Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ale nie zesraj się z tym neo. Graj na swoim xboxie gdy my będziemy bawić się jak królowie nawet na tfu zwykłej ps4

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

@Salwador

Ale przestań już płakać.

Jeśli Uncharted okaże się grą generacji to Xbon leży. Jeszcze Ni-Oh na horyzoncie  :banderas:

Zielone szambo zaorane do następnej generacji, o ile wcześniej nie ogłoszą upadłości.

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Klapów i te ich kapiszony na wakacjach zrozumiem ale jaranie się kolejnym BFem to musi być objaw jakiejś choroby

Opublikowano

Salwador z avatarem Dr. Salvadora i jednym postem w ciągu roku w dziale xboxa był o wiele lepszym użytkownikiem.

Pro tip: wróc do tego.

Opublikowano

Klapów i te ich kapiszony na wakacjach zrozumiem ale jaranie się kolejnym BFem to musi być objaw jakiejś choroby

No przecież nie będziemy grać w csa z cheaterami. :pawel: 

Opublikowano

Cs xD Adi idź sprawdź czy jakiś scyzoryk Ci nie wyleciał ze skrzynki.

Opublikowano

Tak cie sutek leją na tej gold novie 4 że od cziterow wszystkich wyzywasz? Bfik idealny będzie dla ciebie

Opublikowano

Jeśli jakiś zatwardziały pecetowiec robiący sobie dobrze na hasło 4K zacznie swój kolejny monolog o wyższości blaszaków nad konsolami, pokażcie mu Uncharted 4 i dzwońcie po proktologa. Pęknięta żyłka pierdząca wywołana niekontrolowanymi pokładami złości, frustracji i niedowierzania gwarantowana. To produkcja, przy której nawet niewierzący zawołają - "boże jak to wygląda".

Jejku, tak bardzo tytany na kolanach z pełnymi ustami, a adi i rejwenek z rozprutą doopom od kutanga nvidii otwierają nowe skrzynki w cs :yao:

Tak, nowa generacja tylko u Sony :banderas:

Tak cie sutek leją na tej gold novie 4 że od cziterow wszystkich wyzywasz? Bfik idealny będzie dla ciebie

:rotfl:

Opublikowano

Dobrze, że mi przypomniałeś, czas odpalić najlepszą wersję najlepszej gry tego roku :banderas:

Opublikowano

Ale nie zesraj się z tym neo. Graj na swoim xboxie gdy my będziemy bawić się jak królowie nawet na tfu zwykłej ps4

A kto powiedział że gram klapie?I będę się bawił na PC4Neo jak król gdy Ty będziesz się czuł jak taki mały pachołek  :banderas:

@Salwador

Ale przestań już płakać.

Jeśli Uncharted okaże się grą generacji to Xbon leży. Jeszcze Ni-Oh na horyzoncie  :banderas:

Zielone szambo zaorane do następnej generacji, o ile wcześniej nie ogłoszą upadłości.

Jak na razie widzę że to Ciebie poślady ściskają. Nie możesz przeboleć prawdy..  :obama:

Jeśli Uncharted się okaże to mam to w D.... Bardziej nakręcony jestem na Ni-Oh oraz Nier a nową częścią TLOU2 tym bardziej też nie pogardzę...

Salwador z avatarem Dr. Salvadora i jednym postem w ciągu roku w dziale xboxa był o wiele lepszym użytkownikiem.

Pro tip: wróc do tego.

Pro tip: że kto?

Opublikowano

To nie są jabłka. I też z tego pizgałem jak to ujowo wygląda :dynia:

Tutaj macie mojego full screena z tej miejscówki:

rX60Nfj.png

Opublikowano

Muszę popracować nad ironią :/

Z tymi cytrynami chodzi o to że każda ma swoją fakturę, nie porównywałem ich ale każda wyglądała inaczej (może to zasługa oświetlenia i cieniowania). Prócz tego każda miała fakturę "skórki cytryny" na sobie i miały nieregularne kształty- pod odpowiednim kątem gdzie postać jest dalej wydają się być kwadratowe...

Opublikowano

Taka bieda na tym martwym klocku  od microsoftu, ze musza sie doczepiac takich malych szczegolow w arcydziele od Naughty Dog- UNCHARTED 4.

JAK DOBRZE BYC GRACZEM. SONY TAKIE DOBRE.

:obama: JESZCZE TYLKO 3 DNI :obama:

Opublikowano

Takie pomidory sa na Madagaskarze, nie byliscie tam wiec sie nie osmieszajcie

Opublikowano

ano tak, zapomniałem że klapy to znawcy warzyw

od lat biorą pałe kaza po same pomidory :reggie:

Opublikowano

To nie są jabłka. I też z tego pizgałem jak to ujowo wygląda :dynia:

Tutaj macie mojego full screena z tej miejscówki:

rX60Nfj.png

Gdyby nie te okropne lemonki byloby 10/10, a tak, jest tylko 10-/10, beka z ND, moze na NEO im sie uda.

Opublikowano

kwadrata-sze%C5%9Bcian-cytryna-45230992.

5812561160_12bba045c1_b.jpg

te przywiazanie do detali, tylko naughty gods

Opublikowano

09.jpg

no może PS4Neo uciągnie okrągłe pomidory :dynia:

poszli na kompromis kwadratowe warzywa i bogate w detale ''klapy'' w tle.

Opublikowano

te klapy zupełnie jak życie, byle do wtorku

Opublikowano

Widzę, że zielone szambo już doczepiło się do kwadratowych detali.

Niestety tak są zaorani grą generacji wydaną wyłącznie na nadkonsole, bo Xbąk to by odfrunął na wentylatorach - to zadowolą się byle krzywym detalem zwanym kwadratowym pomidorem.

Beka z was, nawet mi was nie żal.

Opublikowano

Grafika w nowym Uncharted jest taka sobie  :(

v80iLEw.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.