Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Wczoraj naszła mnie smutna refleksja grając w life is strange i potem meczyk w pes 2016 na ps4. Moja konsola zakupiona w 2013 roku na premierę chyba niedomaga. Chodzi coraz głośniej i w takim life is strange gdzie w teorii płyty nie ma co jakiś czas włączała 6 bieg i brzmiało to jak palenie sprzęgła :) Fakt xboxa one mam krócej ale tam cichutko a tu daje nieźle. Nie wiem od czego to zależy bo w mgs 5 na 65 h tylko ok 15 było bardzo głośne :D

Od teraz multiplatformy będę kupował na xbox one bo jednak wolę gorszą grafikę (chyba że na pc będzie dobry port to tam kupię jak wieśka) ale pewność cichej i bezawaryjnej pracy. PS4 zostawię sobie na killery które podobno wychodzą już na początku następnego roku (U4! , perosna5 etc) oraz jakieś niszowe gierki w stylu serii tales , disengea 5 czy Until Dawn :Coolface: . Żal na multiplatformy marnować zapas mocy ps4 bo widać że szybko się zużywa :D

Wiem już że to pierwsza tak (pipi)owa konsola jaką kupiłem. Nie pod względem gier ale wykonania. Każdą poprzednią sprzedawałem na allegro czy znajomym, a kupowałem na premierę. Nawet mój Xbox 360 mimo roda po 3 latach wrócił z serwisu i dotrwał do końca i nadal u kumpla działa . Ps4 raczej nie dotrwa do sprzedaży. W tym tempie do końca generacji nie dotrwa. Jak można było wypuścić taki technicznie bubel ?  Gwarancji już nie mam więc teraz strach odpalać jak nie muszę :D Nie chcę kupowac za 2 czy 3 lat nowej wersji ps4 by last guardiana odpalić.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Blant spoko moja ps4 wyje jak siedziałem w helikopterze i grzebałem w idroidzie a w czasie normalnej gry już luz, wyła tez przy transistorze kiedy grając w Wiedzmina 3 było jak na standardy tego szmelcu całkiem cicho ( tylko musiałem grać na kablu jak zwierze xD) także myśle, że spokojnie.

Opublikowano

PS. Jak czytam posty niektórych osób, to az szkoda mi się ich robi, a najzabawniejsze jest to, że są to osoby, które siedzą tu już długo, a nadal nie pojęli specyfiki tego temu. Oczywiście są to boty, a to już mnie nie dziwi. :kaz:

99% userów jakie poleciało z forum z powodu peknietej psychy w tym temacie to klapy, takie są fakty - dla was serio sony to anna maria jopek polskiej sceny muzycznej i byle zachować jego dobry obraz rozsylacie ludziom spojlery na pm badz popelniacie publiczne hara kiri mowiac kim bym origami killer

klapy to najbardziej niedoyebane jednostki na tym forum i z tym nie wygrasz wklejając gify z drivecluba

Opublikowano

Kermit akurat ci niedoje.bani to były jakieś przybłędy z gejonly, które wchodziły na to forum tylko żeby jihadować sony 

Opublikowano

ale prosze nie mieszac z naszym forum dziewczyn z gejonly - przed nimi i po nich poziom CW jest wzglednie porzadny

Opublikowano

ale prosze nie mieszac z naszym forum dziewczyn z gejonly - przed nimi i po nich poziom CW jest wzglednie porzadny

tylko gdy nie pisze figaro i mendrek

Opublikowano

Kermit akurat ci niedoje.bani to były jakieś przybłędy z gejonly, które wchodziły na to forum tylko żeby jihadować sony 

a czy kogoś obchodzi czy uchodzcy terrorysci kozoyebcy sa z syrii, tadzykistanu czy mrągowa?

klap gonna klap

Opublikowano

Cóż za immersja, mam zasłonięte 30% ekranu. Takie rozwiązanie ma dla mnie sens tylko w przypadku graniu na occulusie, na telewizorze jest zwyczajnie zbędne

Opublikowano

tylko gdy nie pisze figaro i mendrek

Mendrek właśnie w tej chwili ogrywa pierwszego Resistance. Bracia stulejkowicze <3

Opublikowano

jesli to obramowanie kasku zabiera 30% ekranu to pasy w orderze zabierały 110%

Opublikowano

No zabierały, tak samo w evil within. Beka z typów grających w gry z pasami

Opublikowano

Cóż za immersja, mam zasłonięte 30% ekranu. Takie rozwiązanie ma dla mnie sens tylko w przypadku graniu na occulusie, na telewizorze jest zwyczajnie zbędne

Tutaj przyznam Tobie racje. Jest to nieco zbędne i mogli chociaż dać większy transparent. Ale...taka widoczność jest tylko w kampanii, podczas misji grając Lockiem a gdy grasz S117 to już jest normalnie. 

Opublikowano

Ten hełm jest po to żeby gra wyglądało jak życie.

Opublikowano

A są jeszcze inne gry na ps4 poza tym BB, o którym jeti pisze w każdym poście? Pytam, bo nie wiem czy udrzeć w tę promocję z biedronki czy jeszcze się wstrzymać do 2025

Opublikowano

w dungeon keeper 2 jak sie opętało black knighta to nie widziało się 90% ekranu xd widziało się tylko to na co pozwalały szpary w hełmie xd

Opublikowano

A są jeszcze inne gry na ps4 poza tym BB, o którym jeti pisze w każdym poście? Pytam, bo nie wiem czy udrzeć w tę promocję z biedronki czy jeszcze się wstrzymać do 2025

Jak masz dobrego PC to nie, bo reszta to multiplatformy

Edytowane przez teddy

Opublikowano

IzL6bZu.gif

Ten biedny FOV typowy dla konsolowych FPSów i jeszcze zasłonięcie ekranu hełmem. Super pomysł, naprawdę  :teehee:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Jaka promocja na sonki w biedrze, same pudlo wychodzi 1000 zl. Jak Xbox w Polsce moze konkurować o januszy z takimi ofertami xd

Opublikowano

juz widze te watchdogsy w folli na allegro za 200zl :obama:

Opublikowano

Ja widze te pyskowki w pchlim targu jak znowu posprzedaja sobie pudelka z zoltym ostrzezeniem na okladce :yao:

Opublikowano

Rainbow Six Siege has an additional in-game economy called "Rainbow Credits"

NEXT GEN

Opublikowano

jak sie sprzeda gry wychodzi jakieś 1350zł za samą konsole z dyskiem 1TB, ale tych bundli w Biedronce będzie pewnie ze 30 na całą Polske znając życie :shieeet:

hajp zrobili aby ludzie wpadli i kupili cokolwiek jak zawsze

Edytowane przez Fanek

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

- poprosze ps4 z 3 grami

- nie ma

- to top chipsy i sledzik na raz lisnera

Opublikowano

No na Olx już Janusze sprzedają po 1850 zł czy coś takiego. 150 zł czystego zysku milordzie  :sir:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.