Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

CW9: Ludzie bez honoru

CW9: Zakład o 1080p? Nie, trochę się cykam

CW9: Walka o tematy 

CW9: Ujawni swoje PSN ID 

CW9: Figaro ostatnie tchnienie

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Meh...

Opublikowano

CW9: Dominacja jak za czasów PS2, a eksterminacja od startu PS4 :pawel:

Opublikowano
  • Autor

Wpisywanie podtytulow zakonczone, teraz glosowanie. Ankieta publiczna wielokrotnego wyboru. Otwarta do poniedziałku do 23:00.

Opublikowano

CW9: Klapy w amoku

Edyta Górniak: Sorki, nie doczytałem, ze z tworczoscia juz koniec :)

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Console Wars IX: Starcia Betonów II ( ° ͜ʖ ͡°)

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Console wars 9 laT deveLopinGu

Re-we-la-cja! :rofl:

Opublikowano

Hasło który wygrywa jest dobre i trafnie opisuje naszą ulubioną branżę, ja jednak zagłosowałem na dominację jak za PS2, ponieważ podoba mi się niejednoznaczność tego hasła i fakt że drażni botki, podczas gdy ta dominacja wcale nie jest przypisana konsoli Sony :)

Opublikowano
  • Autor

ZxGzP94.png

Tak jak pisze

Opublikowano

Jak mysliscie zapowiedza juz na gamescom czy poczekaja do e3 2016?

"If done well, I think [remasters] can be great," Hirshberg says. "You talk about nostalgia, and people have such connection to the games they love from the last cycle. They want to see what it would look like if someone did it right for this cycle. It's always the opportunity cost, meaning we need every body we can get to make the content we're already committed to for our new games. It's always a matter of finding great people to do that work. I would love to play Modern Warfare 1 or the original Black Ops. There's certainly a deep well there. No announcements, but it's something we talk about and think about a lot.

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2015/06/19/activision-s-hirshberg-on-call-of-duty-remasters-the-new-sony-relationship-and-mlg.aspx

Opublikowano

Co ja czytam!? Co za rak! Ja (pipi)ie...

#wymioty#konwulsje

Tylko Xbox! :Coolface:

Edytowane przez kant1983pl

Opublikowano

Kupuje z miejsca remastery CoDow, ale bedzie granie

Opublikowano

Jak mysliscie zapowiedza juz na gamescom czy poczekaja do e3 2016?

"If done well, I think [remasters] can be great," Hirshberg says. "You talk about nostalgia, and people have such connection to the games they love from the last cycle. They want to see what it would look like if someone did it right for this cycle. It's always the opportunity cost, meaning we need every body we can get to make the content we're already committed to for our new games. It's always a matter of finding great people to do that work. I would love to play Modern Warfare 1 or the original Black Ops. There's certainly a deep well there. No announcements, but it's something we talk about and think about a lot.

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2015/06/19/activision-s-hirshberg-on-call-of-duty-remasters-the-new-sony-relationship-and-mlg.aspx

#4thefrajers

Opublikowano

Dobra generacja, zataczamy kółko w czasie i wracamy do lat 2005-2008. Najpierw Gears of War, teraz Call of Duty MW. Zaraz niech jeszcze zapowiedza remastery Lost Odyssey, Eternal Sonata, Demon's Souls i remaster remastera God of War I i II z PS3 to bede mial niezle deja vu :Coolface:

Opublikowano

Poprawili kolor/wyglad wody a w to miejsce wy(pipi)ali horyzont.

Opublikowano

"tak dobrze wygladajacego remaku konsole jeszcze nie widzialy!" xD

Opublikowano

jeszcze tylko remaster Assasyna 1 i Fify 2008 i mogę kupić Szrota4!!!!

Opublikowano

Poprawili kolor/wyglad wody a w to miejsce wy(pipi)ali horyzont.

Dla mnie ta woda wydaje się "plastikowa" i jest zbyt kolorowo.

Opublikowano

Ja biore xboxa, bo podobno rysunkowa Forza 6 ma juz wszystko 2 klasy wyzej niz konkurencja, od modelu jazdy, po grafike! Tak przynajmniej pisze Don, a ja mu ufam.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Technicznie jest FM6 wykonana arcymistrzowsko. Nigdzie tego nie zobaczycie. TEn poziom jest tak niedoscigniony ze nawet w FM tego nie widac :D

PS: Nie widzisz ze to zmienne warunki atmosferyczne tak gdziałaja na wode? Wiatr jest wiekszy , chmura rozgoniona, woda faluje, nawet horyzont zwiało

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Jedyne co mi się w Forzie podoba, to wnętrza i pracujące w środku części samochodowe, które ponoć realnie wpływają na model jazdy w grze. Bo tak poza tym, to nie grywam w wyścigi, które mają coś z symulacji...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.