Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Kurcze falstart Colin bo chcialem mu przed zamknieciem CW jeszcze w ryj buarakami 2 rzucic, jest fun, kolory i radosc z grania, 100x lepsze od tego guwniaka z wii u :kaz:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Bansai, nintendofaga i tak by to nie obeszło. pomijam już fakt że wrzucił "screena" z FM5 jakby ktoś nokią 3310 robił fotkę ekranu tv czezkiego. 

Opublikowano

Wyraźnie widać, że im większa przewaga sprzedaży konsol, tym choroba coraz bardziej postępuje.
Moldar wczesniej najwiekszy bojownik sony, a po zakupie xbona wreszcie zauwaza fakty :reggie:
Fakty są takie, że obie konsole exami nie grzeszą, niezależnie jaką konsolę się posiada można przeżyć bez drugiej, bo multiplatformy wypadają lepiej od exów.
Opublikowano

Cieplutko na serduszku się robi na myśl o tym, że Gifaro nigdy nie zagra w Forza Horizon 2 czy Sunset Overdrive :)

Opublikowano

Fajne te foty z tego Horizon 2. Pykło by się w gierkę.

Mają tam same super duper fury czy też  bardziej "przyziemne" auta też tam są? Chodzi mi głównie o jap marki?

Opublikowano

Mają tam same super duper fury czy też  bardziej "przyziemne" auta też tam są? Chodzi mi głównie o jap marki?

Tam jest wszystko ;)
Opublikowano

Mają tam same super duper fury czy też bardziej "przyziemne" auta też tam są? Chodzi mi głównie o jap marki?

Tam jest wszystko ;)

Tam jest ponad 200 pojazdow, ale podludzia ktorzy pogrywaja w jakies drivecluby gdzie jest 30 samochodow na krzyz co moga wiedziec ? Te Mario Karty to jakis zart na helołen, co nie ? bo nie wiem Figaro jak mam odbierac tego rakowego posta.

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Mają tam same super duper fury czy też bardziej "przyziemne" auta też tam są? Chodzi mi głównie o jap marki?

Tam jest wszystko ;)

Tam jest ponad 200 pojazdow, ale podludzia ktorzy pogrywaja w jakies drivecluby gdzie jest 30 samochodow na krzyz co moga wiedziec ? Te Mario Karty to jakis zart na helołen, co nie ? bo nie wiem Figaro jak mam odbierac tego rakowego posta.

w sumie to chyba prawie 100 będzie, ale mam SP, więc nie wiem ile z dlc doszło. No ale Mroku i jego "informacje".

Opublikowano

Tam jest wszystko ;)

Ale Mario Kart to ty szanuj trolu. Dla mnie top wyścigów ostatnich lat razem z Forza Motorsport/Horizon
Opublikowano

Tam jest wszystko ;)

w sumie to chyba prawie 100 będzie, ale mam SP, więc nie wiem ile z dlc doszło. No ale Mroku i jego "informacje".

No jakos wiele sie nie pomylil bo w podstawce jest cos ok. 50 ztego co wiem ;)

Opublikowano

Gifaro milczy, bo został zmiażdżony ilością trafnych argumentów czy serio dostał bana?

No przecież wspaniały Colin go zblokował. 

Opublikowano

Gifaro milczy, bo został zmiażdżony ilością trafnych argumentów czy serio dostał bana?

Zablokowali mu CW.

Opublikowano

dasdasdas.jpg

According to Electronic Arts’ latest financial stats, the company earned $195 million by selling extra content for its various games in Q2 2016. During that same period, the company earned $89 million by selling full games digitally. Yeap, you read that right. EA has earned more than 2X more money from Extra Content than from full-length digital games.

What worries us is the fact that the sales from Extra Content/DLCs are constantly growing. After all, that particular category saw the biggest year-over-year growth (27%).

Naturally, this number also includes extra content sold for free-to-play titles, as well as Season Passes.

:facepalmz: :wallbash:  Wiecej season passow,mikrotranzakcji w drodze confirmed. Juz sie nie moge doczekac czasow gdzie wydawcy wprowadza opcje ''przejscia'' misji za 1-5$. Jestem ciekaw ile z tych 195 milionow to fifa points do ultimate team.

Opublikowano

Ja jestem srogo w szoku, że ktoś kupuje nowe FIFY co roku. Przecież EA mogłoby wydawać co roku expansion pack z ulepszoną grafiką oraz zaktualizowanymi składami. Oszczędziliby w ten sposób tłoczenia swojego plastikowego śmiecia.

Opublikowano

Gracze sami sobie zgotowali ten los...

Opublikowano

Ja jestem srogo w szoku, że ktoś kupuje nowe FIFY co roku. Przecież EA mogłoby wydawać co roku expansion pack z ulepszoną grafiką oraz zaktualizowanymi składami. Oszczędziliby w ten sposób tłoczenia swojego plastikowego śmiecia.

Dopóki są chętni dopóty będą wydawać.

Ktoś inny uzna gry w które ty grasz za śmieci. Wiele osób czeka na nowe części. ..

Opublikowano

Ale po co to maja robic? Skoro dodatek kosztowal by max 20$ A tak robia update skladu,przesuna kilka suwaczkow,zeby prawdziwi fani zobaczyli jakas roznice w gameplayu i maja 60$

Raz tak zrobili z Euro 2012 i zostali zjechani.

Fifa sie malo interesuje ale z tego co pamietam to ludzie ich zjechali za wyciecie trybow w multi a nie za fakt,ze wydali to jako dodatek.

Edytowane przez Zaqair

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.