Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ale i tak chyba lepszą opcją będzie zakończenie przygody z grami wideo niż granie na tfu pececie.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

jak nawet sprzęt za 10k nie pozwala na komfortową rozrywkę to już lepiej zostać z konsolami

Opublikowano

A kto tyle zainwestował?

Opublikowano

Kolega Maćka.

Opublikowano

Ratched, person, okemi. To be continued...

Opublikowano

Rashid & Clap ;)

Opublikowano

Nie chce mi sie już nic pisać, ale przypomniał mi sie jeden komentarz - krytykować PS4 Neo to tak jak krytykować Nvidie, że wypuszcza nowe karty graficzne co pół roku

JA PJERDOLEE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

JESTEŚ SKOŃCZONY NA TYM FORUM

WON NA PCLAB

Opublikowano

A to on kiedyś w ogóle się zaczął ? :gayos:

Opublikowano

Zarty zartami, ale patrzac na to z innej strony, to jednak PS4 Neo jest dobrym pomyslem Sony.

Upgrade co 3 lata konsol jest jak najbardziej okej, nie wiem co Microsoft zrobi na odpowiedz Sony, ale juz w tym momencie ten trup ledwo co chodzi:

-Spadki klatek, ola boga co to ma byc ? Knur spencerz nawet juz nie wyrabia. Soulsy 3 to dobry przyklad.

-Dashboard to jakas porazka, muli jak nic, wiadomo Microsoft.

- Granie w 720p/792 lub 900p to juz standard na tej konsoli od 2013 roku, dobrze ze na Sonce praktycznie zawsze 1080p

- 18 mln sprzedanych konsol pokazuje jedynie, to jak kazdy ma gdzies tego magnetowida

Co najlepsze taki mazeo i inne mazeusze sie wymadrzaja a graja Destiny, NFS i inne guwna, omg widac jaka spolecznosc. Niby takie Halo goty a juz nikt nie gra tak samo jak w forze, dlaczego ? Takie kotlety szybko sie znudzily :)

Opublikowano

Beka to będzie jak nie będzie osobnych serwerów do multi 30 i 60 fps :P Czujecie już tę frustrację klapków gorszego sortu? CAN'T TOUCH THIS!

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

RODZYN MIESIĄCA

Dominacja Nadkonsoli trwa w najlepsze

:obama: Nie, to nie PS4K, to tylko PS4 :obama:

Czyli SFV, Salt, Witness, Firewatch, Ratchet Clank, Alienation, Uncharted 4, Shadow

VS

3HWHqGH.jpg

Co za beka z zielonego szrotu bez gier, pozostało wam już tylko okłamywanie sie w CW :rotfl:

A pod koniec roku

Wybraniec NEO ostatecznie rozgniata zielonego robaka z 1.3 teraflopa bez gier hahahahah

PS4-Xbox-One-Matrix.gif

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Klapy jak zwykle przyjmą kutanga i jeszcze sobie wmówią,  że to świetna opcja. Jakby MS miał zrobić to samo to shitstormu nie byłoby końca i beki w CW na dobre dwa lata by starczyło. Głupie zwierzęta, a raczej bezmózgi plankton.

Opublikowano

Co by Sony nie wydało to klap weźmie do ust aż z połykiem. 

Opublikowano

Przecież zrobią to samo.

Opublikowano

Może tak być, chociaż ja bym wolał nowego X za 2 lata, niż mocniejszego ONE za rok, mają ten swój ekosystem to na grzyba im nowa konsola teraz?

Opublikowano

No każdy normalny by wolał jeszcze trochę poczekać ale dostać nową konsole a nie jakieś neła obesrane ale wątpie  że w ich sytuacji mogą pozwolić sobie na takie czekanie.

Opublikowano

Klapy jak zwykle przyjmą kutanga i jeszcze sobie wmówią,  że to świetna opcja. Jakby MS miał zrobić to samo to shitstormu nie byłoby końca i beki w CW na dobre dwa lata by starczyło. Głupie zwierzęta, a raczej bezmózgi plankton.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A ten wierzy, że microsofy będzie sie spokojnie przyglądał działaniom Sony, ale w sumie to Ins, najlepsze combo pc i xbox, na pierwszym gierki w 1080p na drugim te same w 720p, ta różnorodność.

Dzisiaj redakcja The Verge wspomniała o „ulepszonym” sprzęcie Amerykanów. Według „zaznajomionego z planami Microsoftu źródła” firma sprawdza właśnie różne prototypowe Xboksy. Konsole mają posiadać mocniejsze podzespoły, dzięki którym twórcy mogliby przygotowywać produkcje zapominając o problemie z rozdzielczością, czy też płynnością animacji.

http://www.ppe.pl/news/43128/nowy-xbox-coraz-blizej-microsoft-podobno-testuje-prototypy.html

Opublikowano

EDIT:

Może nie wyraziłem się jasno w tamtym poście. Jakby to MS, a nie Sony wyskoczyło z mocniejszą wersją konsoli jako pierwsze to klapy dostałyby takiej sraćzki, że głowa mała, zaraz byłoby o niszczeniu branży, analowaniu itp ale jak Sony ruchadło zapodaje to już tylko same plusy.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No każdy normalny by wolał jeszcze trochę poczekać ale dostać nową konsole a nie jakieś neła obesrane ale wątpie że w ich sytuacji mogą pozwolić sobie na takie czekanie.

Nowa konsole z nowymi IP jak za dawnych czasow no ale po co przeciez liczy sie grafika do kotletow, tych samych schematow i super wyciagaczy kasy season passowych rakow wiec upgrejdujemy.

Opublikowano

Zarty zartami, ale patrzac na to z innej strony, to jednak PS4 Neo jest dobrym pomyslem Sony.

Upgrade co 3 lata konsol jest jak najbardziej okej, nie wiem co Microsoft zrobi na odpowiedz Sony, ale juz w tym momencie ten trup ledwo co chodzi:

-Spadki klatek, ola boga co to ma byc ? Knur spencerz nawet juz nie wyrabia. Soulsy 3 to dobry przyklad.

- Granie w 720p/792 lub 900p to juz standard na tej konsoli od 2013 roku, dobrze ze na Sonce praktycznie zawsze 1080p

- 18 mln sprzedanych konsol pokazuje jedynie, to jak kazdy ma gdzies tego magnetowida

Co najlepsze taki mazeo i inne mazeusze sie wymadrzaja a graja Destiny, NFS i inne guwna, omg widac jaka spolecznosc. Niby takie Halo goty a juz nikt nie gra tak samo jak w forze, dlaczego ? Takie kotlety szybko sie znudzily :)

umrzyj typie

Opublikowano

Moze bys cos innego wymyslil, bo caly czas sie powtarzasz. 

Mamy przyjemność poinformować uruchomienie naszej turniejowej aplikacji na Xboksa One, która zwiększa ofertę Gfinity i pozwala nam dotrzeć do 18 milionów posiadaczy Xboksów One na całym świecie, oferując tym samym integrację z naszą marką nowej, szerokiej publiczności.”

To i tak dobry rekord. Sprzedaz Wii U juz chyba pobilo ? Wypuszczaja na tym jakies gry, bo widze ze wiekszosc graczy na konsoli microsoftu gra w destiny, division i cody XDDDD

2528210-7549692886-ofkga.gif

Edytowane przez Mroku

Opublikowano

umrzyj typie

Przestań mu odpisywać.

Opublikowano

Zetta mówi jak jest. 

Opublikowano

EDIT:

Może nie wyraziłem się jasno w tamtym poście. Jakby to MS, a nie Sony wyskoczyło z mocniejszą wersją konsoli jako pierwsze to klapy dostałyby takiej sraćzki, że głowa mała, zaraz byłoby o niszczeniu branży, analowaniu itp ale jak Sony ruchadło zapodaje to już tylko same plusy.

Czyli ten co wyskoczy pierwszy z takim pomysłem to ruchanko itp a drugi już ok no bo przecież gonić trzeba?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.