Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

weganin jakie to uczucie ze wolisz ogrywac mad ma aka 70% na metacritic zamiast mgs5 aka 95% koneserze turbo gier tylko w CW?

Mad Max super gierka

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

weganin jakie to uczucie ze wolisz ogrywac mad ma aka 70% na metacritic zamiast mgs5 aka 95% koneserze turbo gier tylko w CW?

Mad Max super gierka

Heh, no właśnie też widziałem dzisiaj że ogrywasz. Jak system walki na piechotę? Bo w samochodzie chyba cool?

Opublikowano

innymi słowy, kto kupuje teraz next geny bez U w nazwie, ten pałka

no wiiu oprawa graficzna konkurująca z ps360, brak mulitplatform i społeczności, 3-5 exów na rok z czego 90% z marianem, co mamy w tym półroczu? star fox ładny jak na nintendo64 albo grę za 10zł na androida, xenoblade to kozak, mario maker? gra bez singla która nudzi się po 1-2 dniach, lbp zresztą wyszło kilka lat wcześniej.
Nintendo nie może się odnaleźć w dzisiejszym rynku gier, jadą na Marianach ile wlezie, na E3 zamiast o grach pierdolą o nowych figurkach dla dzieciaków, super korpo które leje na graczy od tak dawna. Kiedyś szanowałem, dziś gardzę tymi leśnymi dziadami.

zagraj najpierw zanim wypiszesz pięć linijek głupot.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

A tak się czepiałeś oceny SR IV z past genów, bluberze.

A SR IV to mega gra, właśnie kończę i jestem pełen podziwu kreatywności twórców i tego jak wspaniale wszystko upchali tak by sprawiało maksimum frajdy przy zachowaniu ogromnej swobody na wielu polach. Również w stylu gry - z chęcią dzięki temu zagram drugi raz.

Kutwa, jak ja mogłem dać 100 PLN za GTA V, teraz po zagraniu w SR IV uważam że strasznie przepłaciłem. Uległem marketingowi i unikałem SR IV , ale czułem że wymiata, choć nie że aż tak...

Opublikowano

Przecież napisał prawdę FANBOJU. :lapka: 

Opublikowano

GTAV jest jednym z lepszym growych blockbusterów - fakt. Teraz się można tylko kłócić, czy to tylko tyle czy aż tyle.

Opublikowano

Ja zagram w te hiciory na obydwu konsolach tylko Wy będziecie się zabijać o to, które lepsze. 

Naprawdę chciałbym kupic xone, tak jak kupiłem x-boxa i x360. ale nie ma anie jednej gry, która by mnie do tego zmusiła. Jedynie multiplayer w H 4.5, ale dla jednego trybu nie będę kupował konsoli, zwłaszcza, że na PS4 mam TLoU, niebawem MGO i po becie zobaczy się co z SW.

rise-of-the-tomb-raider-xbox-one-vs-360-

rise-of-the-tomb-raider-xbox-one-vs-360-

:yao:

"NEXT GEN EXPERIENC", D12 I MOC CHMURY

o co chodzi z tymi screenami?

Opublikowano

Mad Max super gierka

Heh, no właśnie też widziałem dzisiaj że ogrywasz. Jak system walki na piechotę? Bo w samochodzie chyba cool?

Drętwiejsza wersja systemu z batmana

Opublikowano

Mad Max super gierka

System walki prosty jak to ten wzorowany na batmanach, ale jazda autem miód i te wybuchy :banderas:

Opublikowano

No przecież pisane było kilka razy. Lemonka poleciał bo juras z irca wysyłał spoilery mgsa na pw. 

Lemonka poleciał za współudział. 

Najlepsze jest to, że taki ja nie wypowiadałem się w tym temacie od dobrych 2-3 tygodni, ale i tak wysłał spoiler  (ofc nie otworzyłem)  :Coolface:

Musiałem im zajść za skórę   :sir:

Opublikowano

kolejna multiplatforma lepiej chodzi na xbox one :banderas:

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-mad-max-performance-analysis

From what we've sampled so far, Mad Max is a solid multi-platform release across both consoles. Frame-rates appear stable under stressful conditions, while the level of graphical accomplishment appears practically identical, with the Xbox One not only achieving a native 1080p presentation but also delivering slightly better performance overall. Of course, we'll be taking a closer look at the game in our upcoming Face-Off, but for now the Xbox One game nudges slightly ahead in performance terms, though in practice there's really not much to separate the two versions at all, with both serving up an excellent experience.

klapy wdeptane w ziemie buhahahaha

zycie jest piekne 

czuje dume

tylko xbox

Opublikowano

Zdziwiłem się, że Lem zebrał bana. Wydawał się trzymać pewnych zasad mimo ekstremistycznych opinii. Nawet często podejrzewałem, że to pracownik plejstejszon poland i pisze te bzdury za kasę ale jeśli rzeczywiście brał udział w spoilowaniu to chyba odpada taki wariant.

Chyba powinienem się smucić, że nie dostałem spoilera. Bo to znaczy, że nie byłem skutecznym żołnierzem Spencera :/

Przed YETIm stoi teraz trudne zadanie, wytrzymać samotnie z berlinkiem na polu przegranej już walki. Powodzenia chłopie! Chyba zacznę Was plusować w ramach ochrony zagrożonego gatunku klapus extremus.

Co do screenów TR z x360 i One to nawet na tych miniaturkach skompresowanych na 50% widać sporą różnicę. Dużo większą niż w np. w Destiny na szrot 3/4:

TtkZl2X.jpg

Jedna z lepszych reklam gamingowych jakie widziałem w ostatnich latach

http://www.youtube.com/watch?v=0O1OrTcfqBI&sns=em

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Sprawdź powiadomienia bo może jednak dostałeś tylko o tym nie wiesz. Perez wykasował wszystkie PM ale trochę osób jednak przeczytało. Ja na szczęście nie.

Opublikowano

Mad Max? Zawsze szanowalem.

Profilaktycznie napisze tez ze Just Cause 3 :fsg:

Opublikowano

Mad Max to początek tendencji :xboss:

Tendencji nieudolności developera gdzie gorsze wersje miały by powstawać na dużo mocniejszą konsolę? Jak Microsoft zapłaci to pewnie tak.

Edytowane przez Mantis

Opublikowano

Oho, już pierwszy bul dupki się pojawia. :pawel: 

Opublikowano

DF pisało o Wiedźminie 3, że wersja PS4 z 20fps jest lepsza niż 30fps na xboksie. xD

Marny wyznacznik. 

Teraz pewnie DF bogowie  :whistling:

Opublikowano

Oczywiście, że nie, ale fajnie patrzeć jak klapy się miotają. :kaz:

Opublikowano

najważniejsze że Mesjasz gear Solid V chodzi w wyższym resolution, lepszym anisotropic filtering, antyaliasingiem, oraz nieobecnym na x1 subsurface scattering i chyba jeszcze occlusion.  :obama:  

Opublikowano

Sprzedaż gier w Niemczech jeszcze raz, pierwsze 13 pozycji gry Sony, pierwsza i jedyna gra MS to Mad Max na 44 pozycji

1. Until Dawn (PS4)
  2. One Piece: Pirate Warriors 3 (PS4)
  3. Madden NFL 16 (PS4)
  4. Mad Max (PS4)
  5. Grand Theft Auto V (PS4)
  6. Wiedźmin 3: Dziki Gon (The Witcher 3: Wilde Jagd) (PS4)
  7. One Piece: Pirate Warriors 3 (PS3)
  8. Batman: Arkham Knight (PS4)
  9. F1 2015 (PS4)
  10. The Order: 1886 (PS4)

http://www.ppe.pl/news-38497-ostatni_tydzien_sierpnia_w_niemczech_nalezal_do_until_dawn.html

Dominacja jak za czasów Chicago Bulls 23

Opublikowano

Mi tam nikt nie wysłał spoilera z MGS-a , widocznie znowu opłacało się wybierać Playstation.

Jedyny kiedyś spoiler wysłał mi kiedyś Milan, bo grałem wtedy w Syphon Filtera na PSP. Sęk, że wysłał nie do tej części co trzeba, bo grałem w Dark Mirror, a on zaspoilował mi Logan's Shadow.

Nie było wtedy za to banów jeszcze (nie przez PM), więc w odwecie wysłalem mu na gg spoiler z filmu Batman (TDK) :)

Tak czy owak spoilowanie to ch*joza i zła praktyka, powinny być surowe kary zawsze, nieważne kto...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.