Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

jak (pipi), przecież nie zadają nic w pierwszy dzień szkoły :///. prawie się dałem podpuscić :(.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

jak (pipi), przecież nie zadają nic w pierwszy dzień szkoły :///. prawie się dałem podpuscić :(.

no to nie wiem gdzie chodzisz, u nas zadają

Opublikowano

w takim razie przepraszam i zmykaj odrabiać zadanie domowe z majzy

Opublikowano

A zeszyty już macie wszystkie kupione?

Opublikowano

co tam chlopaki?

ja jutro tylko 4 lekcje wiec nienawisc do xboxa juz od 12 będę przelewał :cool: :czesc:

a wy co, korpo do 17 i potem zmeczeni zyciem godzinke w coda na odstresowanie XD?

Opublikowano

dobry troll, niby hejcik a w avatarze xbone

Opublikowano

Trupia czacha symbolizuje piractwo i śmierć

Czyli dokładnie to, co czeka xbona :czesc:

Opublikowano

piractwo powiadasz? no to dominacja jak za czasów X360 :lapka:

Opublikowano

Ja potem wstawię.

7mb uploadu :cool:

+1, smok już się rozgrzewa

boję się tylko czy coś zobaczycie, przecież ludzkie klaperskie oko nie widzi powyżej 30fps i 1080p ;/

Opublikowano

I powyżej 6h. Nie zapominajmy o tym!

Opublikowano

a wy co, korpo do 17 i potem zmeczeni zyciem godzinke w coda na odstresowanie XD?

ku.rwa skąd wiesz?

Opublikowano

O co chodzi z tym DF? Obrazki wersji PS4 pokazują ewidentnie mniej wyżłobioną twarz pielęgniarki niż w wersji XOne. Dodatkowo wersja PS4 ma mocniejszy motion blur. To jak to jest w końcu?

Tak jak zawsze, full hd vs guwno rozmazane, plus lepsze tekstury i filtrowanie oraz szybsze loadingi na Nadkonsoli od Sony.

:banderas:

Opublikowano

Mevek zniszczył w zakupach growych.

2j1sbqc.jpg

9sfbdk.jpg

Tak się wygrywa życie.

:banderas:

Opublikowano

tylko uważaj, bo jak pad spadnie z tej wysokości to pograsz ani w mgsa ani blodborna

Opublikowano

kwestia czasu a pokażą się inne fotki z rąsią :Coolface: 

Opublikowano

Dorosły człowiek a kupuje jakieś protezy ręki :teehee: ja pier.dole nawet mi nie jest go żal (zresztą to był ten koleś, który pisał, że nie umie czytać xD) 

Opublikowano

W końcu ktoś zrobił jakiś gadżet do edycji kolekcjonerskiej, który faktycznie może się przydać niektórym. :dog:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jak tam sonyboty? Nie załamały się jeszcze przez brak gier i tym że dwa mesjasze tego roku (W3 i MGSV) na szrocie4 są w najgorszych możliwych wersjach, jakie plejsztejszon dla podgraczy, takie wykonanie.

Dobrze że jest Zielone Królestwo Spencera (XO i PC) gdzie jak człowiek można pograć płynnie i solidnie a nie padaczka edyszon plejsztejszon  :) 

Opublikowano

Czemu to wygląda jak proteza dla niemowlaka zamiast repliki 1:1? Europejczycy znowu dostają jakieś wybrakowane limitki?

maxresdefault.jpg

B_VaEOvU0AMo2aL.jpg

Opublikowano

Moldar, ale co w innym świecie jak załączane kilka stron temu porównanie pokazuje mocny Motion blur na PS4 i mniej szczegółowe tekstury twarzy. Podkreślam jakbyś miał problemy z czytaniem:

- mniej szczegółowe tekstury twarzy

- mniejszy blur na twarzach (pielęgniarka na PS4 wygląda jak wytapetowana

- PS4 ma Motion blur większy niż na One

Nie ma tu się z czym kłócić. Fakty są na korzyść XBoxa

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.