Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Mendrek, Ty nawet jak masz PS3 i możliwość ogrania MGSV na premierę (ostatnia taka okazja na tym złomie) to przecież do gry się dorwiesz dopiero za 2-3 lata xD

Opublikowano

Mendek w ogóle grał w mgsa? 

Opublikowano

@gekon - minusa Ci dałem bo nie trafiłem na komórce w plusa, oddam pod innymi postami :-)

W Niemczech to chyba Turasy grajo na konsolach tak więc co się dziwić. Kebab i plejstejszon najlepszy zestaw.

Opublikowano

Mendrek, Ty nawet jak masz PS3 i możliwość ogrania MGSV na premierę (ostatnia taka okazja na tym złomie) to przecież do gry się dorwiesz dopiero za 2-3 lata xD

E, sam nie wiem. Może się skuszę, ale to tak za miesiąc, bo za dużo ostatnio gier kupiłem po cebulowych cenach, i złapałem się na tym, że więcej ostatnio kupuję niż gram. Nie chcę czuć się jak stemowa patologia, więc planuje jeszcze coś poza SR IV ograć, SSX albo Alien: Isolation pewnie :)

W MGS-y grałem rzecz jasna. Ostatnio nawet Peace Walkera HD przeszedłem (na PS3) ;)

Opublikowano

@raven

No chyba nie. :lapka: 

Opublikowano

Skoro fabułę mgs4 przeczytał w sieci to mgs5 też może chyba.

Opublikowano

O Wiesławo, a tak przy okazji przeszłaś już The Enda w MGS 3 ,czy nadal tylko kolekcjonujesz, a PW leży nieodpakowany, a MGS 4 ledwo draśnięty? :)

Opublikowano

wieslawa i mendrek przy jednym stole przy okazji jakis zjazdow czy urodzin w rodzinie to musi byc cos epickiego xDDD

Opublikowano

Tak jak mówisz Peróweniu (choć the end dawno padł) :-) nic nie poradzę, że trójka mnie zanudziła.

@Ficuś: przy jednym stole. Brzmi conajmniej nieapetycznie :-)

Opublikowano

Ot co, widać typowe gusta blachobota. Klik klik pif paf.

Opublikowano

Nie mogę z Mendrka, pierwszego wyśmiewającego cebularzy kupujących bundle za dolara, kiedy sam ogrywa gry sprzed 5 lat za 20 zł za Allegro xd

Opublikowano

Sprzedaż gier w Niemczech jeszcze raz, pierwsze 13 pozycji gry Sony, pierwsza i jedyna gra MS to Mad Max na 44 pozycji

1. Until Dawn (PS4)
  2. One Piece: Pirate Warriors 3 (PS4)
  3. Madden NFL 16 (PS4)
  4. Mad Max (PS4)
  5. Grand Theft Auto V (PS4)
  6. Wiedźmin 3: Dziki Gon (The Witcher 3: Wilde Jagd) (PS4)
  7. One Piece: Pirate Warriors 3 (PS3)
  8. Batman: Arkham Knight (PS4)
  9. F1 2015 (PS4)
  10. The Order: 1886 (PS4)

http://www.ppe.pl/news-38497-ostatni_tydzien_sierpnia_w_niemczech_nalezal_do_until_dawn.html

Dominacja jak za czasów Chicago Bulls 23

kogo obchodzi ten lewacki kraj?

Opublikowano

Nie mogę z Mendrka, pierwszego wyśmiewającego cebularzy kupujących bundle za dolara, kiedy sam ogrywa gry sprzed 5 lat za 20 zł za Allegro xd

NO ALE PRZECIEŻ TYLE PEREŁEK JEST. TY NIC NIE ROZUMIESZ ZŁOMIARZU. 

Opublikowano

Wy tak na serio,serio ? Wszystko lykacie co Mendrek napisze,beka z Was. :lapka:

Opublikowano

Sprzedaż gier w Niemczech jeszcze raz, pierwsze 13 pozycji gry Sony, pierwsza i jedyna gra MS to Mad Max na 44 pozycji

1. Until Dawn (PS4)
  3. Madden NFL 16 (PS4)
  4. Mad Max (PS4)
  9. F1 2015 (PS4)

http://www.ppe.pl/news-38497-ostatni_tydzien_sierpnia_w_niemczech_nalezal_do_until_dawn.html

podobnie jest pewnie w każdym kraju w Europie

Opublikowano

Dla botow liczy sie tylko juesej

Opublikowano

1. Until Dawn (PS4)
  3. Madden NFL 16 (PS4)
  4. Mad Max (PS4)
  9. F1 2015 (PS4)

podobnie jest pewnie w każdym kraju w Europie

kogo obchodzi lewacka europa?

Opublikowano

innymi słowy, kto kupuje teraz next geny bez U w nazwie, ten pałka

no wiiu oprawa graficzna konkurująca z ps360, brak mulitplatform i społeczności, 3-5 exów na rok z czego 90% z marianem, co mamy w tym półroczu? star fox ładny jak na nintendo64 albo grę za 10zł na androida, xenoblade to kozak, mario maker? gra bez singla która nudzi się po 1-2 dniach, lbp zresztą wyszło kilka lat wcześniej.
Nintendo nie może się odnaleźć w dzisiejszym rynku gier, jadą na Marianach ile wlezie, na E3 zamiast o grach pierdolą o nowych figurkach dla dzieciaków, super korpo które leje na graczy od tak dawna. Kiedyś szanowałem, dziś gardzę tymi leśnymi dziadami.

zagraj najpierw zanim wypiszesz pięć linijek głupot.

Napisał figar który najwięcej pierdoli o grach w które nie gra lub zagra w 2020  xD  

Nintendo robi ci złoty deszcz na twarz a ty prosisz o więcej. 

Opublikowano

pelna zgoda z daddym, nie ma w chwili obecnej gorszej firmy w branzy gier niz nintendo i ich wiiu, oby sie ogarneli i nawiazali do tego jacy byli w przeszlosci bo jesli beda kontynuowac swoje oderwanie od rzeczywistosci to nx bedzie gwozdziem do ich trumny

Opublikowano

Gifaro to teoretyk. Dopiero w pierwszego Bajoszoka gra. Może nie wiedzieć, co sie dzieje na rynku.

Nintendo obecnie, to popłuczyny po wielkiej firmie sprzed lat. WiiU to klęska na równi z Vitą. Gry jak i pada może i ma fajne ale reszta sprzętu to porażka. Świadomie wydali sprzę o mocy PS3/X360, w sytuacji, gdzie wiedzieli, że ogromna część gier jest teraz robiona na kilka platform i tego, że rok poźniej wyjdą nowe sprzęty od Sony i MS. Jeżeli myśleli, że sam Marian ich uratuje, to się przeliczyli.

NX to będzie ich być albo nie być. Zdominują rynek, jak za Wii lub bedzie klęska na poziomie WiiU. Innych opcji nie ma.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.