Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

A ta wiekszosc to kto? Dejw? Bo ja ciagle widuje ludzi z forumka jak graja na Steamie/Bnet

Ja to odpalam raz na tydzien zeby wciagnac jeden chapter until dawn :pawel:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A ta wiekszosc to kto? Dejw? Bo ja ciagle widuje ludzi z forumka jak graja na Steamie/Bnet

Ja to odpalam raz na tydzien zeby wciagnac jeden chapter until dawn :pawel:

Ile wciagasz skrzynek ze skinami w tym kanterze ?

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news/39784/wybitny-wynik-halo-5-guardians-produkcja-jest-najszybciej-sprzedajaca-sie-gra-na-xboksa-one.html

One week after launching worldwide, Halo 5: Guardians has made history as the biggest Halo launch and fastest-selling Xbox One exclusive game to-date, with more than $400 million in global sales of Halo 5: Guardians games and hardware, pushing the franchise to over $5 billion lifetime. With the highest week one attach rate for a Microsoft first party title on Xbox One, the game was the most played of any game on Xbox One, as well as the most played on Xbox Live.

Last week’s Halo 5: Live earned a GUINNESS WORLD RECORDS™ title for the most watched video game launch broadcast, setting a precedent with more than 330,000 unique streams on the evening of the broadcast. Additionally, content from the broadcast generated 5.5 million total views throughout the week. This resulted in a spike in digital sales of Halo 5: Guardians, leading to it becoming the best-selling digital game ever in the Xbox Store for an opening week.

no cóż, tak jak mówiłem - mokry sen klapów co najwyżej ;)

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

No chyba tak, jednak PS4 sprzedaje się jak szalone więc janusze zrobią swoje po za tym, nic innego nie będzie na tej super konsoli więc IMO U4 sprzeda się wyśmienicie.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Oczywiscie ze U4 sie sprzeda lepiej. Tak ze dwa razy lepiej.

Opublikowano

no chyba nie

w sumie może być i jak soul mówi, nie było nic przez 2 lata sensownego poza past genowym blood bornem to rzucą się na uncharted, by potem sprzedać po weekendzie. UC4 królem gametrade i pchliego targu

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Może tak być. Klapeusze są wyposzczeni na maxa.

Opublikowano

Uncharted 4 sprzeda 2 banki w miesiac spokojnie, max dwa.

Opublikowano

nic innego nie będzie na tej super konsoli więc IMO U4 sprzeda się wyśmienicie.

Luty, marzec, kwiecień to SFV, U4, R&C. Do tego sporo ciekawych exów/konsolowych exów z dystrybucji cyfrowej.

Rzeczywiście nic.

Opublikowano

Janusza interesuje tylko Uncharted 4, więc daruj sobie.

Opublikowano

Ciekawe czy u4 osiągnie oceny na poziomie BB.

Opublikowano

Ciekawe jak teraz Yves Guillemot(CEO ubiszrotu) bedzie sie tlumaczyl ze slabych portow na PC. Xbox One z gorsza sprzedaza niz PC :D Jedynie jeszcze ps4 do wyprzedzenia zostalo brakuje 7%. 

Ubisoft%20sprzedaz%201%20polrocze%202015

Opublikowano

No dobrze, ale ile sztuk poszło? Bo łączenie sprzedaży software i hardware to PR spin over 9000.

400 mln : 60$ = 6.6 mln sztuk. Biorąc poprawkę na drogie cyfrowe wersje specjalne pewnie gdzieś ok. 5.5 mln.

Opublikowano

Ja stawiam, że jak takie kijowe porty tak się sprzedają, to nic się w temacie nie zmieni :/

Don:

Microsoft poinformował, że gra w tydzień wygenerowała przychód na poziomie 400 milionów dolarów! Za ten wybitny wynik jest odpowiedzialna produkcja 343 Industries oraz wszystkie urządzenia przygotowane na premierę tytułu – między innymi dwa kontrolery, słuchawki oraz konsola.

Gra na pewno sprzedała się świetnie, ale ciekaw jestem ile z tego poszło innych rzeczy ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Ciekawe czy u4 osiągnie oceny na poziomie BB.

Uncharted będzie miało wyższą średnią.

Opublikowano

Nie podniecaj się szczurek matematyka jest prosta. Mninimum to 4 mln bo tyle miało Reach z tego co pamiętam.

Opublikowano

Don przecież ta kwota uwzględnia konsole, pady i inne akcesoria. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.