Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

jeśli driveclub jest wyznacznikiem nextgenowości to ja nie chcę nowej generacji 

w ogóle widze tu niezrozumienie na gruncie semantycznym. Ficus jak typowy klap postrzega nextgenowość biorąc pod uwage kryterium graficzne (przytaczanie odbić w DC xD) , Mazzeo natomiast jak normalny gracz opisując nextgenowość bierze pod uwagę całą gre 

Tak to się chyba nie dogadacie 

Odnośnie tego innowacyjnego ficzera to sprawdź sobie czym jest trolling bo widze że już całkowicie zagubiłeś się w tym temacie 

Edytowane przez asax

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

do swojego gniazda staram sie nie (pipi) suteq ;)

nextgenowosc to cos co nie dane bylo doswiadczyc na poprzedniej generacji /ewentualnie jakies rozwiazanie znacznie polepszono/rozwinieto- to jest moja definicja

gta5 w identycznej formie mielismy na pastgenie - dodali tylko trawe, zmienili modele aut i dali widok fpp - i to juz nagle jest nextgenowe? sam pisalem GTA5 to cud technologiczny ery ps3/x360, najbardziej zaawansowana technologicznie gierka jaka kiedykolwiek wyszla na past genach i tyle

tak - efekty pogode i engine odpowiedzialny za oswietlenie w driveclubie to cos nextgenowego - nie dane mi bylo tego wczesniej doswiadczyc na pastgenach, oczywsice boty nie potrafia czytac ze zrozumiem i juz cala gierke driveclub podciagneli jako, ze niby jest wyznacznikiem nextgenowosci

Opublikowano

Tak czytam te wypociny i potwierdza sie tylko moja teoria ze przecietny posiadacz PS4 to ludek, ktorego nie stac na dobrego pieca :P

Opublikowano

beka z graficiarzy a nowe RDR z roślinnością na poziomie Wieśka 3 każdy by przygarnął z zachwytem

maxresdefault.jpg

DAT polowania z dwururką na dzikie zwierzaki <3

Opublikowano

nextgenowosc to cos co nie dane bylo doswiadczyc na poprzedniej generacji /ewentualnie jakies rozwiazanie znacznie polepszono/rozwinieto- to jest moja definicja

gta5 w identycznej formie mielismy na pastgenie - dodali tylko trawe, zmienili modele aut i dali widok fpp - i to juz nagle jest nextgenowe? sam pisalem GTA5 to cud technologiczny ery ps3/x360, najbardziej zaawansowana technologicznie gierka jaka kiedykolwiek wyszla na past genach i tyle

a czemu nie, skoro gra z past genów obsrywa większość gier z obecnych konsol? dla mnie gta v wyprzedzało wszystko co zostało wydane na x360 i ps3, a definiowanie next genowości tytułu tylko po tym na jaki sprzęt trafiło jest śmieszne. Tymbardziej, że GTA V wyszło raptem dwa miesiące przed current genami, wiec decyzja o wydaniu go na past geny była czysto biznesowa. Z resztą, po ograniu gta v na xbox one stwierdzam że ten tytuł dusił się na starych konsolach.

Taka powierzchowna next-genowość, to jest domena Sony i wydawanych przez niego gierek, na co łapią się wszystkie klapy. The Order, Shadow Fall, Driveclub, Uncharted tuż za rogiem. Albo taki The Last of Us, mimo że dla mnie gierka 9+/10 to irytowało mnie że nie dotrzymali obietnicy z zaawansowanym AI, i odrzucili co-opa który na 100% byłby lepszy niż zdecydowanie się na pjerdolonego ułunga w postaci Ellie.

Żeby nie było że jadę tylko Sony z tego powodu to do tego samego wora wrzucam DICE, którego nowe battlefieldy to jakieś single-playerowe badziewia i techinczne buble zamaskowane piękną grafiką. A taki Battlefront to regres w stosunku do BFa chyba pod każdym względem, ale YETI się jara bo śnieg ładny i 900p na chińskim trójnogim badziewiu.

Opublikowano

Tylko ze twoi koledzy stawiają grafikę ponad wszystko i zachowują sie jak blacharze na początku lat 2000, jescze cisnienie na grafikę zrozumiem u osób powiedzmy do 20 roku życia, ale stare chłopy ck zaczynały przygody z grami od Atari to już ogarnąć nie mogę xD

Btw Don pisze prawdę

Opublikowano

nobody idź w ch.uj

znowu mnie dosięgła chcica na rdr/rdr2 :/

@edit

Nie wiem czy to fake czy nie. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

no ty się nie znasz na grach 

Opublikowano

raven na kogo głosujesz?

Opublikowano

Jak to ktoś bardzo dobrze skomentował "Największym bólem klapów jest to że Halo nie jest na Playstation."

Opublikowano

na roziego 

Opublikowano

raven na kogo głosujesz?

Ja głosuję na PLAYSTATION SYSTEM ROZRYWKI.

Opublikowano

zly temat :facepalmz:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Mazzeo ładnie wybrnął w dyskusji ale beczunia z tego halo jak była tak jest nadal. Mogli zrobić te 30 fps w singlu i dać januszom na zachętę jak to zrobili naughty dog ale jednak trochę ambitniej podeszli do tematu.

Opublikowano

Assassin's Creed: Syndicate to have TWO Day One Patches

NEXT GEN

CDP ale upokorzone xD

beka z graficiarzy a nowe RDR z roślinnością na poziomie Wieśka 3 każdy by przygarnął z zachwytem

ja nie :lapka:

:sir:

A polaczki w temacie juz mu w prywatnosc zagladajo. Moze jeszcze zapytajcie ile zarabia, zyeby.

Opublikowano

BB to mesjasz pod każdym względem, art design świata, przeciwników, ogólnie wszystkiego, genialny gameplay, jedynie można przyczepić się do lochów(...)

Z całym szacunkiem do BB to nie jest to żaden mesjasz. I wcale nie mam na myśli chrupiących 30 klatek i różnego rodzaju problemów z kolizjami obiektów i wykrywaniem trafień.

Mesjaszem może być gra, która przynosi coś nowego, a BB to do bólu typowa metroidvania przeniesiona w 3D z kosmicznie wysokim poziomem artyzmu i klimatem (dalej podtrzymuję ocenę 10/10).

Najlepszym dowodem na słaby mesjanizm to fakt, że grę skończył 1 na 4 klapków, którzy zagrali, a większość bojówkarzy sonowych grę widziało jedynie w postaci GIFów w temacie CW.

Opublikowano

IzL6bZu.gif

+60fps, coop na 4 z zielonymi bracmi, multi na tysiace godzin, a to wszystko na najlepszym padzie i usludze sieciowej w historii :banderas:

Mesjaszu przybywaj.

Opublikowano

ale sprzedaż w biedronce, driveclub ladniejszy i trzeba miec golda do smite aaaarrggggggghhhhhhhh <odglos_pekajacej_dupy> !!!1111111111111

Opublikowano

wygląda jak guwno to halo nawet na tym tyci gifie, bezkitu jak czymś wojowac to nie takim szmelcem do tego 3/4 ekranu zaj.ebane przez ten hełm po cholere to 343 brało się za halo?

Opublikowano

+60fps, coop na 4 z zielonymi bracmi, multi na tysiace godzin, a to wszystko na najlepszym padzie i usludze sieciowej w historii :banderas:

Mesjaszu przybywaj.

I w oprawie jak z afrykańskiego levelu z H3.

:dynia:

PS. Jak czytam posty niektórych osób, to az szkoda mi się ich robi, a najzabawniejsze jest to, że są to osoby, które siedzą tu już długo, a nadal nie pojęli specyfiki tego temu. Oczywiście są to boty, a to już mnie nie dziwi. :kaz:

Ale piękna generacji, jedni dostali konsole z mocą afryki z Halo 3 w full hd, a drudzy...

Gdy otwierają się drzwi prowadzące na tętniący życiem targ na Madagaskarze, naszym oczom ukazuje się coś, czego do tej pory w grach nie widzieliśmy.

:daddy: NOWA STANDARDY GRAFICZNE KURTYZANY :daddy:

A teraz boty możecie wracac do najgorszej wersji Wiedzmina 3 :kaz:

Opublikowano

wygląda jak guwno to halo nawet na tym tyci gifie, bezkitu jak czymś wojowac to nie takim szmelcem do tego 3/4 ekranu zaj.ebane przez ten hełm po cholere to 343 brało się za halo?

Najnowsza wersja pasow, takie z wzorkiem dla niepoznaki.

Ale sam gif wyglada ladnie, podoba mi sie ten konflikt w tle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.