Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Zagram tylko dla Vito. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

GTA 5.1 xD

Na filmikach to takie Saints Rowy czy Mafie wyglądają nawet dobrze. Gorzej jak chwytasz za pada i po 3s czujesz, że sterujesz jakimś klockiem drewna a nie człowiekiem. Wsiadasz do samochodu i zastanawiasz się, czy bliżej modelowi jazdy do symulatora kłody czy mydelniczki. Oddajesz parę strzałów i już wiesz, że kapiszony. I że porównywanie tych serii do GTA to obraza arcydzieła od Rockstar.

Opublikowano

ale guwniacko ta mafia 3 wygląda

zero klimatu

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

No murzyn w mafii to beka w ch.uj. Jedynka genialna, dwójka świetna, a trójka to kur.wa nie wiem. Obstawiam, że będzie gra na 7 i tyle. 

Opublikowano

Jeden zakup mniej w 2016 :obama:

Opublikowano

Czlowiek oczekuje pysznego spaghetti a dostaje jakas orleanska jambalaye aka srake na talerzu :/

Opublikowano

No murzyn w mafii to beka w ch.uj. Jedynka genialna, dwójka świetna, a trójka to kur.wa nie wiem. Obstawiam, że będzie gra na 7 i tyle.

Grą na 7 to jest dwójka, trójka to będzie crap.

Opublikowano

Dwójka mi się podobała, a jedynki nie znam. Lepiej mi będzie w jedynkę czy w trójkę?

Opublikowano

Dwójka mi się podobała, a jedynki nie znam. Lepiej mi będzie w jedynkę czy w trójkę?

kur.wa co

Opublikowano

NO KOLO WOLI W DWOJKE :kaz:

Opublikowano

zaje,bisty zarzut wobec gry - ch.ujowa bo gra się murzynem xdddd

Opublikowano

No murzyn jako protagonista w mafijnej grze?

Zobacz jak to brzmi w ogóle.  :gayos: 

Opublikowano

Nie wiem je.be mne to, w sumie głupio tak oceniać przed zagaraniem a może będzie fajny i będzie ci głupio. Murzyny w GTA były spoko 

Opublikowano

No to jak będzie fajne to będzie mi głupio i się przyznam do błędu. :lapka: 

Opublikowano

blubi chodzi o to ze w tych czasach troche nie pasuje murzyn jako glowny bohater, oni co najwyzej uciekali przed kkk ;0 zreszta Mafia jak przyzwyczaily nas poprzednie czesci powinna byc o prawdziwej mafii wloskiej imo 

Opublikowano

blubi chodzi o to ze w tych czasach troche nie pasuje murzyn jako glowny bohater, oni co najwyzej uciekali przed kkk ;0 zreszta Mafia jak przyzwyczaily nas poprzednie czesci powinna byc o prawdziwej mafii wloskiej imo 

Dokładnie zero immersji

Opublikowano

Ale popatrz na to jak się postać porusza, czuć, że jest coś zapożyczone, w dodatku ten sam wydawca, co nie? No spójrz na to. 

Opublikowano

(pipi) nawet fabuly nie znacie ale juz mafia jest be bo jest murzyn, co wy macie w glowach?

Opublikowano

w latach 70? no chyba nie

Opublikowano

Slabo cos to wyglada :( jedynke oczywiscie szanuje mocno, przez jakies 70% czasu gra niszczy kompletnie, pozniej juz jest troche gorzej, ale i tak blisko dyszki. Jak ktos nie gral to warto.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.