Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Mroku ty wariacie ładnie im pocisnąłeś z tym Falloutem, czysta prawda ciśnij dalej

funny-dog-pictures-goggie-gif-click-type

Opublikowano

Całkiem fajny ten elite controller.

A u sony jak, poprawili już gumki na analogach, czy dalej robią je z przetopionych klapek na basen?

Opublikowano

Całkiem fajny ten elite controller.

A u sony jak, poprawili już gumki na analogach, czy dalej robią je z przetopionych klapek na basen?

Najpierw Sory musi wyprodukować pada, który zasłuży na miano bezprzewodowego...:-]
Opublikowano

boty jak zwykle zero kreatywności, nie dziwie się że ciągle z tymi samymi tasiemcami

przedłużacz do kontaktu + kabel od ładowarki poprowadzony pod fotel i jest prawie jak w XXI w. 

Opublikowano

mgs V fałszywym mesjaszem, kolejny raz potwierdzone w statusach

Pamiętam jak klapy spusczały się, że gra tak zaora (liczyli na to bo nie mieli w co grać xdd) i jaki to multik będzie boski, a skończyło się jak zwykle. Kiedy boty ogrywają Mesjasza i na dniach dostaną nowe przygody Lary tak niebieskie robactwo będzie tasować się do gifów i bredzić o jakiejś nowej generacji. Nie jesteście graczami.

Opublikowano

Wszyscy beda ogrywać Fallouta. Lare to się ogra gdzieś pod koniec listopada. 

Opublikowano

Ten nowy fallout wyglada jak guwno obesrane, pustkowia,grafika jak za czasow ps2 i inne choje muje, znowu jaranko i skonczy sie tak samo jak z MGS'em. Mowilem Wam ze nowy MGS bedzie porazka i tak bylo. Tutaj bedzie identyczna sytuacja. W CoD lepiej to wszystko wyglada pod wzgledem grafiki, ci co zamowili tego fallouta nawet mi was nie zal.

CoD

zdjecie.jpg

vs

Fallout 4

zdjecie.jpg

tylko ze ten mgs jest jedna z nielicznych gier ktore nie byly popsute na premiere (az tak)

Opublikowano

Cudowny ten padzik (nie miałem pojęcia, że jeż aż tak konfigurowalny), spoko recka Zeratul. 

Opublikowano

Dużo, ale to w sumie cena dwóch gierek na konsole,  ew, 1 i 1/2 nowego guitar hero. Wiadomo, wolałbym, żeby był w cenie dwóch gierek na PC (najlepiej w humblebundle), ale co zrobić.

Opublikowano

No przecież nie marzę o nim w kontekście 720p, tylko od podpięciu go do jedynej słusznej platformy.

Opublikowano

No tak zjawisko jaranka padem ,u klapow, ktore cale zycie graja na chuyowym kitajskim gownie, jest obce

Opublikowano

Ja raz grałem na standzie na PS4 i Xbonie i, cholera, ten DS4 był wygodniejszy.

Nie wiem, dlaczego tak sądzę.

Opublikowano

Moze dlatego ze jestes klapem? :dunno:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Ja raz grałem na standzie na PS4 i Xbonie i, cholera, ten DS4 był wygodniejszy.

Nie wiem, dlaczego tak sądzę.

W sumie to juz jestes wiarygodniejszy od Mendrka, Ficka i Nobodiego

Opublikowano

No przecież o to mi chodziło.

Musiałbym dłużej pograć, wiadomo, ale takie miałem pierwsze wrażenie.

Opublikowano

Wszyscy beda ogrywać Fallouta. Lare to się ogra gdzieś pod koniec listopada.

Ogrywanie gierek bugfesty na premiere to niezly masochizm :reggie:
Opublikowano

bez ludzi kupujących gierki na premierę twórcy nie wiedzieli by jakie paczę maja zrobić wiec szanujcie

Opublikowano

Mam nadzieje że dodadzą w paczu grafike hehe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.