Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ta animacja tego typa z linką jest nieźle upośledzona. 

Opublikowano

Swoją drogą dziwne, że nie piszą o problemie, który dotyka każdego gracza na konsolach czyli niestabilnych 30 klatkach

:rotfl:

I te mityczne problemy blachy. U mnie to jest tak proszę państwa

60fps?

1080p?

Nie crashuje?

Wpie,rdol na każdym kroku?

https://www.youtube.com/watch?v=ShJsjvZKZS8

Opublikowano

Mityczne, bezproblemowe granie na blaszce xD

Google + obojętnie jaki tytuł gry + stuttering/problems/crash i inne = setki tysięcy wyświetleń xD

Rycerzyki blaszeczki już dobre zwichrowanie. Wolą w DSIII siedzieć na wieki w 60 klatkach przy pierwszym ognisku niż ukończyć całą grę w 30 xD

Edytowane przez Tankietka

Opublikowano

Szewczyk nie fikaj.

Opublikowano

Crashuje tylko mendrkowi i yetiemu, ja nie mam takich problemów. Ale mendrek za to nigdy nie spotkał się z awaryjną konsolą sony a yeti ma spoko online na ps4 xD

Opublikowano

Wersja PC Dark Souls III :

Nie jest to byle bug, bo uniemożliwia niektórym graczom bawienie się dalej, niż do pierwszego lub drugiego ogniska. Gra generalnie wysypuje się albo przy zapaleniu pierwszego checkpointa albo po dotarciu do Firelink Shrine. Problem dotyka bardzo dużej liczby graczy i nie do końca wiadomo, co tak naprawdę wywołuje wysypywanie się gry.

http://www.ppe.pl/news/42976/pecetowy-port-dark-souls-iii-ma-niemale-problemy-tylko-nikt-nie-wie-co-jest-ich-przyczyna.html

xD

Biedny blantman. To, że chłopina sprzedał przyjaciół to jeszcze utknął na pierwszym ognisku. Karma wraca!

Challenge accepted. Właśnie wróciłem z teatru. Zjem jeszcze coś i dzisiaj dojdę dalej niż to złe miejsce o którym piszą na ppe...

Ja (pipi)e wiesz czym się różni gracz pc'towy od klapa? Klap wszystko łyka nawet jak nie działa w necie nie pisze a na piecyku jak cokolwiek komuś nie działa od razu piszą. Dlatego wydaje się że jest tego więcej. Tak czy siak dzisiaj dojdę do 4 ogniska specjalnie dla ciebie randomie:)

Opublikowano

Patrzcie go, nie dość, że wszystkie gry na premierę to jeszcze do teatru chodzi, teatroman yebany. :/  

Opublikowano

Haha pewnie od rana o ds tylko myślał a tu go żona po teatrach ciąga

Opublikowano

Te grę robili Japończycy

czy ktoś ma jeszcze jakieś pytania odnośnie jej poprawnego działania?

Opublikowano

Śmiesznie wygląda ten pocisk 900p w multi Uncharted 4, podczas gdy w tej rozdzielczości działa większość gier na X1 i wszystko jest "ok". "Nie ma różnicy". O 720p w Halo nie wspomnę z litości. :-) Czyżby hipokryzja? :-)

co XD

Beka z 900p na PS4 jest bo to niby najpotężniejsza konsola na świecie, a nie umie uciągnąć multi U4 w 1080@60 z grafiką rodem z U3, a XO nie ma z tym problemów. Ależ będzie piłowanko. :xboss:

Przecież same boty pisały, że w multi liczy się przede wszystkim szybkość i płynność. Najważniejsze, że w singlu gra pokazuje to, co ma pokazać.

Użytkownicy X1 naśmiewajacy się z 900p to jedna z najbardziej komicznych sytuacji w tym temacie. To tak jakby płuć do własnego domu.

Opublikowano

Widzę, że dalej nie zrozumiałeś mimo, że wytłumaczyłem to jak dla dziecka. 

Opublikowano

A czego Ty od klapa wymagasz ?  :notbad:

Opublikowano

dla taty

Opublikowano

Szybko poszło tankietka. 0 śmierci i w 20 minut do 3 ogniska :D   60 fps STRASZNIE ułatwia grę . Parry mi wchodzi na każdym wrogu . A unikanie bossa i kryształowego potworka to pikuś.

12998467_1153728504667022_50820880439638

Pozdrawiam konsolomaniaków którym pc nie działa .

BTW dłużej mi zajęło robienie screena bo zapomniałem jak się na steam robi niż dojście tu.

P.S. Tu w lepszej jakości bo nadal nie wiem jak wkleić ze stema screen :)

http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/279595726558441927/4DF6C69B84E20B32E3FBD3D44B4FD15663698BA3/

Edytowane przez blantman

Opublikowano

dla taty

I dla kotka. Nie można zapomnieć o kotku. 

Opublikowano

Śmiesznie wygląda ten pocisk 900p w multi Uncharted 4, podczas gdy w tej rozdzielczości działa większość gier na X1 i wszystko jest "ok". "Nie ma różnicy". O 720p w Halo nie wspomnę z litości. :-) Czyżby hipokryzja? :-)

co XD

Beka z 900p na PS4 jest bo to niby najpotężniejsza konsola na świecie, a nie umie uciągnąć multi U4 w 1080@60 z grafiką rodem z U3, a XO nie ma z tym problemów. Ależ będzie piłowanko. :xboss:

Przecież same boty pisały, że w multi liczy się przede wszystkim szybkość i płynność. Najważniejsze, że w singlu gra pokazuje to, co ma pokazać.

Użytkownicy X1 naśmiewajacy się z 900p to jedna z najbardziej komicznych sytuacji w tym temacie. To tak jakby płuć do własnego domu.

A co powiesz o użytkownikach PS4, którym przeszkadza 900p na Xboksie, a ta sama rozdzielczość w multi Uncharted nie?

Hipokryzja? No hej, jesteśmy w Console Wars.

Opublikowano

a nie umie uciągnąć multi U4 w 1080@60 z grafiką rodem z U3

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Żeby chociaż jedno multi na x-taczera wyglądało tak graficznie jak U4. Może w następnej generacji.

Opublikowano

Przecież, w gyrosach 4nie trudno będzie wyciągnąć full HD i 60 klatkach, skoro gra zapewne będzie wyglądać tak samo jak ultimate.

Zobaczymy jak będzie prezentować się singiel, mogli by do(pipi)ac, jak to zrobiła pierwsza część.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

a nie umie uciągnąć multi U4 w 1080@60 z grafiką rodem z U3

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Żeby chociaż jedno multi na x-taczera wyglądało tak graficznie jak U4. Może w następnej generacji.

Mówimy o multiplayerze a nie o singlu który będzie graficznym benchmarkiem.

Totemy, wyśmiewane 900p - jak nisko trzeba upaść żeby w to grać, przecież 900p to była domena Xboxa, prawda Yeti?  :sorcerer:

Opublikowano

No ja też mówie o multi, napiszę jeszcze raz, żeby chociaż jedno multi na taczera wyglądało tak jak to w U4. Może jakieś cytaty z DF? :shotgun:

Opublikowano

dla taty

suteq od tego siedzenia na live już białostocką gwarę złapał xD

Opublikowano

znowu gadka o grafice. 

A jak tam mesjasz wrc?

Dyskutujmy

3e3666efjw1f0odhq0e70g208n06jkjn.gif

Opublikowano

Żeby chociaż jedno multi na trojnogu było tak grywalne jak Halo 5 czy geow, chociaż jedno ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.