Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ale i tak chyba lepszą opcją będzie zakończenie przygody z grami wideo niż granie na tfu pececie.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

jak nawet sprzęt za 10k nie pozwala na komfortową rozrywkę to już lepiej zostać z konsolami

Opublikowano

A kto tyle zainwestował?

Opublikowano

Kolega Maćka.

Opublikowano

Ratched, person, okemi. To be continued...

Opublikowano

Rashid & Clap ;)

Opublikowano

Nie chce mi sie już nic pisać, ale przypomniał mi sie jeden komentarz - krytykować PS4 Neo to tak jak krytykować Nvidie, że wypuszcza nowe karty graficzne co pół roku

JA PJERDOLEE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

JESTEŚ SKOŃCZONY NA TYM FORUM

WON NA PCLAB

Opublikowano

A to on kiedyś w ogóle się zaczął ? :gayos:

Opublikowano

Zarty zartami, ale patrzac na to z innej strony, to jednak PS4 Neo jest dobrym pomyslem Sony.

Upgrade co 3 lata konsol jest jak najbardziej okej, nie wiem co Microsoft zrobi na odpowiedz Sony, ale juz w tym momencie ten trup ledwo co chodzi:

-Spadki klatek, ola boga co to ma byc ? Knur spencerz nawet juz nie wyrabia. Soulsy 3 to dobry przyklad.

-Dashboard to jakas porazka, muli jak nic, wiadomo Microsoft.

- Granie w 720p/792 lub 900p to juz standard na tej konsoli od 2013 roku, dobrze ze na Sonce praktycznie zawsze 1080p

- 18 mln sprzedanych konsol pokazuje jedynie, to jak kazdy ma gdzies tego magnetowida

Co najlepsze taki mazeo i inne mazeusze sie wymadrzaja a graja Destiny, NFS i inne guwna, omg widac jaka spolecznosc. Niby takie Halo goty a juz nikt nie gra tak samo jak w forze, dlaczego ? Takie kotlety szybko sie znudzily :)

Opublikowano

Beka to będzie jak nie będzie osobnych serwerów do multi 30 i 60 fps :P Czujecie już tę frustrację klapków gorszego sortu? CAN'T TOUCH THIS!

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

RODZYN MIESIĄCA

Dominacja Nadkonsoli trwa w najlepsze

:obama: Nie, to nie PS4K, to tylko PS4 :obama:

Czyli SFV, Salt, Witness, Firewatch, Ratchet Clank, Alienation, Uncharted 4, Shadow

VS

3HWHqGH.jpg

Co za beka z zielonego szrotu bez gier, pozostało wam już tylko okłamywanie sie w CW :rotfl:

A pod koniec roku

Wybraniec NEO ostatecznie rozgniata zielonego robaka z 1.3 teraflopa bez gier hahahahah

PS4-Xbox-One-Matrix.gif

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Klapy jak zwykle przyjmą kutanga i jeszcze sobie wmówią,  że to świetna opcja. Jakby MS miał zrobić to samo to shitstormu nie byłoby końca i beki w CW na dobre dwa lata by starczyło. Głupie zwierzęta, a raczej bezmózgi plankton.

Opublikowano

Co by Sony nie wydało to klap weźmie do ust aż z połykiem. 

Opublikowano

Przecież zrobią to samo.

Opublikowano

Może tak być, chociaż ja bym wolał nowego X za 2 lata, niż mocniejszego ONE za rok, mają ten swój ekosystem to na grzyba im nowa konsola teraz?

Opublikowano

No każdy normalny by wolał jeszcze trochę poczekać ale dostać nową konsole a nie jakieś neła obesrane ale wątpie  że w ich sytuacji mogą pozwolić sobie na takie czekanie.

Opublikowano

Klapy jak zwykle przyjmą kutanga i jeszcze sobie wmówią,  że to świetna opcja. Jakby MS miał zrobić to samo to shitstormu nie byłoby końca i beki w CW na dobre dwa lata by starczyło. Głupie zwierzęta, a raczej bezmózgi plankton.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A ten wierzy, że microsofy będzie sie spokojnie przyglądał działaniom Sony, ale w sumie to Ins, najlepsze combo pc i xbox, na pierwszym gierki w 1080p na drugim te same w 720p, ta różnorodność.

Dzisiaj redakcja The Verge wspomniała o „ulepszonym” sprzęcie Amerykanów. Według „zaznajomionego z planami Microsoftu źródła” firma sprawdza właśnie różne prototypowe Xboksy. Konsole mają posiadać mocniejsze podzespoły, dzięki którym twórcy mogliby przygotowywać produkcje zapominając o problemie z rozdzielczością, czy też płynnością animacji.

http://www.ppe.pl/news/43128/nowy-xbox-coraz-blizej-microsoft-podobno-testuje-prototypy.html

Opublikowano

EDIT:

Może nie wyraziłem się jasno w tamtym poście. Jakby to MS, a nie Sony wyskoczyło z mocniejszą wersją konsoli jako pierwsze to klapy dostałyby takiej sraćzki, że głowa mała, zaraz byłoby o niszczeniu branży, analowaniu itp ale jak Sony ruchadło zapodaje to już tylko same plusy.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No każdy normalny by wolał jeszcze trochę poczekać ale dostać nową konsole a nie jakieś neła obesrane ale wątpie że w ich sytuacji mogą pozwolić sobie na takie czekanie.

Nowa konsole z nowymi IP jak za dawnych czasow no ale po co przeciez liczy sie grafika do kotletow, tych samych schematow i super wyciagaczy kasy season passowych rakow wiec upgrejdujemy.

Opublikowano

Zarty zartami, ale patrzac na to z innej strony, to jednak PS4 Neo jest dobrym pomyslem Sony.

Upgrade co 3 lata konsol jest jak najbardziej okej, nie wiem co Microsoft zrobi na odpowiedz Sony, ale juz w tym momencie ten trup ledwo co chodzi:

-Spadki klatek, ola boga co to ma byc ? Knur spencerz nawet juz nie wyrabia. Soulsy 3 to dobry przyklad.

- Granie w 720p/792 lub 900p to juz standard na tej konsoli od 2013 roku, dobrze ze na Sonce praktycznie zawsze 1080p

- 18 mln sprzedanych konsol pokazuje jedynie, to jak kazdy ma gdzies tego magnetowida

Co najlepsze taki mazeo i inne mazeusze sie wymadrzaja a graja Destiny, NFS i inne guwna, omg widac jaka spolecznosc. Niby takie Halo goty a juz nikt nie gra tak samo jak w forze, dlaczego ? Takie kotlety szybko sie znudzily :)

umrzyj typie

Opublikowano

Moze bys cos innego wymyslil, bo caly czas sie powtarzasz. 

Mamy przyjemność poinformować uruchomienie naszej turniejowej aplikacji na Xboksa One, która zwiększa ofertę Gfinity i pozwala nam dotrzeć do 18 milionów posiadaczy Xboksów One na całym świecie, oferując tym samym integrację z naszą marką nowej, szerokiej publiczności.”

To i tak dobry rekord. Sprzedaz Wii U juz chyba pobilo ? Wypuszczaja na tym jakies gry, bo widze ze wiekszosc graczy na konsoli microsoftu gra w destiny, division i cody XDDDD

2528210-7549692886-ofkga.gif

Edytowane przez Mroku

Opublikowano

umrzyj typie

Przestań mu odpisywać.

Opublikowano

Zetta mówi jak jest. 

Opublikowano

EDIT:

Może nie wyraziłem się jasno w tamtym poście. Jakby to MS, a nie Sony wyskoczyło z mocniejszą wersją konsoli jako pierwsze to klapy dostałyby takiej sraćzki, że głowa mała, zaraz byłoby o niszczeniu branży, analowaniu itp ale jak Sony ruchadło zapodaje to już tylko same plusy.

Czyli ten co wyskoczy pierwszy z takim pomysłem to ruchanko itp a drugi już ok no bo przecież gonić trzeba?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.