Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

mapy w becie byly calkiem fajne, ja caly czas sie lamie haha ale z drugiej strony jest swietne H5 <3

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

nawet mazzeo chce porzucic halo na rzecz CODa xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ludwes wziął z połykiem zwykłe prowo, żyłka pękła i jeszcze go plusują. Tak trzymać planktony  :Coolface:

Jaki bul dupy blachary, bo została wydymana jak zwykła kurtyzana.

:kaz:

Opublikowano

Aczkolwiek już wyrosłem z tego typu rozgrywki biegania adhd po mapie i padania od ludzi, którzy dostają spawna za twoim plecami.

Jeszcze ze dwa lata i z krasnalo też wyrośniesz. Max 3,5 roku i żydboks także pójdzie w odstawkę. Rozwój opóźniony, ale jednak rozwój.

Opublikowano

całe to HALO ARENA ma mniej postów niż sam jeden bloodbrone. za to w console wars chłopaki dzielnie opiewają zayebistość exów xbonowych

Opublikowano

no bo jestesmy na tyle ogarnieci ze nie trzeba prosic sie dzeroma o pomoc xDDDDDDD

Opublikowano

Dobrze sie czujesz ? Próbujesz byc zabawny ? Czy po prostu jestes klapem któremu psycha siada ? :yao:

Opublikowano

całe to HALO ARENA ma mniej postów niż sam jeden bloodbrone. za to w console wars chłopaki dzielnie opiewają zayebistość exów xbonowych

co ma jedno z drugim? trudno żeby o fpsie pisano więcej postów niż o rpgu, w którym januszoklapy mają problem z wyciągnięciem shotguna i lecą na forum po poradę.

Opublikowano

trudno żeby o fpsie pisano więcej postów niż o rpgu

comment_IFQTP4YnOaZdEob6U6E4fKYl2nCF84Qd

Opublikowano

O halo nie chce narazie nic słyszeć  Halo 1-3  fajna spójna historia i fajne  multi ( Halo 3 ). Czwórka nie dosyć, że multi mi nie podeszło  , to fabularnie  343 miotają się jak osika na wietrze wmuszając w Ciebie  tonę pobocznych rzeczy ( książki komiksy filmy itd) abyś  mógł cokolwiek zrozumieć... Sama kampania czwórki jest jak zatwardzenie  niby chce iść  do przodu.. ale  Grunty i ekipa muszą się pojawić.Master C  i Cortana też  muszą  być. Cała przygoda była "meh"

Nawet  ostatnia  "walka z bosem" To śmiech na sali . I to nie tylko ,że to QTE bo po zaciekłej walce spokojnie mógłbym QTE'ować  badguya, ale kurde dawno nie  grałem w tak bardaszanego zakończenia. Byle do 10 . I dawać mnie te wsteczną kompatybilność. Bo już  na mnie czeka Reach  i Warsy, oraz pewnie  ODST jak dorwę za 20 zł.

A i badyl  w poślady 343i za boskie wykonanie  MasterChief Collection   przez 30 minut walczyłem  aby odpalić misje w 4  a ta mi wywalała  do dasha  dopiero jak odpaliłem  inną misje  to potem ta się zechciała uruchomić.

PS.: Al przyznaje  H4 wygląda zjawiskowo  i do tej pory się zastanawiam jak tą grę  uciągnął poczciwy X360

Opublikowano

hehe mazzeo jak zaorał zeratula, który nie wiedział jak zakłada się pistolet w bb 

@up

343 nie robiło kolekcji szefa

Opublikowano

Dobrze sie czujesz ? Próbujesz byc zabawny ? Czy po prostu jestes klapem któremu psycha siada ? :yao:

Beka, tobie wystarczy pomachać kiełbachą przed budą, a od razu się zrywasz z łańcucha :reggie:

Opublikowano

Kazub wchodzi do CW ciska jakims bezsensownym jednolinijkowcem i mysli, ze jest fajny :dafuq: Chodzi i liczy posty. Jak gralem do 3 w nocy to moglem jednak napisac do innych ziomkow zeby przestali i napisali pare postow naforum :gayos:

Opublikowano

Halo 5 poszło w pierwszym tygodniu zaledwie 1,5 miliona z czego 90% w Ameryce Północnej więc nie dziwne że nikt nie pisze na forum w Polsce gdzie xbox ma taki udział w rynku jak kiedyś sega saturn.

Opublikowano

Czyli co, Halo 5 sprzedało się lepiej niż BB w tym samym okresie mimo, że xbox one ma 10 mln mniej sprzedanych konsol?

Dominacja jak za czasów x360. :xboss: 

Opublikowano

%%% do usianceraia

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

%%% do usianceraia

XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

fanek schlał się przed ps4?

mając PS4 to jedyne sensowne zajęcie

Opublikowano

22460884179_2fccdc35b3_o.png

nie wygląda tak źle ten Fallout. Aczkolwiek chyba pasowałby do niego mniej cartoonowy klimat.

btw driveclub

driveclub_20151108014rgqwl.png

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez MaZZeo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.