Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Sierpień wydaje się być kolejnym miesiącem, gdzie PS4 gniecie Xboxa. Podkreślam, kolejnym.

Co mamy w sierpniu tylko na PS4?

Galak-Z! Świetnie zapowiadający się shoot em up (ta różnorodność...), Aeternoblade - oldskulowy action platformer w 2D. Cudownie. Po tym mamy Everybody's Gone To Rapture, które sądząc po wstępnych opiniach, będzie cichym hitem. Szykuje się kolejny ex z wysokim metacriticiem. Następnie dostaniemy nowy Gauntlet! Wspaniale jak długo ta seria się trzyma. Dzięki, Sony. Nastepnie innowacyjna skradanka Volume, polecam obczaić. Potem jeszcze Until Dawn, ambitny, interaktywny film, wspaniały do pogrania z dziewczyną. No i trzeci One Piece: Pirate Warriors! Cu-do-wnie!!!!!

A co mamy tylko na Xbox One w sierpniu?

Gears of War Remastered i Rare Replay. Nawet wcale nie żartuję.

xD

Gry drobiowe i interaktywny film. Nawet emotikona nie postawię na końcu, bo to jest doprawdy zbyt śmieszne aby w odpowiedni sposób zobrazować rozmiar tej beki...
  • Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

sony inwestuje w BB, Horizon itp. MS inwestuje w Sunset, Recore, QB a blacharze króle gejmingu jak se sami nie wystrugają z kickstartera to nie mają

ale to konsole złe rak itp.

half life 3 i "risk" xDDDddDDdddd 

Opublikowano

Sony nie skasowalo TLG po 8 latach dla fanow, a Valve ma wyyebane bo zarabiaja na docie.

A podobno kasa liczy sie tylko na konsolach?

ZAYEBAC TYCH BLACHARZY, KUHWA ZAYEBAC.

Opublikowano

Po co robić grę, jak pecetowcy wydają hajs na nowe skiny do cs'a  :kaz:

Opublikowano

Gaben leży i zarabia, więc dlaczego miałby jeszcze pracować :reggie:

Opublikowano

HL to jedna z bardziej przehajpowanych marek. Wyjdzie to wyjdzie, nie wyjdzie to nikt nie będzie płakał.

Opublikowano

Coś dla was na upalny, leniwy poranek. Czytanie komentarzy będzie pyszne :banderas:  

Opublikowano

Sierpień wydaje się być kolejnym miesiącem, gdzie PS4 gniecie Xboxa. Podkreślam, kolejnym.

Co mamy w sierpniu tylko na PS4?

Galak-Z! Świetnie zapowiadający się shoot em up (ta różnorodność...), Aeternoblade - oldskulowy action platformer w 2D. Cudownie. Po tym mamy Everybody's Gone To Rapture, które sądząc po wstępnych opiniach, będzie cichym hitem. Szykuje się kolejny ex z wysokim metacriticiem. Następnie dostaniemy nowy Gauntlet! Wspaniale jak długo ta seria się trzyma. Dzięki, Sony. Nastepnie innowacyjna skradanka Volume, polecam obczaić. Potem jeszcze Until Dawn, ambitny, interaktywny film, wspaniały do pogrania z dziewczyną. No i trzeci One Piece: Pirate Warriors! Cu-do-wnie!!!!!

A co mamy tylko na Xbox One w sierpniu?

Gears of War Remastered i Rare Replay. Nawet wcale nie żartuję.

xD

jak spadnie atomówka na Valve, to mam nadzieję że będziesz w zasięgu jej działania.

Opublikowano

Nr geek rzuca bomby prawdy z rana.

Opublikowano

Ku.rwa mać. Minęły prawie dwa lata i nie powstała ani jedna mocarna nowa marka. Co jest z tą generacją to ja nawet nie. Przecież w poprzedniej mieliśmy już Mass Effecta, Gearsy, Uncharted czy chociażby Assasyna. WTF ? 

Opublikowano

Spokojnie, daj im dokończyć tego Horizona.

Opublikowano

No i na chu,j mi piszesz o zestawie easyego. Przecie to nie miarodajne.

Opublikowano

No ale fakt, same kontynuacje, remastery i za(pipi)iście mało koszących nowości :/ 

Opublikowano

no w sumie masz racje : 3

Opublikowano

Ale patologia cieszy sie i wspomina cos o dominacji jak za czasow PS2 :kaz:

Opublikowano

Ubi co roku zapowiada nowe ip.

Opublikowano

Bo dla klapa na tym forum nie liczą sie gierki tylko sprzedaż xD

Opublikowano

Ten NRGeek to prawie jak cringe. Wygląda i przemawia jak typowy meta-Janusz, czyli taki gość który kiedyś tam czytał i interesował się branżą, miał przerobione PSX-a i PS2 , i PC-ta do Heroesów III, a potem założył rodzinę i konto na YT, gdzie do dziś wali stereotypami które były modne 8 lat temu...

Opublikowano

Porozmawiajmy Karolku o Twoim przerobionym PSX.

O Hirosach na PC i stereotypach niedziałających gier jak 8 lat temu też możemy w sumie :D

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

Jureczku, no ale nie wiem po co miałbym rozmawiać o piractwie z kimś, kto zna temat lepiej ode mnie, i kto w Katowicach sam czynnie uczestniczył w tym procederze :>

Więc z łaski swojej ignoruj mnie dalej, a nie drążmy sobie dziur w brzuchu ;)

Opublikowano

Widzę, że zabolało :D

Przypomniałeś mi te wspaniałe czasy na giełdzie, gdzie za rogiem stał redaktor naczelny poczytnego czasopisma z PSXami, a wkoło dziesiątki ludzi czekający na swoją kolej żeby pyknąć rundkę w MK3. Dzięki!

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

Golab jakie samozaoranie.

Veliusiu twój trolling w tym temacie to ostatnio 1/10

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

Ten NRGeek to prawie jak cringe. Wygląda i przemawia jak typowy meta-Janusz, czyli taki gość który kiedyś tam czytał i interesował się branżą, miał przerobione PSX-a i PS2 , i PC-ta do Heroesów III, a potem założył rodzinę i konto na YT, gdzie do dziś wali stereotypami które były modne 8 lat temu...

Przynajmniej ma ps4, a nie teoretyzuje jak ty na podstawie internetu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.