Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No opowiada o czasach mojego dzieciństwa to oglądam sobie te jego materiały dla nostalgii - zabawne bo akurat omawia gry z jednego roku i już 3 raz mówi o tym jak musi sobie upgradować PC, bo mu gry nie chodzą xD I ta radocha że mu stary dokupił dwa razy więcej ramu niż obiecał i cytat "wreszcie mogłem uruchomić wszystkie gry jakie miałem!" - b eka z blachy od zawsze na zawsze. Chociaż akurat wtedy PC miał eksy które graficznie usprawiedliwiały wydatki, a same wydatki nei były tak wysokie jak dziś. A teraz się kupuje karty za 5 klocków i albo grasz w multi okruchy z pańskiego stołu konsolarzy, albo takie eksy jak czezki z kolegami:

Pixel_Dungeon_mockup_by_EMR.png

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

"chinskie gierki" to nie tylko jrpg

Opublikowano

A teraz się kupuje karty za 5 klocków i albo grasz w multi okruchy z pańskiego stołu konsolarzy, albo takie eksy jak czezki z kolegami:

Ciekawe na ktorej konsoli odpale gry ktore mnie intersuja(1080p/60fps) np.:

X-Plane/FSX

Cities Skylines

Elite Dangerous 

Age of Empires

Civilization 

Bo dla mnie te 6 gier ma wieksza wartosc niz kolejna czesc kapiszonow od naughty dog czy krasnale od 343. Jedyne gry ktorych brakuje na pc to SO(moze na gamescom oglasza port pc) i forza horizon. Ps4 niema obecnie zadnych exow ktore mnie interesuja,moze Horizon ale ta gra moze wyjdzie w 2017.

Edit: W sumie ReCore na Xbox One tez ciekawie sie zapowiada.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Apropo chińskich gierek

to nowy eks na ps4?

#chińskiegierkidominacjajakzaczasowps2

Opublikowano

Chcialbym napisac beka z blacharzy ze ciagle czekaja na port SO ale po ostatnich zapowiedziach nowej Lary na PS4 jednak sie wstrzymam :frog:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No opowiada o czasach mojego dzieciństwa to oglądam sobie te jego materiały dla nostalgii - zabawne bo akurat omawia gry z jednego roku i już 3 raz mówi o tym jak musi sobie upgradować PC, bo mu gry nie chodzą xD I ta radocha że mu stary dokupił dwa razy więcej ramu niż obiecał i cytat "wreszcie mogłem uruchomić wszystkie gry jakie miałem!" - b eka z blachy od zawsze na zawsze. Chociaż akurat wtedy PC miał eksy które graficznie usprawiedliwiały wydatki, a same wydatki nei były tak wysokie jak dziś. A teraz się kupuje karty za 5 klocków i albo grasz w multi okruchy z pańskiego stołu konsolarzy, albo takie eksy jak czezki z kolegami:

Pixel_Dungeon_mockup_by_EMR.png

No beka z tych pixelartowych tworow na pc w 2015. Taka grafe jak wyzej to menusy w inventory jakiegos RPGa z wczesnych lat 90 mialy, a ci sie jaraja ze GRAJA NA PECEEEE xD Pececiorze AD 2015 <<< konsolorze.

Opublikowano

Cities Skylines

Elite Dangerous 

Age of Empires

Civilization

Cywilizacja, Age Of Empires, Xwing, Simcity - chyba przez przypadek wkleiłeś listę gier z 98 roku xD Blacharze jak fani CoDa, od 20 lat rok w rok grają w to samo.

Opublikowano

Observer,lepiej grac w kolejnego AC/CoD co nie xD 

Driveclub = Kolejne wyscigi ktore mialy byc hitem a okazaly sie przecietne.

Uncharted = Tomb Raider

Killzone = Kolejna strzelanka na rynku

Bloodborne = Dark Souls/Demon Souls

No ps4 wcale sie nie zatrzymala w poprzedniej generacji a w przypadku Killzone i Uncharted to nawet pozne lata 90.

Możesz przestać obrażać Ridge Racera ? 

Ok.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Możesz przestać obrażać Ridge Racera ? 

EDIT: Dziękuję

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Observer,lepiej grac w kolejnego AC/CoD co nie xD

Śmieje się z CoDa tak jakby (pipi)pifpafa CS i TF2 nie były w czołówce gier na Steamie xD

Ja osobiście nie znam żadnego gracza konsolowego których wielbi CoDa, za to blacharska podjarka tymi pifpafami dla gimbów jest grubo obecna nawet w tym temacie.

Opublikowano

Jarasz się plebstejszonem, gimba jest w twej krwi.

Opublikowano

Ja osobiście nie znam żadnego gracza konsolowego których wielbi CoDa, 

Czezare. :whistling:

Opublikowano

Mroku jest lepszy

Opublikowano

Apropo chińskich gierek

Jakie bomby prawdy o tym zyebanym gatunku. Nie wszystkie tytuły są tak kliszowe, ale lwia część jednak tak i sprawia to że na mojej twarzy pojawia się uśmiech politowania kiedy czytam zachwyty nad taką chuyozą. Najlepiej doprawione hejtem nt. cRPG.

Opublikowano

Proszę o przeniesienie tematu o nowym Tombie do mp, zdecydowanie posiadacze PS4 czy PC chcieliby czytać newsy o tej gierce a nie zawsze wchodzą do działu łona.

Z góry dziękuje Krzyś.

Edytowane przez balon

Opublikowano

Mroku jest lepszy

Obaj to boty hmm...

przypadek-nie-sdz.jpg

Opublikowano

Od jakiegoś czasu do fanów serii Hitman docierają materiały z trwających właśnie zamkniętych testów alfa najnowszej odsłony gry, której premiera będzie miała miejsce jeszcze w tym roku. Uczestnicy testów przedstawiali już obszerne fragmenty rozgrywki, pokazujące w działaniu nowy silnik produkcji oraz otwarty świat i misje. Teraz dowiedzieliśmy się także czegoś więcej o wydajności nowego dzieła IO Interactive. Jak się okazuje nie jest ona powalająca i nawet przy najbardziej wydajnych konfiguracjach sprzętowych tytuł sprawia spore problemy jeżeli chcemy grać ze wszystkimi włączonymi wizualnymi fajerwerkami. Użytkownik serwisu YouTube o pseudonimie polaric90 twierdzi np. że pecet z kartą Titan X na pokładzie w Hitmanie osiągał maksymalnie 50 klatek na sekundę przy rozdzielczości 1080p i najwyższych ustawieniach grafiki. Średnio gra oferowała jednak jedynie stabilne 35-45 fps-ów. Oczywiście nie wiemy z jakiego procesora korzystał tester, ale mało prawdopodobne jest to, by najszybszy układ na rynku był sparowany z CPU ze średniej półki.

Procesor wydaje się mieć duże znacznie dla szybkości działania produkcji, jeżeli weźmiemy pod uwagę testy dwóch innych youtuberów, z których każdy korzystał z karty GTX970. W przypadku pierwszego układ NVIDII współpracował z procesorem i5-4690K. Gra osiągała wówczas średnio niecałe 30 klatek na sekundę. Drugi gracz zamiast i5 miał na pokładzie wydajniejszy procesor i7-4790k, dzięki czemu zyskał kilkanaście dodatkowych fps-ów.

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=93121

Widzę, że wydajność gier na pc w formie. xD

Opublikowano

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=92688

W letniej wyprzedaży Steam sprzedano ponad 33 miliony gier

Ile exów opchało Sony w tej generacji? Dobili chociaż do 10 czy optymistycznie patrzą na 5 milionów? :kaz:

A ile z tych sprzedanych 33 milionów gier to pecetowe eksy?

Opublikowano

33miliony, gry po 1zl, twórcy pewnie kokosy zarobili

giphy.gif

Biorac pod uwage,ze sam wydalem prawie 50Eur na Wolfenstein: The New Orderm,Ori and The Blind Forest,CS:go,Age of Empires Collection,Enslaved i kilka innych gier to moge cie zapewnic,ze nie byly to gry po 1zl ani po 2 zl.

Od jakiegoś czasu do fanów serii Hitman docierają materiały z trwających właśnie zamkniętych testów alfa najnowszej odsłony gry, której premiera będzie miała miejsce jeszcze w tym roku. Uczestnicy testów przedstawiali już obszerne fragmenty rozgrywki, pokazujące w działaniu nowy silnik produkcji oraz otwarty świat i misje. Teraz dowiedzieliśmy się także czegoś więcej o wydajności nowego dzieła IO Interactive. Jak się okazuje nie jest ona powalająca i nawet przy najbardziej wydajnych konfiguracjach sprzętowych tytuł sprawia spore problemy jeżeli chcemy grać ze wszystkimi włączonymi wizualnymi fajerwerkami. Użytkownik serwisu YouTube o pseudonimie polaric90 twierdzi np. że pecet z kartą Titan X na pokładzie w Hitmanie osiągał maksymalnie 50 klatek na sekundę przy rozdzielczości 1080p i najwyższych ustawieniach grafiki. Średnio gra oferowała jednak jedynie stabilne 35-45 fps-ów. Oczywiście nie wiemy z jakiego procesora korzystał tester, ale mało prawdopodobne jest to, by najszybszy układ na rynku był sparowany z CPU ze średniej półki.

Procesor wydaje się mieć duże znacznie dla szybkości działania produkcji, jeżeli weźmiemy pod uwagę testy dwóch innych youtuberów, z których każdy korzystał z karty GTX970. W przypadku pierwszego układ NVIDII współpracował z procesorem i5-4690K. Gra osiągała wówczas średnio niecałe 30 klatek na sekundę. Drugi gracz zamiast i5 miał na pokładzie wydajniejszy procesor i7-4790k, dzięki czemu zyskał kilkanaście dodatkowych fps-ów.

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=93121

Widzę, że wydajność gier na pc w formie. xD

Gra dopiero w alfie a ten ocenia wydajnosc,co ja (pipi)a czytam :facepalmz: Po za tym kto to kupi na premiere? Przeciez sami devi przyznali,ze w grudniu wydadza nie skonczony produkt :D

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Przeciez sami devi przyznali,ze w grudniu wydadza nie skonczony produkt :D

Szczerość do bólu.

Co się tyczy Steam sale to na ostatnim nie poszalałem i wydałem  łącznie może10ojro.

Opublikowano

nieskończony DIRT Rally zmiata day one klapexy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.