Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

:pechowiec:

Pytam się bo kilka gierek mnie na tego trupa interesuje. A allegro się zyebało kilka dni temu i wyszukiwanie tam czegoś to random, albo Ci zadziała, albo nie. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Używki chodzą po 300-400 zł. Ja mam taka już 2 lata i jest git. Sprzęt i tak jest praktycznie bezawaryjny, wiec nie ma sensu brać nówki. Zreszta nie wiem, czy są jeszcze nowe z Oledem od Samsunga.

Opublikowano

Vite można wyrwać za te 300zl, jak ktos nie miał to będzie miał sporo tytułów do ogrania. Takze suciu szukaj tez po forach, czasem sie trafi dobra oferta.

Opublikowano

:obama:

No to nice. 

Minęło prawie 70 dni a konsoli wciąż ni ma. Sony tylko maila przysłało, że naprawa się jednak wydłuży bo tak. Puściłem zażalenie.

#4thefrajers 

:kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Po prostu nie sądziłem, że ta konsola chodzi za takie śmieszne pieniądze. :dunno:

Opublikowano

Figaro nawet nie wie jak Ken Lobb wygląda XD

A muszę?

Powinieneś, jeśli chcesz zabłysnąć żartem na jego temat na podstawie "jego zdjęcia". 

Opublikowano

Po prostu nie sądziłem, że ta konsola chodzi za takie śmieszne pieniądze. :dunno:

Nie dość, że tania to jeszcze za(pipi)iście wykonana (nawet slimka, która oprócz ekranu jest lepsza niż starszy brat).

Jedynym minusem są ceny kart pamięci ;x 

Opublikowano

A muszę?

Pisałeś, że hav3n ma go sygnie. Tak/nie?  :reggie:

Opublikowano

:obama:

No to nice. 

Minęło prawie 70 dni a konsoli wciąż ni ma. Sony tylko maila przysłało, że naprawa się jednak wydłuży bo tak. Puściłem zażalenie.

#4thefrajers 

:kaz:

Jak żyję to jeszcze takiego wała nie dostałem.

Opublikowano

A muszę?

Powinieneś, jeśli chcesz zabłysnąć żartem na jego temat na podstawie "jego zdjęcia". 

Ale ja nigdzie nie pisałem żadnego żartu, a już na pewno nie na podstawie jego zdjęcia. Tylko odnosiłem się do jego kłamstw, które powiedział w podcaście.

Opublikowano
  • Autor

"Przecież tak nie muwiłem."

Szprota2, skasuj konto.

Najważniejsze że ma Ken Lobba, gościa, który jarał się w podcaście że Phantom Dust to będzie 30 godzinny RPG. Szkoda że team nie miał pojęcia o czym on w ogóle pie.rdoli xD

#justmicrosoftthings

Opublikowano

Driveclub przekroczył 2 miliony sprzedanych kopii :fsg:

CLP-UvAWwAAcgks.jpg

Tymczasem microsoft jakoś nie chwali się sprzedażą forzy horizon 2 :yao:

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

"Przecież tak nie muwiłem."

Szprota2, skasuj konto.

Najważniejsze że ma Ken Lobba, gościa, który jarał się w podcaście że Phantom Dust to będzie 30 godzinny RPG. Szkoda że team nie miał pojęcia o czym on w ogóle pie.rdoli xD

#justmicrosoftthings

No myslałem że w tej kolekcji generycznych mord jest generyczny Lobb. Wybacz że się pomyliłem. Dalej nie widzę gdzie był ten "żart" :)

Ale pochwalę Cię za post bez mema. 

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Żenada.

Kupić 2 mln egzemplarzy gry, która nie działa miesiącami. 

Opublikowano

Żenada.

Ja bym powiedzial,ze bardziej zenujacy jest fakt ze przy 25.3 mil konsolach sprzedalo sie tylko 2 miliony :D 

Edit:

Ale w sumie sprzedaze nowych IP pokazuja,ze najwiekszym rakiem branzy sa sami gracze. Driveclap moze swieta gra nie byl,sprzedal tylko 2 mil,sunset overdrive sprzedal .83 mil(tak twierdzi vgchartz),a takie (pipi)owe nowe ip jak patrz_pies sprzedalo ponad 5mil na ps4 i xbone (tak twierdzi vgchartz) czy Destiny aka wytnijmy polowe gry a pozniej wydamy dlc za 50$ sprzedalo sie w okolo 7.80 mil  :facepalmz:

Po co $ony czy M$ maja sie starac skoro byle (pipi) sprzeda 5mil a dobre gry nawet nie sprzedadza polowy tego. A jak by prownac sprzedaz Bloodborne,DriveClub czy SO do sprzedazy CoD,BF,Fify to juz naprawde mozna sie zalamac. Obstawiam,ze TLG,Horizon,Scalebound,Quantum Break kazda z tych gier nie sprzeda wiecej niz  po 2,5 mil kopii.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Przy ponad 80mln użytkowników STEAM, gry na PC sprzedają się w żenujących ilościach i to nawet jak są w mega cebuli :dunno::kaz::xboss:

Opublikowano

Żenada.

Ja bym powiedzial,ze bardziej zenujacy jest fakt ze przy 25.3 mil konsolach sprzedalo sie tylko 2 miliony :D Ale w sumie sprzedaze nowych IP pokazuja,ze najwiekszym rakiem branzy sa sami gracze. Driveclap moze swieta gra nie byl,sprzedal tylko 2 mil,sunset overdrive sprzedal .83 mil(tak twierdzi vgchartz),a taki patrz_pies sprzedal ponad 5mil na ps4 i xbone (tak twierdzi vgchartz)  :facepalmz:

Ale... Watch Dogs to JEST nowe IP...

Opublikowano

I ROCKSTAR MOŻE SIĘ OD NICH UCZYĆ

I MOŻNA GRAĆ NA KIEROWNICY

Opublikowano

Przy ponad 80mln użytkowników STEAM, gry na PC sprzedają się w żenujących ilościach i to nawet jak są w mega cebuli :dunno::kaz::xboss:

Tylko PC to troche inny rynek. Duzy % z tych 80 mil to ludzie z lapkami do DOTA,CSGO,TF2 i kilku innych gier ktore nie sa na steam.Ciezko tez powiedziec jaki % to martwe konta/boty i zapasowe konta ruskich. Dzis najwiecej osob w danym momencie na steam bylo 8,946,761  z czego w top 5 gier masz:

879,454   Dota 2
511,717   Counter-Strike: Global Offensive
72,421   Team Fortress 2
55,858   ARK: Survival Evolved
49,988   Warframe

Ale chuyowe Figaro.

No chodziło o sprzedaż nowych IP.

Zrobilem edyt postu,zeby mial wiecej sensu. 

Edytowane przez Zaqair

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.