Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

acha.

Ladnie sobie chlopy nowe definicje graczy tworza.

Pierwsza wasza konsola byla 360tka ? xD

Osoba, która świadomie wybiera gry, bo zna je chociażby z prasy
Oficjalnie najbardziej hardcorowi gracze to Ci ktorzy czytaja PSX'a! xD
Wiesz, jak odkrywałeś konsolę to czytałem recki Sciery i HIVa,, w CDA udzielał się UglyJoe i Jedi, a N+ zdobywało moje serce.

Jeszcze pocisnę z tego, że chciałeś mi pocisnąć jakoby moją pierwszą konsolą był X360 czyli z punktu widzenia gracza HC najlepszy sprzęt poprzedniej generacji, który nakreślił jak wygląda obecna konsola. Nawet Nintendo musiało wejść do sieci. Nie wstyd Ci że sam się zaorałeś? xddd

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

O co chodziło z cenegą?

Easyemu nie działała gierka na ps4 i oddział sony kazał mu dzwonić do cenegi. 

Opublikowano

Gra chodziła tylko trzeba było odłączyć internet xddddddddd #magiaplejstejszon

Opublikowano

I po miesiacu sam Ken Kutaragi napisal przeprosiny, ze zwrotem pieniedzy do porfela PlayStation, poszla aktualizacja i gra dziala online.

#szanowanieMarki

Edytowane przez easye

Opublikowano

I po miesiacu sam Ken Kutaragi napisal przeprosiny, ze zwrotem pieniedzy na do porfela PlayStation, poszla aktualizacja i gra dziala online.

#szanowanieMarki

Edytowane przez Starh

Opublikowano

I po miesiacu sam Ken Kutaragi napisal przeprosiny, ze zwrotem pieniedzy na do porfela PlayStation, poszla aktualizacja i gra dziala online.

#szanowanieMarki

Jacie na ps4 oddali kase za 1 gre,ciekawe co z posiadaczami cyfrowek bf4,driveclub chyba najbardziej zbugowanych gier na premiere od czasow bf3. Na pc mozesz zwrocic co chcesz i nie musisz sie prosic.

Opublikowano

#szanowanieMarki

Jacie na ps4 oddali kase za 1 gre,ciekawe co z posiadaczami cyfrowek bf4,driveclub chyba najbardziej zbugowanych gier na premiere od czasow bf3. Na pc mozesz zwrocic co chcesz i nie musisz sie prosic.

Ukradną ci 200 zł z karty za plusa to też piniąze wyparowały xD

Ludzie mieli buga z padem - kupowali coś przypadkowo ze store (bug z padem kilka miechów po premierze ps4), to Sony też "zero refundacji"

#4ThePlayers

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Expartowi oddali kase za driveklapa ale za to odbija sobie na drugim season passie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Dave Czezky - chyba już czas abyś włożył płyte z Bloodborne do konsoli

Opublikowano

#szanowanieMarki

Na PS4 tez - wystarczy do Cenegi zadzwonic xD

a tak na powaznie moim znajomym takze zwracali kase za DC przez niedzialajace serwery, a ze trwa to dlugo i pieniadze i tak musisz wydac u nich na cos innego (bo przeciez nie masz mozliwosci zwrotu pieniedzy na konto) to inna kwestia.

Edytowane przez easye

Opublikowano

A tymczasem...

Kur.wa, po co ja w ogóle kupowałem konsolę nowej generacji, poza trzema tytułami wartymi ogrania nie ma na niej nic, co argumentowałoby przesiadkę z PS3. No chyba że ktoś lubi symulator psa grzebiącego po śmietniku. Ja je.bie, rak raka rakiem pogania.
Opublikowano

To sa te cale diamond dogs?

Opublikowano

Tak, ale Sony stajl xd

Opublikowano

A tymczasem...

Kur.wa, po co ja w ogóle kupowałem konsolę nowej generacji, poza trzema tytułami wartymi ogrania nie ma na niej nic, co argumentowałoby przesiadkę z PS3. No chyba że ktoś lubi symulator psa grzebiącego po śmietniku. Ja je.bie, rak raka rakiem pogania.

PRawdziwy konkurent dla 

Must have!!  :Coolface:

Opublikowano

Tak, ale Sony stajl xd

Ale wy wszyscy jesteście kundelki sony wiec w sumie trafiłem :Coolface:

Opublikowano

Dave Czezky - chyba już czas abyś włożył płyte z Bloodborne do konsoli

niestety nie jest godzien  :/

Opublikowano

Powiedzial kundelek MS ;f

My przy was to psy rasowe, które dostają porządną karmę a nie resztki wczorajszego dnia. 

Opublikowano

konsolorze w battlefroncie sobie pogadają dowoli, a blachary?

no cóż oni ZNOWU potraktowani jak podludzie, jak będą chcieli komunikacji to neich teamspeaka zainstaluja :kaz:

HsaxRVZ.png

PECECIARZE SYRYJCZYKAMI GEJMINGU XD

Opublikowano

grafa fajna, klimat genialny ale gameplay xDDDD przeciez ta gierka w becie to nudny sredniak - kazda z planszy pusta jak umysl szefow w konami, sniezna mapka jedna z najbardziej niezbalansowanych map i trybow ever, no ale mroku moze przynajmniej wkleic screena, ze walczac imperium ma ratio 100:1 na niej

Opublikowano

spaceballs.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.