Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Wczoraj naszła mnie smutna refleksja grając w life is strange i potem meczyk w pes 2016 na ps4. Moja konsola zakupiona w 2013 roku na premierę chyba niedomaga. Chodzi coraz głośniej i w takim life is strange gdzie w teorii płyty nie ma co jakiś czas włączała 6 bieg i brzmiało to jak palenie sprzęgła :) Fakt xboxa one mam krócej ale tam cichutko a tu daje nieźle. Nie wiem od czego to zależy bo w mgs 5 na 65 h tylko ok 15 było bardzo głośne :D

Od teraz multiplatformy będę kupował na xbox one bo jednak wolę gorszą grafikę (chyba że na pc będzie dobry port to tam kupię jak wieśka) ale pewność cichej i bezawaryjnej pracy. PS4 zostawię sobie na killery które podobno wychodzą już na początku następnego roku (U4! , perosna5 etc) oraz jakieś niszowe gierki w stylu serii tales , disengea 5 czy Until Dawn :Coolface: . Żal na multiplatformy marnować zapas mocy ps4 bo widać że szybko się zużywa :D

Wiem już że to pierwsza tak (pipi)owa konsola jaką kupiłem. Nie pod względem gier ale wykonania. Każdą poprzednią sprzedawałem na allegro czy znajomym, a kupowałem na premierę. Nawet mój Xbox 360 mimo roda po 3 latach wrócił z serwisu i dotrwał do końca i nadal u kumpla działa . Ps4 raczej nie dotrwa do sprzedaży. W tym tempie do końca generacji nie dotrwa. Jak można było wypuścić taki technicznie bubel ?  Gwarancji już nie mam więc teraz strach odpalać jak nie muszę :D Nie chcę kupowac za 2 czy 3 lat nowej wersji ps4 by last guardiana odpalić.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Blant spoko moja ps4 wyje jak siedziałem w helikopterze i grzebałem w idroidzie a w czasie normalnej gry już luz, wyła tez przy transistorze kiedy grając w Wiedzmina 3 było jak na standardy tego szmelcu całkiem cicho ( tylko musiałem grać na kablu jak zwierze xD) także myśle, że spokojnie.

Opublikowano

PS. Jak czytam posty niektórych osób, to az szkoda mi się ich robi, a najzabawniejsze jest to, że są to osoby, które siedzą tu już długo, a nadal nie pojęli specyfiki tego temu. Oczywiście są to boty, a to już mnie nie dziwi. :kaz:

99% userów jakie poleciało z forum z powodu peknietej psychy w tym temacie to klapy, takie są fakty - dla was serio sony to anna maria jopek polskiej sceny muzycznej i byle zachować jego dobry obraz rozsylacie ludziom spojlery na pm badz popelniacie publiczne hara kiri mowiac kim bym origami killer

klapy to najbardziej niedoyebane jednostki na tym forum i z tym nie wygrasz wklejając gify z drivecluba

Opublikowano

Kermit akurat ci niedoje.bani to były jakieś przybłędy z gejonly, które wchodziły na to forum tylko żeby jihadować sony 

Opublikowano

ale prosze nie mieszac z naszym forum dziewczyn z gejonly - przed nimi i po nich poziom CW jest wzglednie porzadny

Opublikowano

ale prosze nie mieszac z naszym forum dziewczyn z gejonly - przed nimi i po nich poziom CW jest wzglednie porzadny

tylko gdy nie pisze figaro i mendrek

Opublikowano

Kermit akurat ci niedoje.bani to były jakieś przybłędy z gejonly, które wchodziły na to forum tylko żeby jihadować sony 

a czy kogoś obchodzi czy uchodzcy terrorysci kozoyebcy sa z syrii, tadzykistanu czy mrągowa?

klap gonna klap

Opublikowano

Cóż za immersja, mam zasłonięte 30% ekranu. Takie rozwiązanie ma dla mnie sens tylko w przypadku graniu na occulusie, na telewizorze jest zwyczajnie zbędne

Opublikowano

tylko gdy nie pisze figaro i mendrek

Mendrek właśnie w tej chwili ogrywa pierwszego Resistance. Bracia stulejkowicze <3

Opublikowano

jesli to obramowanie kasku zabiera 30% ekranu to pasy w orderze zabierały 110%

Opublikowano

No zabierały, tak samo w evil within. Beka z typów grających w gry z pasami

Opublikowano

Cóż za immersja, mam zasłonięte 30% ekranu. Takie rozwiązanie ma dla mnie sens tylko w przypadku graniu na occulusie, na telewizorze jest zwyczajnie zbędne

Tutaj przyznam Tobie racje. Jest to nieco zbędne i mogli chociaż dać większy transparent. Ale...taka widoczność jest tylko w kampanii, podczas misji grając Lockiem a gdy grasz S117 to już jest normalnie. 

Opublikowano

Ten hełm jest po to żeby gra wyglądało jak życie.

Opublikowano

A są jeszcze inne gry na ps4 poza tym BB, o którym jeti pisze w każdym poście? Pytam, bo nie wiem czy udrzeć w tę promocję z biedronki czy jeszcze się wstrzymać do 2025

Opublikowano

w dungeon keeper 2 jak sie opętało black knighta to nie widziało się 90% ekranu xd widziało się tylko to na co pozwalały szpary w hełmie xd

Opublikowano

A są jeszcze inne gry na ps4 poza tym BB, o którym jeti pisze w każdym poście? Pytam, bo nie wiem czy udrzeć w tę promocję z biedronki czy jeszcze się wstrzymać do 2025

Jak masz dobrego PC to nie, bo reszta to multiplatformy

Edytowane przez teddy

Opublikowano

IzL6bZu.gif

Ten biedny FOV typowy dla konsolowych FPSów i jeszcze zasłonięcie ekranu hełmem. Super pomysł, naprawdę  :teehee:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Jaka promocja na sonki w biedrze, same pudlo wychodzi 1000 zl. Jak Xbox w Polsce moze konkurować o januszy z takimi ofertami xd

Opublikowano

juz widze te watchdogsy w folli na allegro za 200zl :obama:

Opublikowano

Ja widze te pyskowki w pchlim targu jak znowu posprzedaja sobie pudelka z zoltym ostrzezeniem na okladce :yao:

Opublikowano

Rainbow Six Siege has an additional in-game economy called "Rainbow Credits"

NEXT GEN

Opublikowano

jak sie sprzeda gry wychodzi jakieś 1350zł za samą konsole z dyskiem 1TB, ale tych bundli w Biedronce będzie pewnie ze 30 na całą Polske znając życie :shieeet:

hajp zrobili aby ludzie wpadli i kupili cokolwiek jak zawsze

Edytowane przez Fanek

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

- poprosze ps4 z 3 grami

- nie ma

- to top chipsy i sledzik na raz lisnera

Opublikowano

No na Olx już Janusze sprzedają po 1850 zł czy coś takiego. 150 zł czystego zysku milordzie  :sir:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.