Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Wraz ze swoimi fanami.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

W przypadku ps4 ta tablica bylaby pusta. :kaz:

niczym jej fani  :daddy:

Opublikowano

Ale mamy integracje z facebookiem, możemy wrzucać 10sekundowe filmiki na twittera i dostajemy nowe nalepki :daddy:

Opublikowano

Boty mają ból dupy, że nowa generacja tylko u Sony? (pipi), dwa lata na rynku next gena z Japonii i pomyłki technologicznej z ameryki, 44% mniej pikseli w multiplatformach, eksy jak z x360 w full hd, a ci jeszcze mają ból dupy z otaczającą ich rzeczywistością. Nawet mi was nie żal.

http://static1.gamespot.com/uploads/original/349/3494045/2897956-9569966870-Untri.gif

:banderas:

NAWET MI WAS NIE ŻAL

PS. Ale będzie pogrom w Paryżu i San Francisco. :obama:

NAWET MI WAS NIE ŻAL!!11

XDDDDDDDDDDD

Skomentuje to tym:

Każdy wie jak to się kończy. Także żal mi Ciebie bo z tego forum jesteś najbardziej żałosny :)

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Już za moment do reklamy z Battlefrontem dojdzie reklama z nowym CoD-em :yao:

A co maja biedni włodarze $ory zrobic, skoro nic innego nie ma? :reggie:

Opublikowano

Pamiętam jak ten trailer killzona  2 robił niesamowite wrażenie jeśli chodzi o grafe w 2005. Teraz już tak dobrze, to nie wygląda.

Opublikowano

aż dałem plusa

Opublikowano

Świąteczna reklama Sony:

Świąteczna reklama Xboxa:

Sony  :facepalmz:

ostatnio każda reklama Sony targetuje własnie takich smutnych korposzczurów ze szklanych wieżowców, januszów gejmingu co to mają czas na godzinę piu piu między 23 a 24 w nocy. Smutne.

tylko xbox

Opublikowano

Co kto woli, Yeti ma nową generację a boty dobre grywalne produkcje.

Opublikowano

Widzę, że już bul dupy, bo xbox ma gry, a plejstejszyn guwno i gry widmo. :pawel:

Opublikowano

ale miałem sen. śniło mi się, że kurier przywiózł mi xbox one. koszmar jakiś  :obama: na szczęście obudził mni,e dzwonek do drzwi, odebrałem paczkę, otwieram, a w środku nadkonsola w zayebistej, czerwonej obudowie :czezky: spojrzałem na zafoliowanego jeszcze bloodborna z ulgą.....  

Opublikowano

Widzę, że już bul dupy, bo xbox ma gry, a plejstejszyn guwno i gry widmo. :pawel:

Odstaw Marihuane, pogadamy inaczej. 

Opublikowano

Fanek nie masz jakiś PIŃCIUSET ZŁOTYCH do wydania na battlefronta? 

Opublikowano

ale miałem sen. śniło mi się, że kurier przywiózł mi xbox one. koszmar jakiś  :obama: na szczęście obudził mni,e dzwonek do drzwi, odebrałem paczkę, otwieram, a w środku nadkonsola w zayebistej, czerwonej obudowie :czezky: spojrzałem na zafoliowanego jeszcze bloodborna z ulgą.....  

w sensie te darksoulsy z inna nazwa?

Opublikowano

klapy już śnią o xboxie a po przebudzeniu jak lepa w ryj szara rzeczywistość i jakieś mody do soulsów....

Opublikowano

Zerknalbys czy są już na torrentach?
Opublikowano

w sensie te darksoulsy z inna nazwa?

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Zerknalbys czy są już na torrentach?

O bul dupy activated? 

Wspaniale. :banderas:

P.S Na torrentach widziałem tylko twój film, w którym kąpiesz się z jakimś starszym panem w wannie. :daddy: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

widzę, że nie masz czego oglądać suteq.....

Opublikowano

Sherlock Holmes: The Devil's Daughter  - 2016 na Next Gena, Xboxa i PC :banderas:

Opublikowano

widzę, że nie masz czego oglądać suteq.....

Nigdzie nie napisałem, że takie coś oglądałem. :gayos: 

Opublikowano

Sherlock Holmes: The Devil's Daughter - 2016 na Next Gena, Xboxa i PC :banderas:

Szkoda że nie tylko na PS4.

Opublikowano

Mówić nie musisz ciekawość zrobiła swoje  :isee:

Opublikowano

:niedobrze:  :wujaszek:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.