Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

I psem z minecrafta

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 995,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

I można grać kobietą albo murzynem a nie tym siwym lamusem.

I nie ma przedmiotowego traktowania kobiet

Opublikowano

Wiem że trolujecie bo nikt normalny nie może być fanem fallouta 4. Mimo wszystko smutno mi się teraz zrobiło :(

Opublikowano

Jak mogę trolować blant? Kupiłem te perełke na premiere, razem z kacperkingiem poznawaliśmy tajemnice postapokaliptycznego Bostonu dzieląc się poradami odnośnie gry i liżąc każdą ściane hehe.

Opublikowano

Jak mogę trolować blant? Kupiłem te perełke na premiere, razem z kacperkingiem poznawaliśmy tajemnice postapokaliptycznego Bostonu dzieląc się poradami odnośnie gry i liżąc każdą ściane hehe.

Czyli diler dał rade

Opublikowano

Call Of Duty Black Ops 3, którym byłem rozczarowany zamieniłem na Fallout 4, który okazał się gorącym, brązowym, parującym kupskiem :facepalmz: Towarzysze nie bijcie :beksa:

Opublikowano

Pawcio łamiesz mi serce .

Opublikowano

najlepsze jak po roku wyszedl patch do wieska 3 na xbona numer 1.912497 i klapy malo sie nie posraly z radochy bo w koncu na xbonie gra dzialala przez chwile jak na ps4 - kij z tym ze juz dawno kazdy ja skonczyl a klapy dalej w bialym sadzie

Opublikowano

A pokażesz nam swojego sima? Wszyscy są ciekawi :cool:

Opublikowano

ahahaa faktycznie ten kacper od beki z simami nagle wyzdrowial

expert

kidnappa

amsterdam

kacper

lemon

juras

iras

xD

Edytowane przez kermit

Opublikowano

chyba niektóre z tych nicków wyryję sobie na asusie jak zestrzelenia na myśliwcach :teehee:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

czytam na anusie i mysle wtf colin xddd

Opublikowano

Dobrze, że nie na bydlaku

Opublikowano

przyznam że śmiechuem.

Opublikowano

czytam na anusie i mysle wtf colin xddd

Co Ci Kermit po głowie chodzi to ja nawet nie ogarniam.

Opublikowano

Takiego wydymanka blaszki chyba jeszcze nie grały. 240zł za cyfrówkę, pokątne, utrudnione kupowanie, kupa problemów technicznych a jako wisienka na torcie na Titanie X za 5 koła (patrz koniec filmiku), max 50 klatek w 720p patrząc w niebo. Odpal kto w 4k i popatrz na krajobraz to chyba kompa wywali w powietrze z połową bloku. Na 970 20-30 podczas gry, gorzej niż na XO za tysiaka xD Obniżanie detali prawie nic nie daje. XO rozbił masary za 5-10 koła. Spadłem z dywanu na podłogę z grzany. Moc W10 i D12 , hehehehehehehehehe.

Nie dziwię się już MaZZeo, że szybko oddał zaraczoną wersję za friko.

Edytowane przez Tankietka

Opublikowano

To chyba zadanie moderatorów żeby się tego dowiedzieć, ale coś chyba im się nie chce  :daddy:

Opublikowano

soban pewnie znowu

albo szewczyk

Opublikowano

dual pipe i esram mocniejsze od titana? mnie to nie dziwi, tflopy to nie wszystko, xbox pokazuje pazur

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.