Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dobra kogo w ogóle interesuje dubbing, Halo 5 to nie pierwsza i ostatnia gra z (pipi)owym dubbingiem, widzę, że pokryty teraz będzie walczył która gra miała dobry a która miała (pipi)owy dubbing a kogo to w ogóle interesuje od zawsze tylko kinowe wersje mają sens, Wiesiek 3 jedynym przypadkiem gdzie PL to mus, reszta jest biedna, Linda w gow 3 ? bek w uj. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

SF tez trzymal w napieciu. Niesamowite przezycie!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja tego słucham, to nie dopuszczam innej możliwości jak tylko gruby trolling.
:dynia:

Opublikowano

Dobra kogo w ogóle interesuje dubbing, Halo 5 to nie pierwsza i ostatnia gra z (pipi)owym dubbingiem, widzę, że pokryty teraz będzie walczył która gra miała dobry a która miała (pipi)owy dubbing a kogo to w ogóle interesuje od zawsze tylko kinowe wersje mają sens, Wiesiek 3 jedynym przypadkiem gdzie PL to mus, reszta jest biedna, Linda w gow 3 ? bek w uj.

Ja to w ogóle nie rozumiem po jakiego chuya oni dubbingują te gry. Tylko kinówki.

Nie no, wiem dlaczego.

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Dubbingowane gry lepiej schodzą, bo janusze na to patrzą. 

Opublikowano

SF tez trzymal w napieciu. Niesamowite przezycie!

:dynia: :dynia: :dynia: :dynia: 

PŁAAACZZEEEEEEEEE

Opublikowano

Przy tym dubingu z SF to pomijając katastrofalną grę aktorską dodatkowo wycięte zostały dźwięki z tła, więc wygląda to jak by typ sapał w próżni, a w oryginale go chyba czymś przypalali czy gazowali

Opublikowano

co jak co ale graficznie gra ze startu ps4 wciąga dupom te nowe halo

Opublikowano

co jak co ale strona graficzna to jedyny element w którym można porównać killzone do halo nie narażając się na śmieszność

tą gierke pogrzebały nawet najbardziej zagorzałe klapy 

Opublikowano

Killzone? Miałem w bundlu z konsolą i ac black flag. Ac prawie scalakowalem a killzone po 1h na allegro i za te pieniążki kupiłem bf4 które mimo problemów dało mi 100 razy więcej frajdy.

Opublikowano

przeciez ekipy od tlumaczen gier czesto nawet tych gier i scen co odgrywaja na oczy nie widza, dlatego co pewien czas mamy te bledy przy tlumaczeniu slowa z angielkiego na polski z wyniku kontekstu, ekipa pewnie zgooglowala halo w necie, zobaczyla krasnale no to zatrudnili obsade do dubbingu ze smefrow, target under8 bedzie zadowolony

Opublikowano

Ile fps ma KZ w SP?

Opublikowano

zalezy od tego jaka wersja dubbingu wybierzesz

Opublikowano

głupi Ficuś :gayos:

Opublikowano

co jak co ale strona graficzna to jedyny element w którym można porównać killzone do halo nie narażając się na śmieszność

tą gierke pogrzebały nawet najbardziej zagorzałe klapy

Czezky mówił, że multi wymiata w Killzone

Opublikowano

o ku.wa ten dubbing w killzłomie na ps4 bez gier xDDDDD partacze z sony polska dostarczają   :dynia:

Opublikowano

Z innej beczki, dziś rano aresztowano w Korei 3 osoby za sprzedaż meczy, podkładali sie aby przegrać w porozumieniu z bukmacherem.

Aresztowano 2 graczy i jednego trenera, grożą im wysokie grzywny, za czasów StarCraft: Brood War gdy też wyszła na jaw afera, niektórzy poszli nawet siedzieć, tylko dam dużo więcej osób było zamieszanych.

Smutny dzień dla Korei i esportu. StarCraft serious business

http://www.teamliquid.net/forum/starcraft-2/496866-yoda-b4-gerrard-banned-for-life-for-match-fixing

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-10-19-korea-skandal-z-ustawieniem-meczow-starcrafta-2

http://www.instalki.pl/aktualnosci/rozrywka/20013-starcraft-2-korupcja.html

Yoda za 4 usawione mecze zgarnął ponoć 26.000$

08101149.jpg

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ale wychyla tę gałkę je,banyyyyyy

10/10

Opublikowano

Ależ będę grał po Falloucie. :banderas: 

Opublikowano

Galke na najlepszym padzie na świecie :banderas:

Ale będzie wychylane :obama:

Opublikowano

Ale wychyla tę gałkę je,banyyyyyy

10/10

30 minut przechylania gałki. Zaraz z tego bedzie drugi Order1886 :obama:

Opublikowano

Taka już konwencja przygodówek na konsolę. Siłą TR2013 było nie słabiutkie strzelanie, tylko zwiedzanie grobowców i zbieranie znajdziek, które można było uskuteczniać między misjami. Jeśli RotTR mi to zaoferuje to jestem spokojny, bo dostarczy wszystkiego co najlepsze w poprzedniczce.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.