Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Uncharted fucking 4 może nieźle namieszać na neo.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dalej mam nadzieję że to będzie wersja slim z obsługą filmów w 10 k i te same bebechy, ale pewnie będzie inaczej. Poerdolona polityka i aby jak najwięcej kasy wciągać...

Opublikowano

Chcesz żeby fanek skoczył z mostu??

Opublikowano

Tak naprawde to wszystko mi jedno czy wypuszczą ulepszony model czy nie :)

Opublikowano

Poprzednie dwie generacje stare jak dinozaury i z szacunkiem zakończyły /kończą karierę , teraz wścieklizna macicy na dlc, pixele, obiecanki (pipi)anki, sprzęty które już są gÓfnem technologicznym na swoje premiery. Zaorać

Opublikowano

Cosmos? Zawsze szanowałem.

Opublikowano

No, wchodzi taki raz na jakiś czas do CW i nie ogarnia.

Opublikowano

Shadow Fall wygląda za(pipi)iście nawet dzisiaj, U4 też miodne ma widoki. Na początku to przecież rozsyłali devkity z 4GB RAM-u i drugie tyle dołożyli w ostatniej chwili. Konsola podobno powstała po sugestiach devów a tu nagle za słaba? Ile tych cudnych gier wyszło? W ogóle patrząc na ten rok to growej lawiny premier to nie widać, rzekłbym, bida. Więc na moje te przebrzydłe małpy poprzesuwają co lepsze kąski na ten nowy szrot byleby sprzedać. GranTurismo, Horizon, Last of Us 2 wyjdą pewnie na te pudło w super wydajności i grafice. 

Prosiłbym również o zaniechanie tekstów w stylu: "co wam szkodzi?", "...nie stać Cię?" bo to nie o pieniądze tu chodzi. Niestety żeby to zrozumieć trzeba mieć trochę growego szacunku do siebie i wyjść z etapu gimbazy i selfie whores.

Opublikowano

Nie stać Cię?

Opublikowano

Janusze graczom zgotowali ten los :frog:

Opublikowano

Bo kiedys konsolki byly skierowane tylko dla graczy a teraz sa dla wszystkich czyli januszy game'ingu.

W sumie to off topik bo to jest CW, ale mozna by bylo zalozyc osobny dobry temat o tym.

Opublikowano

Bo kiedys konsolki byly skierowane tylko dla graczy a teraz sa dla wszystkich czyli januszy game'ingu.

W sumie to off topik bo to jest CW, ale mozna by bylo zalozyc osobny dobry temat o tym.

Jest już i nazywa się zaskakująco "Janusze gejmingu"

Opublikowano

Raczej Asax chodzi mi o temat by porownac jak sie gralo i kto gral na konsolach kiedys a dzis.

I dokad ta branza zmierza z poczatkowo niewinnym podpieciem do neta konsol i pierwszymi DLC nastepnie season passami, robieniem z graczy placacych pelna cene za gre darmowych beta testerow, a teraz upgrade'ami juz samych konsol? Co bedzie nastepne?

Opublikowano

mocno w ch.uju mam jakieś plejstejszyny 4.5 czy półtorałany, dopiero co kupiłem konsolę i jarałem się przy otwieraniu jak dzieciak, zachwycając się nawet styropianem w pudełku. Kupiłem głównie dla DKS 3 i później dla gow4 nic innego dla siebie póki co nie widzę. A grafika? chciałem zagrać w DKS 3, kupiłem konsole i podpiąłem pod 26 cali 720p, bo taki tv póki co mam i wyebane na pixele. Bawię się doskonale, tv oczywiście zmienię za jakiś czas, a może i nie zmienię się zobaczy. Ta generacja konsol i tak jest gó.wno warta, nie powinno tu się pisać, która konsola jest lepsza tylko, która jest mniej ch.ujowsza 

Opublikowano

Zaraz odpalam Demon's Souls na PS3. I po co komu jakieś play station 4.5? 

Opublikowano

btw. sporo gier będzie tak samo wyglądać i chodzić na PS4 i PS4 Neo, nie liczcie że wszyscy Devi nagle zaczną robić dodatkowe bajery na ulepszoną konsolę.

Opublikowano

Sony to jednak wie jak zjednoczyć graczy - trzeba ich wkur.wić.

Opublikowano

Zapewne, gdyby Ms też zrobił taki krok, też byłby bigos na forumku,z drugiej strony jak Ms nic z tym nie zrobi i dojdzie do ps4 Turbo 4K Kaz, będzie za duża przepaść jakościowa między ps4, a xone.

Nie ma bata, Ms coś też knuje, chociaż wujek Spencer zapewnia że nic nie będą zmieniać.

Opublikowano

Zrobiłby konsole na x86 za 900 dolców na starcie i nie byłoby jaj z brakiem mocy w dwa lata po premierze.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Zrobiłby konsole na x86 za 900 dolców na starcie i nie byłoby jaj z brakiem mocy w dwa lata po premierze.

I mogliby pakować walizki bo z taką ceną nie oszukujmy się mało kto by to kupił.

Opublikowano

macio by kupił razem z wiedzminem 3 i gta 5

Opublikowano

macio by pożyczył razem z wiedzminem 3 i gta 5

fix'd.

Opublikowano

macio by kupił razem z wiedzminem 3 i gta 5

:yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.