Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jak już liczymy klatki to ładna bieda w Dark Souls II na PS4, antyaliasing też w wersji downgorad, dzisiaj zamawiałam grę ale spojrzałam na szczęście na YT i wzięłam total solid 60fps na maszynę do pisania.

Moje ultraciche ps4 poczeka sobie do Ratcheta na nową grę, a do tego czasu pewnie ze 3 przeloty w bloodborne się zrobi.

Medrek gra u znajomych, ty wypożyczasz sprzęty. Co dalej ? Zaraz Lem napisze, że w leasing wziął xboxy xD

Na Waszym miejscu poprosiłabym o kolejny foto dowód berlinkowy.

Edytowane przez Wieslawa

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ja pier/dole, DF ocenia wersje gry z marca 2015 roku czyli ponad pół roku od premiery ale niektórzy już sieją ferment. Czegoś się nie robi by klaperski kalifat miał o czym pisać.

i oczywiście już spruta maciomaniaka, chorągiewki powiewającej bardziej niż flaga USA 4 lipc :reggie:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Minusy od Karasa, Lema, amsterdama (taki jeden totalny random, zajmujący się minusowaniem za pisanie prawdy) Mendrka i YETIego, są miodem na moje serce :fsg:

:hi:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Na ten moment, Halo 5 wygląda jak gów,no. No ale jaki developer, taka gra. Je,bane kur,wy z 343i tylko i wyłącznie nadają się do rozjeżdżania walcem.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Coop na 4 i 60 fps to imo wiekszy synonim grywalnosci ale latwiej napisac ze gra chu*jowa bo ma za malo pixeli.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Będą cyrki z serwerami. 2 sekundowe lagi przy rzucaniu granatem w H2A będą śnić mi się jeszcze długo.

Opublikowano

halo nikogo

Opublikowano

Jak już liczymy klatki to ładna bieda w Dark Souls II na PS4, antyaliasing też w wersji downgorad, dzisiaj zamawiałam grę ale spojrzałam na szczęście na YT i wzięłam total solid 60fps na maszynę do pisania.

Chyba ci się Wiesławie Wiesławo konsole pomyliły (albo gry?), bo nie wiem, jak sporadyczne spadki do 5x można nazwać ładną biedą :dafuq:

Problemów z AA również nie stwierdzono.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Na PC jest o niebo lepszy AA i klatki nie spadają. Gdyby nie było innej wersji to grałabym na PS4 ale skoro można mieć lepiej...

Opublikowano

Ale mnie kompletnie nie obchodzi, co jest na twojej maszynie do pisania, tylko nie kręć na temat wersji konsolowej, jakby klatki mocno spadały, a gra nie miała AA.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Gram sobie w Wiedźmina trzeciego na uber w 60 klatkach i zaprawdę powiadam, jak YETI jeszcze raz napisze, że Order jest ładniejszy/lepiej wykonany to chyba zejdę ze śmiechu. Trzeba być nieźle ograniczonym by takie herezje głosić.

Opublikowano

Na ten moment, Halo 5 wygląda jak gów,no. No ale jaki developer, taka gra. Je,bane kur,wy z 343i tylko i wyłącznie nadają się do rozjeżdżania walcem.

Ty się lepiej zastanów co piszesz... Już pominę fakt że H5 jeszcze nie wyszło. Ale hasła typu "Je,bane kur,wy z 343i tylko i wyłącznie nadają się do rozjeżdżania walcem" są nieco przesadne. Że niby czym na to zasłużyli?Zgwałcili Tobie kobietę?Matkę zabili?Nic dziwnego że później się w newsach słyszy o jakimś pajacu który zabił swoją matkę bo nie dała jemu zagrać Call of Duty. Dla dobra społeczeństwa weź zażyj jakieś psychotropy i się zamknij w ciasnym pomieszczeniu z poduszkami ;)

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

A ty się naucz formatować tekst.

Opublikowano

Ragus nie grał w betę H5, ale twardo pyerdoli głupoty jaka ta gra jest chuyowa. Nic dodać nic ująć... Żenua...

Opublikowano

Nie powiedzialem, że gra będzie chu,jowa, a jedynie dałem do zrozumienia, ze wyglada bardzo słabo jak na flagowy tytuł. Czuje się jakbym rozmawiał z fanami Sony, ogarnijcie downa.

Opublikowano

http://m.pclab.pl/news64653.html

Serwis Kotaku dotarł do testerów gry Batman: Arkham Knight, którzy twierdzą, że Warner Bros. dobrze znał stan pecetowej wersji na kilka miesięcy przed premierą. Wydawca nic jednak nie zrobił i zdecydował się na wprowadzenie słabej jakościowo edycji PC, którą następnie wycofał ze sprzedaży, po prawdziwej burzy jaka rozpętała się na forach i na platformie Steam.

Redaktorzy portalu Kotaku przeprowadzili małe śledztwo dotyczące pecetowej wersji gry Batman: Arkham Knight. Dotarli do kilku osób, które brały udział w testach jakości produkcji, które mają oczywiście miejsce przed wydaniem tytułu na rynek. Według ich relacji, Warner Bros. od miesięcy znał stan pecetowej edycji nowej gry Rocksteady, ale i tak zdecydował się na jej wprowadzenie na rynek. Wiele kontrowersji wywołał też materiał Nvidii dotyczący technologii dostępnych w grze, który można obejrzeć w 60 kl./s, podczas gdy tytuł oferuje standardowo blokadę na 30 kl./s.

Zaś autentycznie grę testowało 10 ludzi :yao:

Innymi słowy, nihil novi. Warner Bros po prostu dołączył do gangbangu uprawianego przez wydawców na PC-cie, i jeszcze przybił piątkę z Nvidią podczas DP ;)

Opublikowano

konsole zyja tylko i wylacznie dzieki nieswiadomym januszom

Opublikowano

Nieswiadomi janusze zyja dzieki oglupiajacemu marketingowi wydawcow i producentow

We need to go deeper

Opublikowano

Zaś autentycznie grę testowało 10 ludzi :yao:

To jest rak. Microsoft który niczym w homerskiej Odysei daje graczom granie online, a jednocześnie sprawia, że devi rozleniwiają się niemiłosiernie. Po co sprawdzać jak można łatać?

Opublikowano

Online było już wypromowane na Dreamcaście, czy PS2 za pomocą Network Adaptera.

Microsoft przyniósł pat(ch)ologię online i wtedy zaczęło się.

Pierwszą grą z online patchem na konsolach był Unreal Championship na Xboxa ;)

http://www.guinnessworldrecords.com/world-records/first-console-game-to-receive-a-downloadable-patch

Opublikowano

Nie no, online było dużo wcześniej, niż na X360 jednak to na niej stało się standardem.

No i patche na X360 to były patche, 2s i grasz.

Teraz wkładam płytę, czekam aż gra się zainstaluje i czekam na patcha. Chwała Bogu, że na Łoniaku pobieranie idzie pełną prędkością, ale to nie zmienia faktu, że przestaję czuć konsole w konsolach. PS2/GC/X najlepsza generacja. Dzisiaj nie ma mowy o żadnej dominacji jak za czasów PS2, bo po prostu nie ma gier. Będę to tłumaczył każdemu kto tego nie rozumie.

Tłumaczył pięściami.

Opublikowano

Czy Mendrek wlasnie przyznal PS2 i Dreamcastowi sukces wypromowania online na konsolach?

Jednoczesnie obwiniajac Xboxa za patologie zwiazane z gra online?

:dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.