Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

bo może ma rozum i godność człowieka, a nie sony, sony, sony?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Decyzja, że PW powstanie na PSP była tak ogromnie głupia, że naprawdę nie wiem co kierowało osobą, która podjęła taką decyzję.

Sterowanie to jest jakaś patologia. Brak drugiego analoga po prostu niesamowicie doskwiera od pierwszych sekund gry. 

Opublikowano

cholera a mogłem skończyć to to the moon na yt :pawel:

@popek

nie każda gra polega tylko na grze. podejście w stylu film ma służyć samej rozrywce. gdyby nie fabuła nie pamiętałbym o Tormencie po trzech tygodniach i tylko fabuła pcha mnie do spróbowania Sanitarium.

@starh jesli wina tkwi w sterowaniu spróbuj inny typ controls oraz podbij czułość aim, bo ten standardowy to porażka, ale jeśli gierka (dodajmy o rodowodzie z psp) ci nie podejdzie, odpuść. fabuła tego nie zrekompensuje, a jedynie wprowadzi nowe postaci, które pojawiają się właśnie w GZ.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Dla mnie to ta gra mogłaby się składać tylko z tych scenek komiksowych, bo te są naprawdę fajne, ale ten gameplay o bożusiu, kto mógł to tak spier... 

Serio obejrzę chyba sobie jakiś recap na yt z samymi scenkami.

Opublikowano

Obejrzyj ten filmik co podsyłałem ze streszczeniem gier. Jest wszystko wyjaśnione i dobry materiał przed GZ i V. :lapka:

Opublikowano

sutek zapodaj reckę SE w ostatnio ukończyłem. :dafuq:

Opublikowano

Obejrzyj ten filmik co podsyłałem ze streszczeniem gier. Jest wszystko wyjaśnione i dobry materiał przed GZ i V. :lapka:

Ale ja ograłem wszystko oprócz PW :( 

Opublikowano

Jestem zbyt leniwym człowiekiem. 

Opublikowano

Właśnie przeczytałem, że akcja MGS V rozgrywa się w najlepszym w historii roku 1984. Biorę na premierę.

Wiadomo ile kawałków z lat 80' będzie w grze?

Opublikowano

jechac po destiny, nie majac o grze pojecia... takie slabe

Bronić największego wała na tej generacji... takie słabe

Bronic Sony po tym jak rznie graczy od 10 lat... Kpina

Opublikowano

A MGS V prawilnie premiera na PC tego samego dnia co na kąsole. Będzie kupowane na premierę, ale jak znam życie dopiero po trzech patchach gra będzie grywalna na każdej z platform docelowych, więc jeden ch,uj.

Kojima zwolniony, a programiści zamiatają podłogi w należących do Konami klubach fitness. Kto miałby robić te patche?

Opublikowano

jechac po destiny, nie majac o grze pojecia... takie slabe

Bronić największego wała na tej generacji... takie słabe

Bronic Sony po tym jak rznie graczy od 10 lat... Kpina

Nie wiem w którym miejscu tutaj bronie Sory :yao:

Opublikowano

W powietrzu da się wyczuć strach i powątpiewanie klapusiów. Żaden główki z norki nie wychyla. Idealny dzień na pogrom. :exact:

Opublikowano

Decyzja, że PW powstanie na PSP była tak ogromnie głupia, że naprawdę nie wiem co kierowało osobą, która podjęła taką decyzję.

Sterowanie to jest jakaś patologia. Brak drugiego analoga po prostu niesamowicie doskwiera od pierwszych sekund gry. 

Mam w pudełku na PSP, ale grać się w to nie dało, więc kupiłem cyfrówkę na PS3 i było   :fsg:

Opublikowano

W powietrzu da się wyczuć strach i powątpiewanie klapusiów. Żaden główki z norki nie wychyla. Idealny dzień na pogrom. :exact:

Zaiste. Piękny słoneczny dzień, który znakomicie nadaje się na dezynklapcję :daddy:

Opublikowano

Dziś Scalebound. :banderas:

Opublikowano

Dziś Scalebound. :banderas:

Bardzo jestem ciekaw CZYM w rzeczywistości okaże się ta gra. Ja życzyłbym sobie soczystego, brutalnego megaslashera ze skomplikowanym, złożonym systemem walki opartym na combosach, unikach, blokach i reversalach :banderas:

Znajac poprzednie, fenomenalne  dokonania studia (Bayonetta, Metal Gear Rising) mam pełne prawo oczekiwać czegoś wyjątkowego :ohboy:

Opublikowano

Ja raczej oczekuje czegoś na wzór Dragon's Dogmy, slasher z krwi i kości odpada moim zdaniem.

Opublikowano

ile ma trwac konfa m$?

Opublikowano

Dobrze, ze wczoraj tu nie zagladalem, poziom raka i macka z klanu over 9000. Ale i tak najlepsze typy co w piatke bendo grac bo nie maja zadnej lepszej alternatywy a nie ukonczyli poprzednich. Ten sam poziom umyslowy co zaczynanie wiedzmina od czesci 3 bo wyszla na wszystkie konsole :yao:

Opublikowano

ile ma trwac konfa m$?

na tyle długo żeby ostatniemu klapowi na ircu pekła dupa

Edytowane przez kermit

Opublikowano

ppe.pl  już z samego rana dostarcza.

http://www.ppe.pl/blog-31820-5952-this_is_4_the_frajers_.html

sprawdźcie tą listę zapowiedzianych gier, nie wiedziałem, że SONY zapowiedziało już takie tytuły jak GRAN TURISMO 7, TLOU 2, GOD OF WAR IV 

to chyba znowu jakaś tajna lista Yetiego. 

No zobaczymy co ten M$ dziś ciekawego pokażę, może grafikę w końcu....

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nie rozumiem czemu Sony nie pojawilo sie na GC

Mogli przeciez pokazac kolejny gameplay pamietajacy czasy PS3 z TLG podbity do 1080p, oraz oglosic zbiorke na kickstarterze dla medievila z data premiery na 2020, a klapy bylyby wniebowziete

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.