Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Obraz4.gif

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

xDDDDDD

no ale czego się spodziewać po konsoli, która doczeka się własnego remastera

Opublikowano

Jak ktoś ograł wszystko co go na daną chwilę interesowało na Xone i z tego powodu kupił PS4, gdzie są gry, których jeszcze nie ograł, to zrobił jak prawdziwy gracz.

Oczywiście jak pokazują to użytkownicy Xone, większość chyba nie ma żadnego problemu z takimi manewrami, bo chodzi w końcu o przyjemność płynącą z gier. W drugą stronę wygląda to już o wiele zabawniej :)

TY SIĘ ODPIERDOL OD FICUSIA!

Opublikowano

Remaster infamous xddddddddddddddd kolejna trumna do gwoździa xboxa

Tym to chyba tylko ficek będzie sie jarał i dopisze do listy powodów dla których warto jest posiadać plejstejszon xD

Opublikowano

x6beOiV.png

i co teraz przebrzydłe boty? to jest zestaw prawdziwego gracza a nie szambo 720p i zero exów 

plus biblia i mamy prawdziwy zestaw janusza

Opublikowano

przeciez Hum, to i ludzi ktorzy exy z Ona na PC ogrywaja wyzywa xD

Jaki to musi byc smutny czlowiek...

A ten dalej wmawia ludziom coś czego oni nigdy nie pisali...ca za klapsztyl PC  :rofl2: 

w sercu amiga, mama i tata

Amiga?No kermit...wszystko wszystkim ale nie znałem Ciebie od tej strony. Respect... 

A teraz podsumowanie...

polis.jpg

Widać że już część przypadkowych klapów przyznała mi rację. Co mnie bardzo cieszy, ponieważ to oznacza że są świadomi tego że Kazz  :kaz: ich wydymał..Szkoda że reszta tego jest jeszcze nie świadoma. 

Opublikowano

Ficus po co ci fabuła w raczecie?

jak pisze kermit - ratchet jest super i bez fabuly bo sam gameplay jest miodny, ale pierwsza czesc ewidetnie pod tym wzgledem to byla slabizna nawet jako pretekst by skakac po planetach (pozniejsze czy trylogia z ps3 byly o wiele wiele ciekawsze)

majac na uwadze, ze robia remaster i do tego film liczylem, ze pod tym wzgledem to poprawia, a absolutnie nic nie poprawili, do tego doyebali taki humor (przerywniki w grze to w wiekszosci fragmenty z filmu), ze po prostu trzeba przymykac oczy z zenady

Opublikowano

grasz po polsku ? bo wiesz przeważnie w oryginale jest mniej żenady niż w polskim dub

BTW Kupiłem nowego ratcheta to już mogę być w tym królestwie niebieskim ?

Edytowane przez blantman

Opublikowano

przeciez Hum, to i ludzi ktorzy exy z Ona na PC ogrywaja wyzywa xD

Jaki to musi byc smutny czlowiek...

A ten dalej wmawia ludziom coś czego oni nigdy nie pisali...ca za klapsztyl PC  :rofl2:

Granie na PC w gry, które można ograć na konsoli XD

Nie kur.wa, lepiej zmienić się w pustego blacharza jak Izi.

Ladnie dupa piecze, ze ktos moze ogrywac wszystko na co ma ochote, w rozdzielczosci, ktora nie uwlacza ludziom w 2016r.

Ta wscieklosc macicy botow, bo ktos w QB gra w 1080p... :facepalmz:

Edytowane przez easye

Opublikowano

PS4_inFAMOUSLeak.png

remasterek infejmousa sie szykuje i spiderman od sucker puncha lelz

No ale czemu beka ze spajdiego? Chce petarde jak pierwsza część od neversoftu.
Opublikowano

Ficus po co ci fabuła w raczecie?

jak pisze kermit - ratchet jest super i bez fabuly bo sam gameplay jest miodny, ale pierwsza czesc ewidetnie pod tym wzgledem to byla slabizna nawet jako pretekst by skakac po planetach (pozniejsze czy trylogia z ps3 byly o wiele wiele ciekawsze)

majac na uwadze, ze robia remaster i do tego film liczylem, ze pod tym wzgledem to poprawia, a absolutnie nic nie poprawili, do tego doyebali taki humor (przerywniki w grze to w wiekszosci fragmenty z filmu), ze po prostu trzeba przymykac oczy z zenady

A tam, po co takie pierdoły w platformówce. Chyba że...

....

wait for it...

...one moment...

To CHU,J a nie platformówka.

Opublikowano

Spider-man od Sucker Punch, do tego zapowiedz nowego Crasha, gra od Sony Bend i nowy God of War, to tylko czubek za(pipi)istości konferencji Sony na E3 :fsg:

No nic, idę grać w Ratcheta i Soulsy połączone z Ninja Gaiden, a później w Alienation, a może kupie sobie Salt and Sanctuary, nie wykluczone, że będę miał ochotę na lajtowe Firewatch, a może jednak jakieś zagadki w Witness, czy kilka meczyków Guilem? Eh, tyle możliwości z Nadkonsolą, a 10 maja totalny masakrator, nowy mesjasz od Naughty Gods, średnia o której zielone przegrywy mogą pomarzyć, no i te cytaty z DF, tytany na kolanach z pełnymi ustami :banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

a może kupie sobie Salt and Sanctuary

wiem ze to propaganda w slusznej sprawie, ale kupuj kupuj, goty szpil.

Opublikowano

No jak sucker punch bierze sie za spidermana to na bank będzie to świetna gra tak jak infamous :yao:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Gierka na 5h a ten dalej nie ograł xDD. Nioh, beta alphy dema xdddddddd. Resin dead nation xdddddddd. Tego salta kupujesz od premiery :gayos: symulator strażaka na 2h przechodzi miechy xdddddddd. Symulator łączenia kropek xdddddddd.

Ale u4 zazdroszczę mocno, to będzie moja jedna z pierwszych gier na ps4 jakie kupię w tym roku, zaraz po bloodborne i ratchet

Opublikowano

Widzę, że Salt and Sanctuary 75zl na PSN. 

Mogłoby już wyjść na PC, 20 euro za grę na ok. 20h to złoty interes. 

A recki U4 gdzie? Miały być chyba dzisiaj. 

Opublikowano

Czyli po wyjściu ps4 Turbo 4K Kaz edition i xone Hiper 4 K Spencero edyszyn, będzie szalone otwarcie CW 2.0?

Nie oszukujmy się Panowie i Panie, Ms będzie musiał wydać dopakowaną konsolę, jeżeli sonka to zrobi, ponieważ będzie ogromna przepaść i już posty o tym że Ori jest zajefajne plus cofanie czasu w Forza, nie wystraczy.

Można już zauważyć, że betonowe boty, przechodzą na inny obóz, i już nie patrzą tak mocno i ostro zielonymi okularami, jak to było kiedyś..

Opublikowano

Przecież vita nie żyje. Zostaw już tego trupa. 

Opublikowano

spiderman od suckerpunch? marzenia sie spełniają

Opublikowano

reskin infamous, zamiast pedaua w rurkach, pedal w czerwonym latexie

Opublikowano

infamous zapomniałem brrr ... też ograłem ale chcę wymazać to doświadczenie tak jak nowego killzone. Po przejściu infamous second son chciałem aby mi zwrócono moje 10 h życia :D Spider man od nich to .... a w sumie szkoda gadać. Na pewno nie kupie na premierę

Opublikowano

Lester, a podobały Ci się Infamous 1 i 2? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.