Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Figaro, ale prywatne lobby nadal nie działa w DC oraz ps+ edycja wyszła jakoś miesiąc dwa temu dopiero kiedy miała być na start ps4 w 2013 i sony żadnej rekompensaty nie dało (oprócz dwóch czy trzech ochłapów w DLC) jeszcze do tego beszczelni byli na tyle żeby pokazać cały plan wydawniczy jak to DC edycja pudełkowa będzie pocięta a gra skoro była promowana jako scigałka społecznosciowa (w ktorej nawet aplikacji na telefon jeszcze nie wypuscili xD) to przy tym blamażu z niedziałajacymi serwerami powinni całą zawartość SP dać za free dla każdego kto kupił to day one. Przeciez grałem to jakies 2 miesiące temu i tez nadal się zdarzały problemy z serwerami i to jest beka. W MCC nie grałem wiec sie nie wypowiadam w przeciwniestwie do ciebie. 

CH.UJ

MNIE

JAKIŚ

CHUYOWY

DC

Zrozum że dobre wyścigi to tylko arcade. Symulacje do pieca.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A wy co, dalej gracie w nowe gierki? oldsql master race :cool: :czesc:

Opublikowano

Figaro, ale prywatne lobby nadal nie działa w DC oraz ps+ edycja wyszła jakoś miesiąc dwa temu dopiero kiedy miała być na start ps4 w 2013 i sony żadnej rekompensaty nie dało (oprócz dwóch czy trzech ochłapów w DLC)

No mogles zawsze zarzadac zwrotu pieniedzy (albo przynajmniej zadzwonic do Cenegi!) xD
Opublikowano

DC I SYMULACJA CZO JA CZYTAM!!!

Driveclub, Gran Turismo, Forza, wszystko jeden nudny ch.uj

no dobra, w GT 3 fajnie się zarabiało na auta.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

(pipi)... FIgaro :(((

DriveClub, to jak F:Horizon czy NFS, pełną gębą arcade. Grałeś w Ty w to w ogóle?

:shieeet:

Opublikowano

figaro i izi dzis rzadza w CW

pierwszy pier.doli od rzeczy o DC - gierce co nawet chyba na oczy nie widzial skoro twierdzi, ze to symulator i ze gierka nie ma juz problemow z serwerami (pewnie nie ma prywatnych lobby, dalej nie zawsze dodaje do wyscigu ekipe w poczekalni, nie ma aplikacji na komorki bo sa zgryzliwi), drugi zaraz na zawal zejdzie bo ktos w CW napisze, ze sie dobrze bawi na xone

Opublikowano

Od DriveClub to wara. Jeden z najbardziej wymagających i najlepiej wyglądających racerów na konsolach ever. Deal with it.

A ja się świetnie na XOne bawię. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

a twoim ps4 dalej sie swietnie bawi obsluga w media expert

Opublikowano

Wygląda jak prawdziwe życie fanek.

Opublikowano

ja też nie sądziłem, że osiągną taką grafike na PS4 pawcio

Opublikowano

Oczekiwalem mrocznego knight ridera a dostaje jakis symulator :/

Opublikowano

Fajny trailer, a teraz czekam na jakieś materiały z in-game,a nie promo bullshoty.

Swoją drogą ciekawe czy znów Polyphony uraczy nas mnóstwem aut standard z "bogatym wyposażeniem wnętrza" :kaz:

Opublikowano

Mam jednak nadzieje ze jak zdecyduja sie na prawdziwa zapowiedz to wybiora inna marke.

Opublikowano

Ladna bieda musi byc w Sony jak promuja giere Alfa Romeo.

Opublikowano

Strona 415 nie ma gifa pokazujacego jak leczona jest kontuzja Iziego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.