Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Na kolana to ciebie kaz posadził :yao:

Bo tak deszcz to najważniejszy ficzer wyścigów na torach xD

Btw czemu nie ma dobrych wyścigów szutrowych jak RalliSport Challange 2 ?

nie najważniejszy ale ważny przy simie ? dlaczego wielkim mistrzom udało się wsadzić noc i deszcz do gry po 10 latach na kilku trasach xD? nawet DonXboxo zamknął dupę w temacie FM6 jak demo okazało się zawodem roku  :daddy:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Znaczy co, MGS2>MGS5?

fabularnie tak, bo II to ścisły top serii (tylko najbardziej przegadany i rozwodniony familijnymi bzdurami)

gameplayowo to najlepszy mix skradanki i gry akcji ever, plus nowa jakość pod względem AI strażników. nie ma tam czegoś takiego jak strażnicy zapominający o twojej obecności po kilku minutach od ukrycia.

Opublikowano

zaskakujące że z tego porównania akurat wyciągnałeś wnioski dotyczące ząbków w forzie :dynia: rozumiem że grafa rodem z ps2 w pcars nie rzuca tak sie w oczy?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Na kolana to ciebie kaz posadził :yao:

Bo tak deszcz to najważniejszy ficzer wyścigów na torach xD

Btw czemu nie ma dobrych wyścigów szutrowych jak RalliSport Challange 2 ?

nie najważniejszy ale ważny przy simie ? dlaczego wielkim mistrzom udało się wsadzić noc i deszcz do gry po 10 latach na kilku trasach xD? nawet DonXboxo zamknął dupę w temacie FM6 jak demo okazało się zawodem roku :daddy:

Nie wiem, nie jestem deweloperem, moze ma to związek ze słabymi bebechami x'a ? Moze nie czuli takiej potrzeby bo i tak wyscigi na torach odbywają sie przy dobrej pogodzie ? Moze woleli dac 24 samochody i 60fps bez zająknięcia ?

O ile deszcz w wyścigach arcade czy właśnie szutrowych byc powinien tak nie koniecznie musi byc przy wyścigach na torze,

Ale T10 jak i MS zdali sobie spraw ze teraz internetem rządzą imbecyle którzy robią najwiecej szumu i gdyby nie dali deszczu to klaperski dżihad by ich dopadł

Niech ktos wznowi wyscigi szutrowe <tak bardzo prosi>

Opublikowano

Zostały wznowione, w DIRT Rally na PC. :yao: 

Opublikowano

Poza tym nie przesadzaj z dwie klasy gorszym SO. Ta gra to serio przecudna, przemiodna i wciąga jak bagno. Czasami na ekranie dzieje się tyle, że głowa mała. Serio, ktoś kiedyś pisał o przekonywaniu do najlepszego produktu.

no to o klasę  :oh_you:

każdy obdarzony honorem i godnością człowieka wie że dobra gra zaczyna się od 7, bdb od 8, a 9-tki i 10-tki dotyczą już obiektów spustów i potencjalnych must have. 

Opublikowano

Nikt obdarzony honorem i godnością człowieka nie opiera się na systemie numeracji aby oceniać grę. Przykład Archona czy ostatnio PIXELa. Cyferki nie służą niczemu, mogą niszczyć dobre gry i wychwalać gnioty. Zobacz tylko jak świetną opinią cieszy się Bloodborne czy Halo (ale przykładów jest o wiele więcej). Liczą się studia i opinie. Czy widząc logo Twojego ulubionego deva nie jesteś niemalże pewny jakości, nawet jak jakiś świeży w temacie recenzent da jej "tylko" 7?

Karwa, to się już nadaje na tęczę.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

te ząbki FM6 wy(pipi)ały mi oczy. troszkę beka że firma robi grę przez 10 lat i udaje im się zrobić deszcz na ilu? 6 trasach ? a wpada no name z kick startera i kładzie WIELKIEGO Developera na kolana xD

nie najważniejszy ale ważny przy simie ? dlaczego wielkim mistrzom udało się wsadzić noc i deszcz do gry po 10 latach na kilku trasach xD? nawet DonXboxo zamknął dupę w temacie FM6 jak demo okazało się zawodem roku  :daddy:

Bartiz dziś grubo  :obama:

giphy.gif

double KO

https://www.youtube.com/watch?v=8JVGltbHJhw

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

@Wezyr

ja to mówię o swoim systemie <badum tss>

no i heyah, sam szczerze gardzę typami, którzy serio oceniają wartość gry, patrząc jedynie na same oceny, a nie w treść recenzji. 

PLUJE NA WAS PODLUDZIE CZUJECIE? TFU! TFU! TFU! <Lemonka>

Opublikowano

MGS V na smoku w Ultra High i 1080p sztywniutkie 60fps, jutro będę podbijać rozdziałkę i zobaczymy jak wysoko mogę zajść.

Oczywiście rezultaty jak najbardziej spodziewane :cool::lapka:

Opublikowano

Nawet Super Bunny Hop uważa Until Dawn za świetną gierę :) A za kilka dni Tearaway!

https://www.youtube.com/watch?v=v9y7TNLgRlk

I ten utwór, mistrz:

https://www.youtube.com/watch?v=uwNTQO50bQE

Panie teoretyk, grałem w te twoje Tearaway na Vicie i gra jest tak samo (pipi).owa jak twoje posty, tak więc wiesz... :reggie:

Opublikowano

prowo czy prawdziwy ?

te ząbki FM6 wy(pipi)ały mi oczy. troszkę beka że firma robi grę przez 10 lat i udaje im się zrobić deszcz na ilu? 6 trasach ? a wpada no name z kick startera i kładzie WIELKIEGO Developera na kolana xD

Mazzeo i jego screeny ^^ a jak sie shareplaye wrzuca w tematach w 720p, to dla botow "to gameplaye z poteznego PC" xD

Pomijam juz efekty, ktorych na próżno szukac w Forza, gdzie slonce potrafi razic w oczy, gdzie gęsta mgła to taka, że w nic nie widac na 2 metry przed zderzakiem itp. No ale jeszcze z 10 lat ujrzymy to wszystko w Forza! :cool::lapka:

Niektórzy jednak się mocno zapędzili w ocenie, bo oczywiście gra wygląda lepiej od PCARS

tumblr_n0aig7MNVA1t6zkoao1_500.gif

xDDDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

nieźle jak na debiut, a gierka hasa przecież w rock solid 60 na obu konsolach.

wróć, na jednej :kaz:

Opublikowano

najpiekniejsze jest to ze zaden bot nie gra w carsy bo choc pod kazdym wzgledem lepsze od forzy to jest to multiplatforma xDDDD

Opublikowano

no sorry ale ja na xbonie pewnie w carsy też bym nie grał  :reggie: tam pewnie faktycznie ta gra wygląda jak na tych shotach od mazzeo

Opublikowano

najpiekniejsze jest to ze zaden bot nie gra w carsy bo choc pod kazdym wzgledem lepsze od forzy to jest to multiplatforma xDDDD

Skąd wiesz ze pod każdym względem sa lepsze od forzy ? Bo to ze jestes ograniczony do jednej platformy i nie masz pojęcia o grach to juz wiemy xdddddddddddd

Opublikowano

Ten post dowodzi jednemu: Mocarz nie jest już najbardziej dewastującym dopalaczem na rynku. Istnieje już coś o wiele silniejszego, i co najważniejsze klapy mają już do tego dojście...

Opublikowano

wow, PC przy FM6 wypada tutaj jak gra z poprzedniej generacji, T10 znowu dało radę :) ale dla PC pełne uznanie że ze zbierania kasy na KS wyszedł całkiem niezły racer, dwójka może namieszać.

Opublikowano

no sorry ale ja na xbonie pewnie w carsy też bym nie grał  :reggie: tam pewnie faktycznie ta gra wygląda jak na tych shotach od mazzeo

przecież to są screeny z PS4, możecie sobie z easym ząbki policzyć to zobaczycie że to 1080p wyświetlanie z plebstejszon

klapy żyją w alternatywnej rzeczywistości, gdzie wciaganie mocarza nie szkodzi, a to

k2scN8z.jpg

CuQo4cV.jpg

XMs5m72.jpg

wygląda lepiej od tego

20150903172815.jpg

20150903195040.jpg

20150903185343.jpg

i gdzie brak tekstur, oświetlenia i modele aut z gran turismo 4 sprawia lepsze wrażenie :)

z pcars tak jak z driveclub, gra wygląda dobrze jak deszcz popada i tyle.

Opublikowano

Japonia wstała z kolan

Nadal na kolanach i tak do konca bedzie.BIEDAKI nie doczekaja sie dobrej gierki na tym guwnie.Blagajcie dalej ale jedynie co dostaniecie to odpady ? ZROZUMIANO ? Nie to co u wujka Spencera, tam dostajemy najlepsze gry pod sloncem, czaisz ?

article-2075987-0F38FEB200000578-943_470

To sa koreanczycy :reggie:

Opublikowano

Ficek dobry, nie ma Xone z Forzą. CARSA na oczy nie widział, ale twardo pisze co jest lepsze od czego i o ile  :yao:

Napiszę coś w podobnym tonie: Peace Walker > MGS2  :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

no masz racje peace walker > mgs2 , gralem w oba i zdecydowanie potwierdzam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.