsze w tym ich sklepiku jest to ze gearsow musialem szukac bo jak wszedlem na zakladke games to zostalem zalany fala jakiegos guwna z komorek xd

Opublikowano

Macio ziomali szuka w Cw xDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Więcej trawy niż w GTA na Xboxie, a przecież to pustynia

tDCQyz.jpg

post-46067-charlton-heston-laughing-gif-

Opublikowano

rozwijanie uniwersalnego MS Store który działa na wszystkich Windows Device.

no właśnie z tym MS ma najwięcej problemów :/

Opublikowano

fanek przejdzie cale kapiszony zanim wsadzi plyte do czytnika

Opublikowano

Możecie tam sobie krakać, że to kolejne crapczarted, ale każdy przyzna że ta gra robi wrażenie pod względem wizualnym

https://giant.gfycat.com/ClearSlipperyDunlin.gif

Co do kłótni QB vs U4 to tyle w temacie:

CfNGRrNVIAErKn7.jpg

2016-04-0416_42_00-neh4pki.png

Edytowane przez Starh

Opublikowano

co to ku,rwa za plastelina to podłoże? xDDDDDDD

Możecie tam sobie krakać, że to kolejne crapczarted, ale każdy przyzna że ta gra robi wrażenie pod względem wizualnym

https://giant.gfycat.com/ClearSlipperyDunlin.gif

No super kup gre zeby jarac sie widoczkami pustyni zamiast pojechać do Afryki i zobaczyć na wlasne oczy XDDD co te klapy to ja nawet nie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.