Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Czyli na PS4 Bloodborne, The Order, Until Dawn, Disgaea, Persona i Dragon Quest, a na bonerze tylko ósme Halo i dziesiąta Forza? :banderas:

2015 rokiem xboxa :kaz:

lemonka jaki psi detektyw xDDD jakbys nie byl  randomem tego forum to bys wiedzial, ze ja od stu lat przekracam wyrazy - min. oclution, qucamelle czy football menager to przeciez moje wynalazki xD

To sobie korektora do tych postów zatrudnij, bo potem biega taka małpa zielona, ciska na prawo i lewo jakimś occlution i cholera wie o co chodzi.

Edytowane przez Lem

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Odczep się of Ficusia i jego kukamele taknieok?

Opublikowano

lemonka jaki psi detektyw xDDD jakbys nie byl  randomem tego forum to bys wiedzial, ze ja od stu lat przekracam wyrazy - min. oclution, qucamelle czy football menager to przeciez moje wynalazki xD

To sobie korektora do tych postów zatrudnij, bo potem biega taka małpa zielona, ciska na prawo i lewo jakimś occlution i cholera wie o co chodzi.

Ty ale Fica to Ty szanuj Randomie  :yao:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

TR zapowiedziany na PS4? Ale przecież xbox austarlia twittował, że to eks na xone i w ogóle microsoft wydawca, jak wyjdzie to może na pc.

Boty dziś.

:kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

małpe to sobie w domu znajdź, od ficusia to sie odpierwiastkuj przybłędo

yeti dzisiaj dobry stuff wrzuca :obama: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ty ale Fica to Ty szanuj Randomie  :yao:

małpe to sobie w domu znajdź, od ficusia to sie odpierwiastkuj przybłędo

Bo to się do Ficka odnosiło, nie? :dynia: Czy wy mieliście jednego polonistę? Maturę udało się zdać z takim talentem do czytania ze zrozumieniem?

Opublikowano

Pół się odnosiło do Ficka, pół do zielonego brata.

Mój tekst dalej aktualny. Nie wyszło ci kozi bobie. 

Opublikowano

A pamiętacie jak Spermcer porównywał tego deala do Ryse i Dead Rising 3 mówiąc, że nie będzie finansował gry, aby ta potem trafiła na PlayStation?

No :reggie:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Jak się Lem oburzyl o jakies okuluszyn xd

Opublikowano

Dzisiaj Amiga obchodzi 30 urodziny więc dla przypomnienia złotej ery:

Zabawne, że wiele z tych gier sprzed 30 lat ma lepszą grafikę niż pecetowe eksy z 2015, które czezki ogrywa na kompie z kartą za 5 klocków xD Plują na was tłumacząc gównografike modą na retro a wy się cieszycie.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

@Lem

25gruo1.jpg

pozdro dla kumatych

Edytowane przez Hum

Opublikowano

A pamiętacie jak Spermcer porównywał tego deala do Ryse i Dead Rising 3 mówiąc, że nie będzie finansował gry, aby ta potem trafiła na PlayStation?

No :reggie:

A jest gdzieś oficjalne info czy MS finansował produkcję gry czy tylko zapłacił za czasowego exa? 

Opublikowano

http://mashable.com/2015/07/23/video-game-women-body-image/?utm_cid=mash-com-Tw-main-link

obsmarkałem się ze śmiechu xDDDD

feministki jak zwykle dostarczają pokładów beki, robią z Lary Croft czy Rikku jakieś spaślaki i nazywają to "unormalnianiem" wizerunku kobiety xD

polecam zerknąć na figurę autorki "artykułu" :dog:

Opublikowano

Wszystkiego Ficus Amiga!

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Redzi powoli się rozpadają, ale co się dziwić, już podczas produkcji W3 przemiał w tej firmie był na poziomie tego z Biedronki.

Część pracowników CD Projekt RED odeszło od studia, by stworzyć nowe - Fool's Theory. Rozpoczęli już nawet pracę nad nowym projektem, który będzie zupełnie różnił się od najnowszego Wiedźmina.

Nowe studio Fool's Theory z Jakubem Rokoszem (projektant questów w Dzikim Gonie) na czele swój pierwszy projekt ujawni światu 17 sierpnia - a przynajmniej tak wskazuje strona z wielkim odliczaniem. Ma to być odważne połączenie kilku gatunków, które występują w rzucie izometrycznym, i śmigać na silniku Unreal Engine 4.

Przypominamy, że kolejnym projektem CDP RED powinno być Cyberpunk 2077 (PS4).

http://www.pssite.com/news-43091-tworcy_wiedzmina_tworza_nowe_studio__by_odpoczac_od_duzych_gier_aaa.html

Opublikowano

rzut izometryczny <3 szkoda ze tak malo gier powstaje z tej perspektywy

a pozatym to projektant questow nie pracuje przy horizon ?

Opublikowano

jeszcze więcej wypasionych gier, pasuje mi :-)

dla przypomnienia:

qnv49x.png

mlrv9u.png

Nie ma nic dziwnego w redukcji etatów po wypluciu takiej dużej gry, jest to normalne zjawisko na całym świecie developerki gier.

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

A jest gdzieś oficjalne info czy MS finansował produkcję gry czy tylko zapłacił za czasowego exa?

Oczywiście, że zapłacili za czasową ekskluzywność, a Tomb Raider i tak by powstał bez tego. Po prostu niektórzy sobie dorabiali teorie i używali ich jako argumentów na to, że gra nie wyjdzie na PS.

Chociaż pośrednio mieli wkład w finansowanie, bo przecież na coś ta kasa poszła ;)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

jeszcze więcej wypasionych gier, pasuje mi :-)

dla przypomnienia:

Nie ma nic dziwnego w redukcji etatów po wypluciu takiej dużej gry, jest to normalne zjawisko na całym świecie developerki gier.

Tam część ludzi by dawno odeszła, ale pracowali by mieć wpisane w CV, że pracowali nad Wieśkiem. 

Teraz sami odchodzą. 

Opublikowano

Dzisiaj Amiga obchodzi 30 urodziny więc dla przypomnienia złotej ery:

Zabawne, że wiele z tych gier sprzed 30 lat ma lepszą grafikę niż pecetowe eksy z 2015, które czezki ogrywa na kompie z kartą za 5 klocków xD Plują na was tłumacząc gównografike modą na retro a wy się cieszycie.

ALe ch.uj.owe był te gry na Amige.

Niektóre to maja 5 fps

Opublikowano

Rise of the Tomb Raider na PS4/PC?

TH-620x338.png

Zaczynamy wielki nalot na X-botów! Ładować się na pokład!

Opublikowano

Spencer taki knur, nie umie nic na wyłączność załatwić. Słaba konsola to i słaby szef :kaz:

Opublikowano

TR na ps4, wiedziałem, że tak będzie. Botom zostaje ich święta trójca w którą wierzą od lat. Halo&Forza&Gyrosy. Niezła sekta.

Opublikowano

Ktos jest naprawde zaskoczony tym ze TR wyjdzie na PS4?

whoa :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.