Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

mapy w becie byly calkiem fajne, ja caly czas sie lamie haha ale z drugiej strony jest swietne H5 <3

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

nawet mazzeo chce porzucic halo na rzecz CODa xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ludwes wziął z połykiem zwykłe prowo, żyłka pękła i jeszcze go plusują. Tak trzymać planktony  :Coolface:

Jaki bul dupy blachary, bo została wydymana jak zwykła kurtyzana.

:kaz:

Opublikowano

Aczkolwiek już wyrosłem z tego typu rozgrywki biegania adhd po mapie i padania od ludzi, którzy dostają spawna za twoim plecami.

Jeszcze ze dwa lata i z krasnalo też wyrośniesz. Max 3,5 roku i żydboks także pójdzie w odstawkę. Rozwój opóźniony, ale jednak rozwój.

Opublikowano

całe to HALO ARENA ma mniej postów niż sam jeden bloodbrone. za to w console wars chłopaki dzielnie opiewają zayebistość exów xbonowych

Opublikowano

no bo jestesmy na tyle ogarnieci ze nie trzeba prosic sie dzeroma o pomoc xDDDDDDD

Opublikowano

Dobrze sie czujesz ? Próbujesz byc zabawny ? Czy po prostu jestes klapem któremu psycha siada ? :yao:

Opublikowano

całe to HALO ARENA ma mniej postów niż sam jeden bloodbrone. za to w console wars chłopaki dzielnie opiewają zayebistość exów xbonowych

co ma jedno z drugim? trudno żeby o fpsie pisano więcej postów niż o rpgu, w którym januszoklapy mają problem z wyciągnięciem shotguna i lecą na forum po poradę.

Opublikowano

trudno żeby o fpsie pisano więcej postów niż o rpgu

comment_IFQTP4YnOaZdEob6U6E4fKYl2nCF84Qd

Opublikowano

O halo nie chce narazie nic słyszeć  Halo 1-3  fajna spójna historia i fajne  multi ( Halo 3 ). Czwórka nie dosyć, że multi mi nie podeszło  , to fabularnie  343 miotają się jak osika na wietrze wmuszając w Ciebie  tonę pobocznych rzeczy ( książki komiksy filmy itd) abyś  mógł cokolwiek zrozumieć... Sama kampania czwórki jest jak zatwardzenie  niby chce iść  do przodu.. ale  Grunty i ekipa muszą się pojawić.Master C  i Cortana też  muszą  być. Cała przygoda była "meh"

Nawet  ostatnia  "walka z bosem" To śmiech na sali . I to nie tylko ,że to QTE bo po zaciekłej walce spokojnie mógłbym QTE'ować  badguya, ale kurde dawno nie  grałem w tak bardaszanego zakończenia. Byle do 10 . I dawać mnie te wsteczną kompatybilność. Bo już  na mnie czeka Reach  i Warsy, oraz pewnie  ODST jak dorwę za 20 zł.

A i badyl  w poślady 343i za boskie wykonanie  MasterChief Collection   przez 30 minut walczyłem  aby odpalić misje w 4  a ta mi wywalała  do dasha  dopiero jak odpaliłem  inną misje  to potem ta się zechciała uruchomić.

PS.: Al przyznaje  H4 wygląda zjawiskowo  i do tej pory się zastanawiam jak tą grę  uciągnął poczciwy X360

Opublikowano

hehe mazzeo jak zaorał zeratula, który nie wiedział jak zakłada się pistolet w bb 

@up

343 nie robiło kolekcji szefa

Opublikowano

Dobrze sie czujesz ? Próbujesz byc zabawny ? Czy po prostu jestes klapem któremu psycha siada ? :yao:

Beka, tobie wystarczy pomachać kiełbachą przed budą, a od razu się zrywasz z łańcucha :reggie:

Opublikowano

Kazub wchodzi do CW ciska jakims bezsensownym jednolinijkowcem i mysli, ze jest fajny :dafuq: Chodzi i liczy posty. Jak gralem do 3 w nocy to moglem jednak napisac do innych ziomkow zeby przestali i napisali pare postow naforum :gayos:

Opublikowano

Halo 5 poszło w pierwszym tygodniu zaledwie 1,5 miliona z czego 90% w Ameryce Północnej więc nie dziwne że nikt nie pisze na forum w Polsce gdzie xbox ma taki udział w rynku jak kiedyś sega saturn.

Opublikowano

Czyli co, Halo 5 sprzedało się lepiej niż BB w tym samym okresie mimo, że xbox one ma 10 mln mniej sprzedanych konsol?

Dominacja jak za czasów x360. :xboss: 

Opublikowano

%%% do usianceraia

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

%%% do usianceraia

XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

fanek schlał się przed ps4?

mając PS4 to jedyne sensowne zajęcie

Opublikowano

22460884179_2fccdc35b3_o.png

nie wygląda tak źle ten Fallout. Aczkolwiek chyba pasowałby do niego mniej cartoonowy klimat.

btw driveclub

driveclub_20151108014rgqwl.png

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez MaZZeo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.