Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Figaros to jest agentos, napisal w temacie Yakuzy ze trzeba bedzie na premiere kupowac Yakuze aby zachecic sege do wydania reszty czesci, no to napisalem ze ja na bank kupie w premiere, nawet pomimo braku PS3, oczywiscie pytam czy on tez kupi.

oczywiscie ze nie kupi na premiere, ale kupi blisko premiery, teraz tylko zdefiniowac slowo blisko wg Figarosa, jak myslicie, 5 lat? :Coolface:

Uwielbiam go :kiss:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Wstrzymam się z opinią nt. nowego Tomba do czasu premiery, ale zapowiada się już dziś na AAA+. Jedna z tych gier które nie mogą się nie udać co powinno cieszyć też posiadaczy PS4 którzy w ten tytuł zagrają.

Tomb Raider to słaba kopia średniej serii.

Po jego postach wnioskuje że do dziewczyny mówi mamo a dostał akurat na koniec roku szkolnego wii u za dobre wyniki i pewnie ps4 też ma dostać jak będą 5 w podstawówce :)

:)

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

No co tam ? Jakie mocarne gierki dostaniecie na tym guwnie ? No wlasnie, beka. Cos tam Sony rzuci padechlina dla smerfow typu kapiszony w 2016 roku i to wszystko.

Koncowke 2016 zapchaja jakimis rimejkami bo tego nawet remasterami nie mozna nazwac np. God of war, the last of us itd. i sypna moze ta chinska giereczka final fantasy lub nawet i to nie.

Opublikowano

Jaką serię skopiował Tomb Raider?

BTW czy dzisiaj wychodzi TR DE w ramach GWG?

A NO TAK, TOMB RAIDER WYSZEDŁ WCZEŚNIEJ.

Reebot Tomb Raidera to kalka Uncharted.

*reboot

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Powinien już być.
Opublikowano

Chyba raczej chcial powiedziec ze ta kaszana od naughty dog to kopia Tomb Raidera. Uncharted to srednia kopia Tomb Raider. Tylko ze uncharted to taki korytarzyk z masa skryptow. Naughty dog :yao:

TAK od dzisiaj TR za darmo dla posiadaczy najlepszej konsoli na RYNKU XBOX ONE

Opublikowano

Figaros to jest agentos, napisal w temacie Yakuzy ze trzeba bedzie na premiere kupowac Yakuze aby zachecic sege do wydania reszty czesci, no to napisalem ze ja na bank kupie w premiere, nawet pomimo braku PS3, oczywiscie pytam czy on tez kupi.

oczywiscie ze nie kupi na premiere, ale kupi blisko premiery, teraz tylko zdefiniowac slowo blisko wg Figarosa, jak myslicie, 5 lat? :Coolface:

największy stulejarz tego forum

Opublikowano

Dostanie niespodziewanego prezentu, a żebranie o prezent to dwie różne rzeczy. :reggie:

No ja się obudziłem rano, a obok mnie leżało pudło Wii U. Nie do końca było to spodziewane.

No nie będę kupował piątki, jeśli nie skończyłem czwórki. Niestety nie mogę aż tak szastać kasą, żeby kupować gierki, w które grać nie będę. Niestety "jedzenie w garnku" czy "rachunki" są trochę ważniejsze od Yakuzy 5.

No i kupię blisko premiery, dokładnie. W sensie w ciągu paru miesięcy. A to dalej będzie cyfrówka, więc dalej dostaną pieniążki.

największy stulejarz tego forum

Mogę mieć taki podpis, jeśli twój będzie brzmiał "Największe bezguście tego forum" 

Opublikowano

Lubię Mazzeusza jako usera, ale gust ma istotnie chu.jowy. Halo, Gearsy, Forza, Gearsy, Forza, Halo, Gearsy i Codzik.

Opublikowano

Lubię Mazzeusza jako usera, ale gust ma istotnie chu.jowy. Halo, Gearsy, Forza, Gearsy, Forza, Halo, Gearsy i Codzik.

jakie życie taki rap

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Gra na xboxa ze średnią 90%? Chyba mocarza złą dziurą zażyłeś dzisiaj.

Opublikowano

że gram w gierki które dostają co odsłonę około 90% oceny to mam zły gust? :dynia: wracajcie do swoich chińskich bajek 73 na metacriticu

>że dobre gierki to tylko te z dobrymi rejtami

>że dobre oceny oznaczają dobry gust

Mam nadzieję że tego nie robisz

Opublikowano

że gram w gierki które dostają co odsłonę około 90% oceny to mam zły gust? :dynia: wracajcie do swoich chińskich bajek 73 na metacriticu

>że dobre gierki to tylko te z dobrymi rejtami

>że dobre oceny oznaczają dobry gust

Mam nadzieję że tego nie robisz

przecież się droczę z tymi amebami

tylko xbox

Opublikowano

Każdy kto jeszcze wierzy w stek bzdur i idealistyczny świat kreowany tu przez pctowców, to niech wierzy i będzie naiwny dalej. Albo niech odwiedzi jakiegoś złomiarza co to chwali swojego pc i każcie odpalić mu coś więcej od pulpitu na Windowsie. No może poza paroma grami, które zostały akurat źle sportowane z konsol i nie chodzą dobrze lub wcale. Bo to by było za łatwe i nieetyczne śmiać się z niepełnosprawności growej.

Tak jak np. ja odwiedzam. Kiedyś Wiesławę, niedawno Orzeszka (dobrze że ma kozackie Wii U bo bym mu współczuł). I PC to wieszające się, kiepsko zoptymalizowane kuwno. Wieszał się i miał problemy wszędzie tam gdzie przychodziłem w gości. Ot taka jego natura. Z czystej litości nie byłem jeszcze u Czezkiego, bo by znowu musiał zmieniać obóz.

Także (jeśli jeszcze się wahacie) zróbcie to co świat już generację temu i przesiądzćie się na konsolę, liczby nie kłamią. No chyba że chcecie grać w klikadła, mieć garba i prowizoryczną platformę, która do grania nigdy nie była stworzona.

Ps. U Orzeszka pograliśmy jednak. W stare, dobre Heroes 3 HD. Oczywiście te fanowskie, bo te od Ubisoftu ponoć zgodnie z obecnym trendem, są kiepsko zooptymalizowane na PC. Tak, nawet gry z tabletów są źle portowane na PC ;)

Opublikowano

Trochę szkoda, że w MGS V dali lock na 60 fps, jak gierka bez zająknięcia mogłaby hulać w 120. Mamy 2001 rok, żeby ludzi tak ograniczać? Po przesiadce z mad maxa trochę jednak boli ten zauważalny spadek płynności. To nawet Arkham Knight działa w 90 teraz, ahh te chińczyki

e: chociaż z drugiej strony jak widziałem ten brak świateł na ps4 czy stożki zamiast hełmów na głowach to może i lepiej, że na PC nie trzeba oglądać takiej katastrofy

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Boże co za stek bzdur :]

Boli pupa, co nie?

Ale tym razem nie od taboretu...

Opublikowano

Boli głowa od Twojego raka Mendrku.

Opublikowano

Kebab z ostrym sosem byl wczoraj chyba, ze tak Karolka dupa zapiekla o 8 rano.

Opublikowano

Jutro najlepszy racer tej generacji:

Forza-Motorsport-6.jpg

a sonybociarnia do wiosny 2016 wchodząc do sklepu z grami do działu szrota4:

prev13.jpg

btw. nawet yeti po tej żenadzie z TGSu siedzi znowu cicho po kamieniem   ^_^

Opublikowano

Kebab z ostrym sosem byl wczoraj chyba, ze tak Karolka dupa zapiekla o 8 rano.

Dziwisz się? Typ dalej się kisi z ps3 ogrywając jakieś badziewia. 

Opublikowano

Ale SR IV to Ty szanuj, ponoć lepsze od GTA V.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.