Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

eee na ps4 neo odpale to w 4k bocie więc nie wiem o czym mówisz.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

720p w 2016 roku XDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Opublikowano

Jak tak sobie czlowiek pomysli, ze zieloni w takiej rozdzialce graja od 3 lata, na dodatek z polowa liczba klatek na ekranie, to az sie smutno robi. :(

Opublikowano

Ja nie gram w takiej rozdziałce i połowie z sześćdziesięciu klatek od trzeciego lata xD tak jak większość botów, ale tabletki wyjątkowo drogie ostatnio więc dzisiaj bez połyku isis ?

Opublikowano

No zostały mu ostatnie dwie tabletki, a wizyta u lekarza dopiero w środę więc widać efekty. 

Opublikowano
Dead Rising 3, KI, Star Warsy, Battlefieldy, Watch Dogsy, Tytanfolle, Quantum Fucking Breaki, ktores tam czesci Coda - no moglbym wymieniac bez konca !  :reggie:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dead Rising 3  ? OK.

Titanfall ? 60 fps - więc odpada 

SW Batelgóówno ? 60 fps - więc odpada

Watch Dogs ? Ok, ale w 900p na PS4 iksde

QB - Jest mniej rozmazane niż Bloodborne ale ok

Cod ? Cała jedna część

Jedziesz isis dalej, wymieniaj bez końca.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

jeszcze jakby czlowiek policzyl te wszytskie exclusywne rozdzialki :obama:

Opublikowano

jeszcze jakby czlowiek policzyl te wszytskie exclusywne rozdzialki :obama:

Jeszcze jak byś tylko potrafił liczyć.. Ty i te Twoje wymienianie bez końca  :obama:

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

No xboty jak zwierzęta. Od zawsze, na zawsze.

Opublikowano

A teraz wymieńmy wszystkie gry z takim soczystym gameplayem jak Ni FUCKING oh na konsole Xbox One...

...XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Ale już przestań Rayos, bo karkóweczki z grilla w majówke nie dostaniesz  :pipi:

i tak nie dostanę :/

Opublikowano

Te Ico tez bylo w produkcji dlugo bo gra pierwotnie miała wyjsc jeszcze na psxa. Sa nawet filmiki z tej wersji.

Opublikowano

Dead Rising 3, KI, Star Warsy, Battlefieldy, Watch Dogsy, Tytanfolle, Quantum Fucking Breaki, ktores tam czesci Coda - no moglbym wymieniac bez konca !  :reggie:

to wymieniaj dalej, bo lista gier w 720p kończy na tych tytułach właśnie.

Opublikowano

jak tam klapiarze nagle 720p smaczne? 

przedsmak jak 40mln frajerów zostanie z ręką w nocniku grając na szrocie4 w 720p i pewnie ledwo 30fpsach w gry które wyglądają jak crossgeny między ps2-ps3 a cała para pójdzie w ps4 neo neo

Modem_Sagem_Fast_800-neostrada.jpg

niebieskie szambo na kolanach od zawsze i na zawsze 

^_^

edit: lol 720p i 40fpsów    :dynia:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

720p ja pyerdole co ja kupilem, dalem sie klapom zrobic jak dziecko, chuy a nie mocna konsola

Opublikowano

Każdy wie jak Too Human Czy Duke Nukem skończyło..Także nie widzę aby Last Guardian lepiej im wyszedł.

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Prowo czy debil?

Opublikowano

no i jak w ogóle można napisąć że ratchet to nieudolna strzelanka o grze w której jedną giwerą można zamienić grupkę robocików w stado owiec, rzuconą kulą disco zmusić do tańca, a na końcu zamienić w stos pixeli za pomoca pixelatora?

zawiśc, zazdrość, polactwo, zamiast pogodzić się że z xboxem nigdy nie będzie tak dobrze

srak, pogódź się z tym typie, exy na plejke łączy jedna ważna, ale to bardzo ważna rzecz - sa mega przeciętne / kiepski jeżeli chodzi o gameplay

nie

Opublikowano

Prowo czy debil?

jaki idiota xd

Ktoś zrobił print screena? :dynia:

Opublikowano

Salwador odyebał post na poziomie mroka. :obama: 

Opublikowano

Już edytował. Ale w mej pamięci na zawsze  :kaz:

Opublikowano

Pokażcie co odwalił Salvador, pośmieję się z niego na XBL ;P

Opublikowano

beka z raczeta gierka na 3, ojej to film, musze edytować

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.