Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Tak zerknęłam na ebay z hasłami broken PS4 i broken Xbox One.

Nie zgadniecie - 0 Xboxów One zepsutych do kupienia i kilkanaście PS4, które nie doczekały greatności :/

Edytowane przez Wieslawa

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Tak zerknęłam na ebay z hasłami broken PS4 i broken Xbox One.

Nie zgadniecie - 0 Xboxów One zepsutych do kupienia i kilkanaście PS4, które nie doczekały greatności :/

Mógłbyś nie kłamać?

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=broken+xbox+one&_sacat=0

Jest takich Xboxów kilkanaście na ebayu.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

przez ebay.pl wchodziłam :-) no to policzmy na ebay.com wszystkie

Opublikowano

policzyłam "xbox one broken console" i "PS4 broken console" i około 13 xboxów one vs około 40 zepsutych PS4. Biorąc pod uwagę sprzedaż konsol - PS4 psują się 2.5 raza bardziej.

Albo nie szukajmy beki na siłę.

Masz rację, ale to przez tą posuchę wynikłą z autodestrukcji klapów w temacie...

Opublikowano

Poprawnie piszemy "tranSwestyta" chłopcze :-)

Opublikowano

Jak już chcecie być tak dokładnymi to XO należy szukać pod "pomocy zabierzcie to (pipi) rozmazane miejcie litość".

Opublikowano

Konsolomaniaki, jak to jest żyć ze świadomością, że na kąsole nie ma żadnych gier typu Europa Universalis IV czy Civilization V? Do kupienia regularnie za około $10, ze wszystkimi dodatkami pewnie ze 100zł wyjdzie (prócz tych nowszych do EUIV może), zabawy spokojnie na kilkadziesiąt godzin dla każula jak ja i setki/tysiąca dla hardkorowych fanów. A co na kąsolkach? Batman Arhkam Cancer za 180 zł używka i season pass za $40 :rotfl: i uwaga, jaranko Uncharted 4 xDDD

Jak myślicie, to dlatego, że uważają statystycznego gracza na konsoli za zbyt mało rozgarniętego do takich gier?

Xbros są zwolnieni z pytania, może nie ma tak skomplikowanych gierek, ale nie brakuje całkiem kurde dobrych, jak FH2, Ori czy Sunset Overdrive.

Opublikowano

Ja mam dziś bekę z klapków którzy widzą różnicę w Zaginięciu Chmielarza na korzyść PS4

Już pomijając ten konsolowy slideshow jedyną różnicą na korzyść wersji UE4 na konsole Sony jest oświetlenie.

Opublikowano

Konsolomaniaki, jak to jest żyć ze świadomością, że na kąsole nie ma żadnych gier typu Europa Universalis IV czy Civilization V? Do kupienia regularnie za około $10, ze wszystkimi dodatkami pewnie ze 100zł wyjdzie (prócz tych nowszych do EUIV może), 

Raven chcesz nam zakomunikować, że wydałeś 1500zł na kartę tylko po to aby pograć w w/w giereczki?

Wiesz, że przeciętny lapek odpali te gierki więc nie rozumiem przytaczanych argumentów. 

Opublikowano

Konsolomaniaki, jak to jest żyć ze świadomością, że na kąsole nie ma żadnych gier typu Europa Universalis IV czy Civilization V?

Na lajcie. Jedyną, interesującą grę na pieca (która nie jest wyżebranym portem z konsol :dynia: ) ograłem na lapku :kaz:

Opublikowano

Ja mam dziś bekę z klapków którzy widzą różnicę w Zaginięciu Chmielarza na korzyść PS4

Już pomijając ten konsolowy slideshow jedyną różnicą na korzyść wersji UE4 na konsole Sony jest oświetlenie.

Jak się gra tylko na konsoli to można jeszcze sobie wmówić, że 30fps jest spoko i tak się da grać, ale obok 60fps widać jaki to jest slideshow :teehee:

Opublikowano

Myslałem że na PS4 też jest 60 fpsów?

christian-bale-kermit-the-frog.gif

Opublikowano

Trochę mnie tu nie było - czy któraś platforma i frakcja graczy w końcu wygrała?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

ps4 :yao: 60 fps :yao:

Opublikowano

PS4. Uncharted 1, Uncharted 2, Uncharted 3 do końca roku czujesz człeniu.

Opublikowano

God of war 3, Tearaway :banderas: ale bedzie grane normalnie jak za czasów ps3 :obama:

Opublikowano

Persona 5 czy nowe Halo bez twórców Halo, nowe Tomb Raider bez twórców Tomb Raidera i nowe Girsy bez twórców Girsów... Hmm... Co tu wybrać...

Opublikowano

Persona 5 czy nowe Halo bez twórców Halo, nowe Tomb Raider bez twórców Tomb Raidera i nowe Girsy bez twórców Girsów... Hmm... Co tu wybrać...

Persona 5 to ta gra robiona na ps3, którą przenieśli na ps4, bo nie ma w co na niej grać? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.