Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

no 85/100 i ciagle rosnie przy coraz wiekszej liczbie recenzji :) 

Nieźle, nieźle, kiedyś obadam, bo ratchett jest spoko platformówkowym tpsem 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 995,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No czyli crap na 8. :kaz: 

5h i do żyda. 

Opublikowano

oni się nie rozmieniali na drobne jak Redemy z serialem, zaraz porzadna kinówka na dużym ekranie, a nie streamowany serial na 20 calach :kaz: 

Opublikowano

Kolejna perła w koronie PS4, a tu niebawem Alienation i U4 :banderas:

Czyli boty kłantum 77% 7h 720p brejk za 250zł, szlachta z królestwa niebieskiego, grywalna bajka pixara za 149zł :fsg:

Opublikowano

quantum break srednia  8,3 na filmwebie

Opublikowano

ratchet remake strzelanki dla dzieci z ps2 (do tego chyba już 10 część) kontra ambitne nowe ip, no nie wiem nie wiem

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Pewnie jednak, na 'poważną" konwencję rzuciła się w większości dzieciarnia a na "cukierki" starsi. Tak to przekornie działa.

Edytowane przez Tankietka

Opublikowano

5h i do żyda. 

IGN: "The 15-hour campaign follows some of the same whimsical, Star Wars-inspired storyline as the original game, but adds depth to characters while expanding the scope of the adventure."

86 I ROŚNIE!!! Czy dobije do najwyżej ocenianego exa w historii taczera? Brakuje tylko jednego oczka. :obama:

srzetX0.png

:banderas:

Bociary jak bardzo na kolanach z pełnymi ustami. Powtórka przy Alienation, a przy U4 to tylko nie usta będą mieli pełne :kaz:

PS. Pisałem już że nie żal mi was? xDDD

Opublikowano

Nie no, ja z pierwowzorem spędziłem jak nic ponad 20h by zrobić 100%. A jak tutaj jest więcej plansz to będzie dłużej. 10-15h to pewnie lecąc na pałę.

Edytowane przez Tankietka

Opublikowano

Yeti, masz nieaktualne informacje, jest 

86 przy 31 recenzjach

ależ sztosik :banderas:

takie exy tylko na PS4, tylko u Sony w niebieskim królestwie :fsg: 

Opublikowano

Rayos jaki atencjusz. xD

Opublikowano

Ratcheta sprawdzę jak cena spadnie do 50zl wiec jakies 2 miesiące po premierze

Opublikowano

Nie dość, że grywalna bajka Pixara, to jeszcze sztywniutkie 30fps :fsg:

FcI2ZyM.gif

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Nie dość, że grywalna bajka Pixara, to jeszcze sztywniutkie 30fps :fsg:

FcI2ZyM.gif

Przeciętna strzelanka, kiepski gunplay.

Opublikowano

To nie miało być w 60 klatkach?

Co te Sony, to ja nie wiem.

b6d4be83231561a1be1f4048574405de.jpg

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

remake gierki z ps 2 bez 60fps, jak zwykle beka

Opublikowano

Musieliby wtedy przyciac na grafice i wszystkie fanki swiata by gre olaly

Opublikowano

od 8,5 zawyża się do 9 więc zobaczymy

na ps4 7,1 zawyża się do 9+

na x1 7,7 zamienia w 9 bez potrzeby wypuszczania jubileuszowego pacza

trzeba tylko odjąć wszystkie noty poniżej 7, zostawić wszystkie powyżej 9, oraz wmawiać że to wyłącznie wina 720p

Opublikowano

Heheszki i w ogóle, ale ty nobody widziałeś to:

https://streamable.com/4jg1

No i później taki zyeb wystawia 2/5 xD No jak mam brać na poważnie taką recenzję ? <facepalm>

A co do nowego Ratcheta ... mógłbym sobie za darmo ograć, ale szkoda mi czasu na taką strzelankę, wolę drugi raz przejść QB ;]

Opublikowano

Ok cw mode off

Ide sobie dzisiaj do empiku. Cały czas w głowie myśl kupie Dark Souls 3 na konsole bo bansai, ukyo i kazub mogą pomóc. Fajnie z nimi na imprezie przy bloodborne było. W pracy przeglądam jeszcze porównania i te zerowe loadingi oraz brak spadków i stałe 60 fps na pc kontra fajna ekipa na ps4.  Będąc już w empiku (nie ma wersji na xboxa one na półce) stoję przed wyborem ps4 zwykła wersja za 279 zł czy wersja pc apocalypse edition za 199 zł. To był znak od gabena mojego boga kup wersje na steam. Teraz godzina 19 gra się ściągnęła preload w 1,5 h. (17 gb czaicie w 1,5 h ! ) . Gra prawilnie zainstalowana na dysku sdd czyli będę miał wczytywanie błyskawiczne oczywiście magiczne 60 fps (mam nadzieję że bronie się nie niszczą jak w ds 2 :D ).  Jutro wieczorem zanurzam się w tym magicznym świecie.

Teraz wiem będą trzy kontrargumenty niewolników konsol.

1. na ps4/ xboxa możesz odsprzedać !  Ja Dark Soulsów nie chce odsprzedawać a ilu z was kupiło na ps4 czy xboxa one wersje i za 2 lata zmienicie konsole a ta gra przestanie działać? Ile gier w cyfrowej dystrybucji na ps3 już mi przepadło bo ps3 sprzedałem ?  Na steam moja pierwsza gra kupiona 2002 roku half life 2 do tej pory jest MOJA i działa :) Zgadzam się jak kupuje gry ubisoftu czy call of duty to wolę na konsole bo łatwo mi po przejściu sprzedać :) Jedyna gra jaką mam w kolekcji na ps4 i nie sprzedałem to bloodborne

2. Steam blokuje ci granie dzisiaj a ja już gram hehehehe  - tak grasz ale ja od jutra będę grał non stop online bez awarii serwerów, w 60 fps i z większą wygodą .

3. PC grasz na taborecie i się garbisz i w ogóle bezsensu bo trzeba konfigurować yyyyy (mendrek)  -  ściągam sterowniki nvidii dedykowane dark souls 3 przez specjalny program, steam ściąga za mnie grę i ją konfiguruje (niby były płyty w pudełku ale kto ma dvd rom na pc w 2016 roku ) ,  gram na telewizorze jak mam go wolnego z najlepszym padem na świecie (od xboxa one ) bezprzewodowo. A jak tv zajęty to robię to co robię grając na xbox one jak tv ktoś okupuje - gram na fotelu prezesa, dużym wygodnym z nogami na pufie. Na jednym monitorze gra a na drugim np forumek. Pełna wygoda.

:Coolface:

Opublikowano

Nie przychodź na party z płaczem blant jak nie będziesz mógł pokonać jakiegoś bossa  :cool:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.