Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Figaro, ale prywatne lobby nadal nie działa w DC oraz ps+ edycja wyszła jakoś miesiąc dwa temu dopiero kiedy miała być na start ps4 w 2013 i sony żadnej rekompensaty nie dało (oprócz dwóch czy trzech ochłapów w DLC) jeszcze do tego beszczelni byli na tyle żeby pokazać cały plan wydawniczy jak to DC edycja pudełkowa będzie pocięta a gra skoro była promowana jako scigałka społecznosciowa (w ktorej nawet aplikacji na telefon jeszcze nie wypuscili xD) to przy tym blamażu z niedziałajacymi serwerami powinni całą zawartość SP dać za free dla każdego kto kupił to day one. Przeciez grałem to jakies 2 miesiące temu i tez nadal się zdarzały problemy z serwerami i to jest beka. W MCC nie grałem wiec sie nie wypowiadam w przeciwniestwie do ciebie. 

CH.UJ

MNIE

JAKIŚ

CHUYOWY

DC

Zrozum że dobre wyścigi to tylko arcade. Symulacje do pieca.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A wy co, dalej gracie w nowe gierki? oldsql master race :cool: :czesc:

Opublikowano

Figaro, ale prywatne lobby nadal nie działa w DC oraz ps+ edycja wyszła jakoś miesiąc dwa temu dopiero kiedy miała być na start ps4 w 2013 i sony żadnej rekompensaty nie dało (oprócz dwóch czy trzech ochłapów w DLC)

No mogles zawsze zarzadac zwrotu pieniedzy (albo przynajmniej zadzwonic do Cenegi!) xD
Opublikowano

DC I SYMULACJA CZO JA CZYTAM!!!

Driveclub, Gran Turismo, Forza, wszystko jeden nudny ch.uj

no dobra, w GT 3 fajnie się zarabiało na auta.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

(pipi)... FIgaro :(((

DriveClub, to jak F:Horizon czy NFS, pełną gębą arcade. Grałeś w Ty w to w ogóle?

:shieeet:

Opublikowano

figaro i izi dzis rzadza w CW

pierwszy pier.doli od rzeczy o DC - gierce co nawet chyba na oczy nie widzial skoro twierdzi, ze to symulator i ze gierka nie ma juz problemow z serwerami (pewnie nie ma prywatnych lobby, dalej nie zawsze dodaje do wyscigu ekipe w poczekalni, nie ma aplikacji na komorki bo sa zgryzliwi), drugi zaraz na zawal zejdzie bo ktos w CW napisze, ze sie dobrze bawi na xone

Opublikowano

Od DriveClub to wara. Jeden z najbardziej wymagających i najlepiej wyglądających racerów na konsolach ever. Deal with it.

A ja się świetnie na XOne bawię. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

a twoim ps4 dalej sie swietnie bawi obsluga w media expert

Opublikowano

Wygląda jak prawdziwe życie fanek.

Opublikowano

ja też nie sądziłem, że osiągną taką grafike na PS4 pawcio

Opublikowano

Oczekiwalem mrocznego knight ridera a dostaje jakis symulator :/

Opublikowano

Fajny trailer, a teraz czekam na jakieś materiały z in-game,a nie promo bullshoty.

Swoją drogą ciekawe czy znów Polyphony uraczy nas mnóstwem aut standard z "bogatym wyposażeniem wnętrza" :kaz:

Opublikowano

Mam jednak nadzieje ze jak zdecyduja sie na prawdziwa zapowiedz to wybiora inna marke.

Opublikowano

Ladna bieda musi byc w Sony jak promuja giere Alfa Romeo.

Opublikowano

Strona 415 nie ma gifa pokazujacego jak leczona jest kontuzja Iziego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.