Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Zagram tylko dla Vito. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

GTA 5.1 xD

Na filmikach to takie Saints Rowy czy Mafie wyglądają nawet dobrze. Gorzej jak chwytasz za pada i po 3s czujesz, że sterujesz jakimś klockiem drewna a nie człowiekiem. Wsiadasz do samochodu i zastanawiasz się, czy bliżej modelowi jazdy do symulatora kłody czy mydelniczki. Oddajesz parę strzałów i już wiesz, że kapiszony. I że porównywanie tych serii do GTA to obraza arcydzieła od Rockstar.

Opublikowano

Aż sobie z tego żalu odpalę jedyneczkę... 

chlip :(

Opublikowano

ale guwniacko ta mafia 3 wygląda

zero klimatu

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

No murzyn w mafii to beka w ch.uj. Jedynka genialna, dwójka świetna, a trójka to kur.wa nie wiem. Obstawiam, że będzie gra na 7 i tyle. 

Opublikowano

Jeden zakup mniej w 2016 :obama:

Opublikowano

Czlowiek oczekuje pysznego spaghetti a dostaje jakas orleanska jambalaye aka srake na talerzu :/

Opublikowano

No murzyn w mafii to beka w ch.uj. Jedynka genialna, dwójka świetna, a trójka to kur.wa nie wiem. Obstawiam, że będzie gra na 7 i tyle.

Grą na 7 to jest dwójka, trójka to będzie crap.

Opublikowano

Dwójka mi się podobała, a jedynki nie znam. Lepiej mi będzie w jedynkę czy w trójkę?

Opublikowano

Dwójka mi się podobała, a jedynki nie znam. Lepiej mi będzie w jedynkę czy w trójkę?

kur.wa co

Opublikowano

NO KOLO WOLI W DWOJKE :kaz:

Opublikowano

zaje,bisty zarzut wobec gry - ch.ujowa bo gra się murzynem xdddd

Opublikowano

No murzyn jako protagonista w mafijnej grze?

Zobacz jak to brzmi w ogóle.  :gayos: 

Opublikowano

Nie wiem je.be mne to, w sumie głupio tak oceniać przed zagaraniem a może będzie fajny i będzie ci głupio. Murzyny w GTA były spoko 

Opublikowano

No to jak będzie fajne to będzie mi głupio i się przyznam do błędu. :lapka: 

Opublikowano

blubi chodzi o to ze w tych czasach troche nie pasuje murzyn jako glowny bohater, oni co najwyzej uciekali przed kkk ;0 zreszta Mafia jak przyzwyczaily nas poprzednie czesci powinna byc o prawdziwej mafii wloskiej imo 

Opublikowano

blubi chodzi o to ze w tych czasach troche nie pasuje murzyn jako glowny bohater, oni co najwyzej uciekali przed kkk ;0 zreszta Mafia jak przyzwyczaily nas poprzednie czesci powinna byc o prawdziwej mafii wloskiej imo 

Dokładnie zero immersji

Opublikowano

Ale popatrz na to jak się postać porusza, czuć, że jest coś zapożyczone, w dodatku ten sam wydawca, co nie? No spójrz na to. 

Opublikowano

(pipi) nawet fabuly nie znacie ale juz mafia jest be bo jest murzyn, co wy macie w glowach?

Opublikowano

w latach 70? no chyba nie

Opublikowano

Slabo cos to wyglada :( jedynke oczywiscie szanuje mocno, przez jakies 70% czasu gra niszczy kompletnie, pozniej juz jest troche gorzej, ale i tak blisko dyszki. Jak ktos nie gral to warto.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.