Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Kasuj konto podludziu. 

Jeszcze masz niecałe 2h na wyżycie się w sieci i spać, a jutro rano powrót do rzeczywistości.

bullying%20swirly.gif

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

zacytuje by nie ucieklo

Pamiętam jak wszyscy pisali, że to wina Sony za "zmuszanie" do 1080p a konsola jest za słaba. Na argumenty, że wersja PS4 była szybkim niezoptymalizowanym portem wszyscy fanboje Xboxa krzyczeli, że PS4 jest za słabe. No i co? Po paru miesiącach łatania wychodzi na jaw, że mimo 1920x1080 (44% więcej pikseli) PS4 potrafi zachować taką samą wydajność jak Xbox One który grę renderuje w 1600x900. Ktokolwiek kupił Xboxa jako konsolę do gier multiplatformowych popełnił spory błąd, tę konsolę uratować mogą tylko niesamowite gry ekskluzywne w dużej ilości. Ciekawe jakie oceny zbierze Halo 5.

tak, na pewno rozdziałka którą nie zauważa 90% posiadaczy konsol jest kluczowym argumentem w kupnie konsoli :cool:

Opublikowano

Kasuj konto podludziu. 

Jeszcze masz niecałe 2h na wyżycie się w sieci i spać, a jutro rano powrót do rzeczywistości.

bullying%20swirly.gif

Tak ci robią w podstawówce? 

Spoko tylko nikogo tutaj to nie obchodzi. Idź się pożal na jakiejś samosi czy coś, myślę, że to jest akurat twój poziom. 

Opublikowano

mam mozliwosc pozyczenia until dawn - kusi mnie bo nie mam nic przeciwko gra w stylu heavy rain, do tego lubie horrory, czy mam pozyczac, czy to nie bedzie orez botow do CW, czy zyskam czy strace w waszych oczach?

tylko powazne odpowiedzi, jestem zaklopotany

Opublikowano

Fallout 4 na premierę ficek? 

Opublikowano

mam mozliwosc pozyczenia until dawn - kusi mnie

Musze przestać brać mocarza :dog:

Opublikowano

calkowita olewka na chwile obecna, nawet nie rozwazam zakupu, 1 i 2 goty, trojka byla tragiczna, nawet nie umialem skonczyc, new vegas ponoc lepsze ale nie gralem, na razie w f4 nie widze nic ciekawego i boje sie, ze to bedzie taka sama nuda jak w trojce z simsowym budowaniem domku 

Opublikowano

mam mozliwosc pozyczenia until dawn - kusi mnie bo nie mam nic przeciwko gra w stylu heavy rain, do tego lubie horrory, czy mam pozyczac, czy to nie bedzie orez botow do CW, czy zyskam czy strace w waszych oczach?

Ty może najpierw przejdź jakąs grę, które masz a nie znowu nową rozpoczynasz synek.

Opublikowano

zacytuje by nie ucieklo

Pamiętam jak wszyscy pisali, że to wina Sony za "zmuszanie" do 1080p a konsola jest za słaba. Na argumenty, że wersja PS4 była szybkim niezoptymalizowanym portem wszyscy fanboje Xboxa krzyczeli, że PS4 jest za słabe. No i co? Po paru miesiącach łatania wychodzi na jaw, że mimo 1920x1080 (44% więcej pikseli) PS4 potrafi zachować taką samą wydajność jak Xbox One który grę renderuje w 1600x900. Ktokolwiek kupił Xboxa jako konsolę do gier multiplatformowych popełnił spory błąd, tę konsolę uratować mogą tylko niesamowite gry ekskluzywne w dużej ilości. Ciekawe jakie oceny zbierze Halo 5.

tak, na pewno rozdziałka którą nie zauważa 90% posiadaczy konsol jest kluczowym argumentem w kupnie konsoli :cool:

No na TV HD Ready to na pewno nie widzicie roznicy ;(

Opublikowano

Ficuś napisał jak jest więc przestańcie już sapać klpay, BB bardziej rozmazane niż beta SW w 900p  :cool:  :lapka:  :pawel:

Opublikowano

calkowita olewka na chwile obecna, nawet nie rozwazam zakupu, 1 i 2 goty, trojka byla tragiczna, nawet nie umialem skonczyc, new vegas ponoc lepsze ale nie gralem, na razie w f4 nie widze nic ciekawego i boje sie, ze to bedzie taka sama nuda jak w trojce z simsowym budowaniem domku 

Ty może najpierw przejdź jakąs grę, które masz a nie znowu nową rozpoczynasz synek.

No Jakim ma rację. Ty przeszedłeś chociaż tego Wiedźmina? 

Opublikowano

ale to wina aborcji chromatycznej  czyli celowego zabiegu majacego dac nam namacalna obecnosc uczestniczenia w goty koszmarze gdzie jestesmy gwalceni zayebistoscia rozwiazan tej niewiarygodnie grywalnej gierki

Opublikowano

zacytuje by nie ucieklo

co on (pipi)

zachowuje lepszą :kaz:

mówiłem już że od zawsze liczyły się lepsze multiplatformy? 

Opublikowano

:obama: 

Opublikowano

Fajnie, nie będe musiał wydawać pieniążków na to chińskie góvno wiiu :obama:

Opublikowano

<sutek luka w torrenty i szuka super mario 3d world>

Opublikowano

Emulatory sa za(pipi)iste

#teamemudreams

#teamskizo

Opublikowano

<sutek luka w torrenty i szuka super mario 3d world>

Na razie mało która gra wchodzi do chociażby menu gry, ale i tak sam fakt emulacji jest imponujący  :sir:

Opublikowano

gardzę emulatorami, tak bardzo.

Jak tam Super Metroid w 60fps? :reggie: Chociaż pewnie jest na wiiu, ale czy granie w gry ze snesa na wiiu to emulacja? Nie wiem teraz czy ten post to pocisk czy autopocisk.

Edytowane przez mate5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.