Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Masz się patrzeć na wszystko i wyobrażać sobie jak będziesz przemierzał te lokacje i co będziesz robił...

Bede patrzal na te obesrane tekstury :kaz:

Przed Wieskiem moze by mi tak szczelina nie pekla o taka (pipi)e jak grafa ale coz... :dunno:

btw. Order i gra w jednym zdaniu :dynia:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ale Order i F4 to podałeś bardzo skrajne ekstremalnie przykłady, to dwie zupełnie inne gatunkowo gry

Może bardziej Max czy Wiesław :shieeet:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ale co ma do tego gatunek gdy rozmowa jest o konkretnej jakości grafiki w grach?

Opublikowano

No fallout wygląda jak moja dzisiejsza sraka xDD xszrot znów ciągnie nas na graficzne dno. ://

Opublikowano

No fallout wygląda jak moja dzisiejsza sraka xDD xszrot znów ciągnie nas na graficzne dno. ://

Parytety i mniejszość botowska, miejmy nadzieję, że to już ostatnia generacja z tymi przegrywami.

PS. Ale będzie grane :fsg:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Beka będzie jak nowy Xboks będzie ZJADAŁ PS5 technicznie. Wtedy już można mówić o zaoraniu totalnym. Microsoft może stać się potentatem branży gier wideo - komputery osobiste już zdominował. PS5 dla XBTWO to będzie tak jak Linux dla Windowsa.

Opublikowano

Wtedy sony zbankrutuje i będzie uncharted na xboxa. :banderas: 

Opublikowano

Ja nie wiem czemu obie strony tak cieszy smierc drugiej platformy. Tylko my gracze na tym stracimy bo jedna firma bedzie miala(nie oszukujmy sie,Nintendo sie nie liczy) monopol na rynku i bedzie dymac graczy jak tylko sie da.

A troche na inny temat,jezeli ktos mial watpliwosci na ktorej konsoli jest najwiekszy rak:

store610.jpg

Opublikowano

ciekaw jestem czy F4 pobije w ilosci wydanych patchy takiego bugfielda, dc czy wieska by dalo sie w to grac i nie patrzec na rozmiar sava

Opublikowano

Tylko zyebane ps3 miało takie problemy.  :bye:

Opublikowano

Nie wiedzialem,ze zapowiedzieli nowego Xbox One.  

8YOLdQw.jpg

Opublikowano

ciekaw jestem czy F4 pobije w ilosci wydanych patchy takiego bugfielda, dc czy wieska by dalo sie w to grac i nie patrzec na rozmiar sava

to jest właśnie esencja dymania. dzieciaczki ciśnieniują się na giereczkę i lecą z piniążkami za full price i niedorobiony produkt. ceny giereczek rosną, robi się ich coraz więcej, oby szybciej, oby zdążyć na premierę. jeszcze trochę i będziecie zabijać się o wersję beta za 260 złotych. 

Opublikowano

F4, jeżeli już, za 6 miesiecy po łatkach.

Opublikowano

Kazub, a kupiles Bloodborna na premiere?

Kazub niedawno BB kupil

Opublikowano

Ciekawe jak wyglądałby rynek gdyby ps4 i xo miały identyczne bebechy.

Opublikowano

Te screeny z fallouta wyglądają jak (pipi). Znów wychodzi prawda, ze gry bethesdy tylko ogrywać na Pc z modami.

Opublikowano

K,urwa wiedziałem że tak z tym Falloutem będzie, a pewnie 3 miliardy ulungów już preordery złożyły i z chuyem w łapach czekają na niedorobioną gierkę co będzie wymagała trzymania A do wyczyszczenia cache'u albo pilnowania, żeby save za bardzo nie spuchł, bo nie da się grać.

Opublikowano

Do tego mdłe story i nijakie npc+ drewniane animacje czyli znaki szczególne gierek Bugfesty.

Opublikowano

Jejku jak bul dupy o F4, która jeszcze nie wyszła. Polactwo nigdy nie zawodzi. :fsg: 

Opublikowano

Ten nowy fallout wyglada jak guwno obesrane, pustkowia,grafika jak za czasow ps2 i inne choje muje, znowu jaranko i skonczy sie tak samo jak z MGS'em. Mowilem Wam ze nowy MGS bedzie porazka i tak bylo. Tutaj bedzie identyczna sytuacja. W CoD lepiej to wszystko wyglada pod wzgledem grafiki, ci co zamowili tego fallouta nawet mi was nie zal.

CoD

call-of-duty-ghosts-dog-top630.jpg

vs

Fallout 4

german.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.