Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No ja w wieku 10 lat to sie wlasnie zolnierzykami jaralem i robiłem takie scenki jak w waszych ulubionych seriach.

B E K A W N U S I U

Opublikowano

To nie usprawiedliwia jarania się pedalstwem. :/

Opublikowano

No ja w wieku 10 lat to sie wlasnie zolnierzykami jaralem i robiłem takie scenki jak w waszych ulubionych seriach.

B E K A W N U S I U

Na pewno to robiłeś podczas oglądania chińskich bajek dla gimbusów. 

Opublikowano

008.jpg

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD    Dosiage5   xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

xDDDDDDDD

Co to jest??????????!!!????????????

xDDDD

:dynia:

Opublikowano

Na pewno nie motocyklista i krasnale ogrodowe ani pudzian i stonka ziemniaczana :reggie:

Opublikowano

Disgeja gów,no. Obrzydliwy design dobry dla 30 letnich fanów chińskich ru,chadełek. ZAORRRRRRRRRRRRRRRRRRAĆ. Obok FFT, Fire Emblem, Advance Wars czy Tactics Ogre to nawet nie stało.

Opublikowano

Persona 5 - jeden z najbardziej wy(pipi)istych art designów wśród chińskich bajek.
Digaei się wstydzę - a szkoda bo gameplay ponoć fajny. 

Opublikowano

607196-yukiko_amagi_profile_portrait_lar

:banderas:

Opublikowano

008.jpg

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD    Dosiage5   xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jaranie się pedofilią na forum, zgłaszam.

Trzeba być albo chińczykiem albo mieć spóźnione dzieciństwo jak Michael Jackson by czymś takim się jarać, wstyd.

Opublikowano

największa beka to jest z tego że taka DISGAJA 5 pewnie będzie 100x mniej infantylna od Halo  :fsg:

XD

Opublikowano

no nie wiem. ja tam w halo lubie akurat design i jakieś krasnale mi nie przeszkadzają. szczególnie podobały mi się dizajny miejscówek. z samą grą miałem 2 starcia. kiedyś u kumpla grałem w jedynke na pc, przeszedlem jakies 2 levele i fajnie sie grało. za drugim razem po kupnie 360, okazalo sie ze mam demo reach no i sprobowałem :reggie:. tak jak strzelało i latało stateczkiem calkiem fajnie... tak musiała przyjść jakaś scenka z jakimś sztywnym komadorem murzynem. mimo że to były tylko 2 minuty to w zadnej grze nie widziałem tyle patosu i tego całego zamerykanizowania, no (pipi)a taki cringe to był że doszło do mnie że Halo jednak nie jest dla mnie(w tej scence chyba była jakaś amerykańska flaga w tle, chociaż mogę się mylić xD). tak, wiem. sam lubię japońskie gierki i bajeczki i przy tym też zdarza mi się cringe'ować(szczególnie przy tych wszytskich bzdurach typu 'przyjaźń wszytsko przezwycięży!!!!!!1111'). no ale w halo to było tego dla mnie za dużo nawet po demie XD.

Opublikowano

największa beka to jest z tego że taka DISGAJA 5 pewnie będzie 100x mniej infantylna od Halo  :fsg:

XD

Chyba sobie ku.rwa kpisz. Typowy cytat kogoś kto o Halo wie tyle, że cośtam krasnale i pewpew plazmo.

No, a co? Halo to tylko krasnale i kolorowe gluty. 

Opublikowano

Mam dla ciebie 2 zadania:

Znajdz mi amerykanska flage w dowolnej czesci Halo i tego murzyna z Halo Reach, bo jak dla mnie bredzisz co trafnie przypuscil Wezyr

Odnosnie patosu w Halo to zabawne jest to, iz gdy wystepuje w takim np MGS to mowi sie o drugim dnie i zagrywce rezysera

Natomiast gdy mamy z nim do czynienia w Halo, gdzie jego rola jest wbrew pozorom podobna (no ale jednak trzeba troche pograc w Halo, a nie opierac sie na stereotypach zaczerpnietych z YT) to zaraz jest beka z hamburegowego patosu

Opublikowano

Chyba sobie ku.rwa kpisz. Typowy cytat kogoś kto o Halo wie tyle, że cośtam krasnale i pewpew plazmo.

ok. poudawajmy przez chwilę że nie ma tam krasnali;

MCF12063.jpg

halo2feedback_7_1093595542.jpg

H2A_Cutscene_TruthMercy-NewArbiter.png

57560663.jpg

Odnosnie patosu w Halo to zabawne jest to, iz gdy wystepuje w takim np MGS to mowi sie o drugim dnie i zagrywce rezysera

hmm bo jest tam to drugie dno? obejrzyj sobie analizy Sons Of Liberty i Snake Eatera na kanale yt superbunnyhopa, jeśli nie zamierzasz ich ogrywać, to zrozumiesz skąd się to wzięło. :lapka:

Opublikowano

Ale wpierw zagrajcie w tę Disgaeę. Tak poważniej, to jest to jedna z najlepiej napisanych gierek (pod względem humorystycznym). Angielskie tłumaczenie i angielski dubbing jest GENIALNY. Dialogi też są genialne.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ja wiem, ze MGS to zupelnie inna polka pod wzgledem fabularnym. Dlatego napisalem, ze jedynie kontekst jest "podobny", nie uzylem terminu analogiczny. Wiec nie obrazilem geniuszu Kojimy, mozna sie rozejsc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.