Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

jak tym przygłupom z gameonly zeratul podniósł ciśnienie tymi filmikami :pawel: nie mogą znieść atomówek prawdy i coś majaczą o until dawn ze nie bedzie powtórką z the order.

Edytowane przez MaZZeo

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

asax, nie rozumiem poprostu zachwytów nad indykami kiedy na konsoli taka posucha na AAA :dunno:

to może w nie pograj a nie pier.dolisz bzdury i jarasz się jakimś gó.wnem

Opublikowano

Zara mnie mejt czy inny rejwen na stosie spali, ale imo indyki z reguly sa (pipi)owe, maja 1 ciekawa mechanike/pomysl na ktorej wiekszosc gry sie skupia, a cala reszta ssie ptaka. Oczywiscie sa wyjatki, za(pipi)iste indyczki, takie jak np Godline Miami, ale malo tego, za malo.

Opublikowano

jak tym przygłupom z gameonly zeratul podniósł ciśnienie tymi filmikami :pawel: nie mogą znieść atomówek prawdy i coś majaczą o until dawn ze nie bedzie powtórką z the order.

no korwa swietny gameplay... taki "europejski"

https://www.youtube.com/watch?v=QD5S_kelW5Q

Opublikowano

O kurde, ale z tego samograj, w dodatku o klasę brzydszy w porównaniu z U4. Słabo.

Opublikowano

Kampania Halo 2 to jedna z rzeczy, o których dalej mam koszmary.

W recenzji w Extrimie chwalili dość mocno.

Probowałem odświeżyć jedynke jakiś czas temu i sie okropnie postarzała. Tylko dla masochistów. sto razy lepszy jest jednak medal czy Operation Flashpoint (ten jest ponadczasowy).

Opublikowano

Kampania Halo 2 to jedna z rzeczy, o których dalej mam koszmary.

W recenzji w Extrimie chwalili dość mocno.

Probowałem odświeżyć jedynke jakiś czas temu i sie okropnie postarzała. Tylko dla masochistów. sto razy lepszy jest jednak medal czy Operation Flashpoint (ten jest ponadczasowy).

Wg mnie kampania Halo 1 o wiele lepsza od tej z dwójki. Ale to tylko ja.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

O kurde, ale z tego samograj, w dodatku o klasę brzydszy w porównaniu z U4. Słabo.

Korytarz czy raczej jak mawiają ludzie z mądrzejszego forum imadło bardziej niż The Order :pawel:

Opublikowano

I tak nie zagrasz ani w to ani w u4. :lapka: 

Opublikowano

ludzie z mądrzejszego forum

tumblr_n6exxz6CsH1s9rrcgo1_400.gif

Opublikowano

Klapy jaki hejt na nowa Lare, a w 2016 bedziecie mieli wybor pomiedzy samograj TR i samograj Uncharted :pawel:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Klapyjaki hejt na nowa Lare, a w 2016 bedziecie mieli wybor pomiedzy samograj TR i samograj Uncharted :pawel:

będą jeszcze patrzeć za zniżką na premium do Battlefronta :lapka::cebula:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Słabo wygląda ten Tomb Raider.

Opublikowano

Ktoś o QB:

I was chatting to someone this weekend who has worked on the game for a couple of years, but recently moved elsewhere. He said, and I quote, "It's gonna be a bit shit".

Opublikowano

Ktoś o Figaro

Nadal wisi mi 500zł za numerek.

Opublikowano

Odpala czlowiek ps3 po kilku miesiacach,wyskakuje update systemu dosc szybko sie pobiera. Wchodze w store a tam kolejny update 58MB pobiera sie 25min,ale wkoncu sie pobral po czym konsola sie zwiesila podczas odpalania store :facepalmz: Sony takie dobre.

Opublikowano
  • Autor

Zabić wszystkich polaków

Mr. Sony-san za kulisami E3 2015. Wujek mi powiedział więc legitimacyjne.

Opublikowano

Najlepsze jest to ze typek od tego artykulu jeszcze niedawno fapowal do QB, a teraz kotaku ma pelna ofensywe przeciwko MS i nawet do scalebounda sie przyczepili.

Sony oplacilo

Insider Maciomaniaka

Opublikowano

Najlepsze jest to ze typek od tego artykulu jeszcze niedawno fapowal do QB, a teraz kotaku ma pelna ofensywe przeciwko MS i nawet do scalebounda sie przyczepili.

Sony oplacilo

Insider Maciomaniaka

Tak btw to gdzie Macia wywiało? 

Opublikowano

Na forum wchodzi bo go widac jak temat przeglada, ale chyba boi sie dostawac "tym" gifem w odpowiedzi wiec nic nie pisze.

Opublikowano

Odkąd przestałem tu tak często zaglądać, to gry zaczęły mi się bardziej podobać :P

Kiedy byłem stałym bywalcem, to wszędzie widziałem raki, dno, samograje, januszy, gry na 71 i zielone na MC.

CW uzależnia aż za bardzo, chcesz czy nie to i tak tu wchodzisz. Próbuje od tego uciec.

Opublikowano

I teraz Starh tylko czekac na "gifa" aby cykl sie uzupelnil

@Macio

good for you :> ale od CW nie uciekniesz

Opublikowano

Ciekawe ktory z textow byl pisany pod wplywem mocarza:

CiH4M0H.jpg

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.